18

Анонимен

преди 6 години

А вие какви деца очаквахте? Тате се напива с ракия всяка вечер и псува всичко живо, а мама е влюбена в ДинкУ. Ако сега си мислите, че в България има много *** и агресивни хора, то изчакайте още 10 год. - тук ще е като в Дивият запад

17

РЕАЛИСТЪТ 2

преди 6 години

... Продължавам от предния си коментар ... 3. ОБЩЕСТВЕНИ МЕДИИ , които ни "ЗАТРУПВАТ" с масовка от предавания , пълни с каква ли не свлоч и идиотия ... обаче са ... "ПЕЧЕЛИВШИ" и им носят ... кинти ! ... Скандали , жълтини , с _ кс , простотия ... ! 4. ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СВАЛЕНО НИВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО НИ ... Разбира се - УМИШЛЕНО НАПРАВЕНО в продължение на години "Демокрация" ... Само и само да имаш ученици ... и да "печелиш" пари от тях им позволят какво ли не по училищата ! ...

16

Анонимен

преди 6 години

Ако ги изключваха веднага нямаше да има проблем, само че училищата не гонят никого че нали няма да получават пари иначе. В моя клас имаше поне 3ма човека за гонене заради такива изцепки без дори да броя за провинение отсъствията.

15

Анонимен

преди 6 години

До РЕАЛИСТЪТА къде "загуби" треторазрядните медии които денонощно облъчват племето сфалшиви новини и слабоумни коментари?!

14

Анонимен

преди 6 години

80% ШКАРТ!

13

РЕАЛИСТЪТ

преди 6 години

АГРЕСИЯТА сред младите хора и изобщо из цялото Българско Общество се дължи на няколко много прости фактора , които обаче НИКОЙ НЕ иска да премахне .. защото просто НЕ му дреме .. или от това се печелят маса пари .. ;) 1. ЗАТЪПЯЛО ДО КРАЙНА СТЕПЕН , ПОЧТИ МАЛОУМНО МЛАДО ПОКОЛЕНИЕ С "НОВИ ИДОЛИ" - ТАТУИРАНИ , ЛОШО ГЛЕДАЩИ ММ БОЙЦИ И МУТРАФОНИ И ЧАЛГА ПЕПЕРУДКИ С КЪСИ ПОЛИ И СИЛИКОН .. 2. ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЧАЛГАЛИЗИРАНО И НЕ МОЖЕЩО ДА МИСЛИ ОБЩЕСТВО , КОЕТО НЕ Е ПРОЧЕЛО ЕДНА КНИГА , НО ГЛЕДА "БРАДЪРА" !

12

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКой те кара да ги гледаш?!?Има доста други канали с научно-образователно съдържание.Въпрос на избор и желание!

11

...

преди 6 години

Хахахахахахахахаха Епа драги ми смехурковци! То това вие го показвате по ТВ, вестници, тадия, реклами, списания, и къде ли още не! Това е като да застанеш по средата на бардак некаде в пакистан, да си свалиш гащите да се надупиш и после да се чудиш що така си бил толкоз резко о..оден! Еми това ще е от тук нататък! Дано това да застигне и ония дето толкоз много се стараха да се получи баш това!!!

10

Стоян

преди 6 години

В новото ни демократично общество младите искат да имат идоли и затова отиват при ИДИЛ.

9

Анонимен

преди 6 години

Да припомня какво каза Бойко пред ученици от бившето си училище:- Когато имахме някакъв спор за разрешаване, не търсехме пионерската и комсомолска организация, учителите, а ей там между трансформатора и физкултурния салон си решавахме проблемите по мъжки......Та победителят в ученическите боеве е бъдещият ви премиер с най висок рейтинг и обединител на всичките Балкани.

8

Анонимен

преди 6 години

До 11Интересно как в други демократични западни държави в Европа няма такъв проблем. Ама то на вас демокрацията ви е проблема не балканския селски манталитет. По соца да не беше по различно? Бай Ставри Комбайнера беше звездата на селото и всички деца го имаха за идол.

7

Анонимен

преди 6 години

Ама то вие медиите сте за е... цял ден облъчвате народа с биг брадъри, ферми и не знам си какви простотии в които участват главно утайките на обществото защото простотията явно се продава. Децата растът с тези "герои", какви да станат?

6

Анонимен

преди 6 години

Ами честита ви демокрация мога да кажа само!В момента нямаме държава, намалели сме с 1/3 и продължаваме да се топим, като пролетен сняг, а за капак на всичко младото поколение няма никакви ценности, никакви изеи за бъдещето, цели и т.н. Планат Ран-ът дори предсрочно го изпълняваме. Заличаването на нацията и народът ни мисля, че вече е необратим процес за съжаление...

5

Анонимен

преди 6 години

Балканската селящина е на ниво.

4

истина е

преди 6 години

Ами от родители поклонници на чалгата , няма да излязат химици и математици ,Я !!!

3

Бандит

преди 6 години

Изгубеното българско поколение,жалко

2

Анонимен

преди 6 години

Така е било винаги, но има и по-мирни начини за решаване на препирни, особено при момчетата - футбол например. Но трябва да се излезе от социалната мрежа и да се отиде до игрището.

1

Анонимен

преди 6 години

А на турските мekepeта за децата закъснява линейката