96

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 106По скоро за КГБ/ФСБ...за ГРУ...не е интересна тая ***.

95

Анонимен

преди 6 години

Той така играе и на комар. Там 800 или 1000 не са от голямо значение. Важен е принципа на участието. Агентите на ГРУ като Мони-Горския са винаги над такива разлики в числата.

94

PD

преди 6 години

Нищо не ти е извадено още. А си жив, щото да страдаш, за това което не направи за Българите. А за душата, ти ще решава онзи, който сключи завета с хората, и призова водачите им да се грижат за рода му. Там ще се оправдаваш, ако въобще има за какво да те слушат.А за историята, ще си останеш запетайка, в кратко изречение.

93

Анонимен

преди 6 години

Доде дедо МОни за 800 милиОни, а дебилонарОдеца мре около двОреца!

92

men

преди 6 години

чоко боко и сие. крадлиф деду. станиШеф. велчевите, василевите и другите тем подобни ефрейторски мършии с български имена. ба маа му. цензурасто со заплата 450 кинта на месец не мое свари да цензурира. за тва ли те рани козяко бре уродлифи юроде?

91

Афуз Али

преди 6 години

Спрете да ни занимавате с това чудовище на простотията и безхаберието.

90

Дельо войвода

преди 6 години

Не са се променили ...ама за нас. За него...ми стана милиардер тоз измислен цар...

89

Анонимен

преди 6 години

'' дали човек е русофил или русофоб, сякаш не сме се научили от 150 години на нещо малко по-нормално и по-прагматично" 150 ? Да ги направим 500

88

1001 нощ

преди 6 години

Този е по-велик майстор на увлекателният разказ от Синбад Мореплавателя и барон Мюнхаузен взети заедно! Всъщност може да служи за пример как власт имащия се облагодетелства безнаказано у нас и така създаде тази практика, наред с обръчите от фирми първо на негови приближени, също на ДПС. Но всичко е преходно, сега обръчите са на друг.

87

Един от Северозапада

преди 6 години

Съгласен съм със 100% от написаното в коментарите, но наред с критиките към него и юпитата му, трябва да признаем едно-Това бе единственото провителство след 1989-та, което искаше да се направи нещо в подкрепа на малкия и дребния бизнес.И го правеше, или поне не пречеше.

86

Анонимен

преди 6 години

че той душа има ли

85

Кьорсуфра

преди 6 години

А175 милиона да не би някой друг да ги Гепи,и още каквото можа завлече.. Трябваше да постъпят като наши южни съседи ,Нати едни пари и забрави обратния път.

84

Snorky

преди 6 години

800 дни ли?! Според мен за много по-малко си приеха удобните закони за разграбването на остатъка от България.

83

Анонимен

преди 6 години

ЦАР НЕ СЕ ПРАЩА В ИЗГНАНИЕ !!!

82

Анонимен

преди 6 години

Я ТИ САМИЯТ СИ СПОМНИ НЕКОЯ ИЗРЧЕНА ОТ ТЕБ ДУМА!КОЛКО ДНИ СЪМ БИЛ В ИЗГНАНИЕ ТОЛКОВА БЪЛГАРИ ЩЕ ИДАТ НА МОЕТО МЯСТО ИЗВЪНСТРАНАТА!ЗАТОВА НАПИШИ ПЕСЕСНТА В НЕТА ЕВАЛА БЕ ЖИВКОВ

81

Идеалист

преди 6 години

Цар е бил Негово Величество Борис Трети - Обединител на Отечеството! Този е посмешище!

80

Idealist

преди 6 години

Това е един от рушителите на Съвременна България!

79

Некъф

преди 6 години

Да е, промениха се много неща при тебе. Например, че разпродаде енергетиката ни. Свещи да си купиш с парите които открадна от нас и не си цар Български защото нямаш Българска кръв.

78

ХХХ

преди 6 години

Усмивката му казва всичко !

77

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

ЩОМ ИМА ПОГОВОРКА - НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ ЩО НЕ ГАСНЕ ,ЗНАЧИ ТРЯБВА ДА ИМА И ПОГОВОРКА - НЕ СЕ ОПРАВЯ ТУЙ ЩО НЕ СЕ ОПРАВЯ !НЯМА КАК ДА ОПРАВИШ ЕДИН НАРОД ЩОМ ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНО И ЩОМ ТОЗИ НАРОД НЕ ПОДЛЕЖИ НА ОПРАВЯНЕ !