61

Анонимен

преди 6 години

санкциите действат и накрая Путин ще върне Крим

60

Великиот

преди 6 години

До Анонимен50Какъв Потемкин, какви 5 лв? Крим е изконна македонска земя, превзета от Алексанрър още преди да има руснаци на света!

59

:):)

преди 6 години

Мергел е пътник, новия лидер на Германия няма да е социалист , но няма и да е толкова изкрезил по отношение на Русия.

58

ЛЕЛЕ , ЧЕ Е ВЛАСТНА

преди 6 години

ЦЕЛИЯ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ СЕ УПРАВЛЯВА ЕДНОЛИЧНО ОТ ФЮРЕРА МЕРКЕЛ!!!! УЧУДВАЩО Е , ЧЕ *** НЯМА ВЛАСТ НАД БАБИЧКАТА :D

57

СатаНАТО™

преди 6 години

Едното оченце на Путин (мое дясно, негово ляво) нещо мързеливо ми се струва?

56

Един от Северозапада

преди 6 години

До ЗозоДа плашиш народ, дал 22 милиона жертви по официални данни, а по неофициални до 27, само преди 75 години, да ги плашиш с глад и лобут е малко профанско, не мислиш ли? А и на власт не е пияницата Елцин.Санкциите само ги накараха да потърсят ресурси вътре в страната си, като организация и производство.Само да ти напомня-цялата Менделеева таблица я има там, а за разлика от нас-те не си рязаха заводите за скраб, нито разбиха образованието си.Ако решат-в добра позиция са за каквото и да е.

55

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 50 ПУТЛЕРОДИЦАКРИМ МОЖЕ ДА СЕ ОТДЕЛИ !! КРИМ МОЖЕ ДА Е НЕЗАВИСИМ!!! КРИМ МОЖЕ ДА ИСКА ДА Е В СЪСТАВА НА РУСИЯ!!!НО РУСИЯ НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА ПРИСЪЕДИНИ КРИМ КЪМ РУСИЯ ЗАЩОТО Е ПОДПИСАЛА 1994-ТА ГОДИНА , ЧЕ НЯМА ДА ПРИСЪЕДИНЯВА КРАДЕ ОТ ТЕРИТОРИЯТА НА УКРАЙНА КЪМ ТОГАВАЩНА ДАТА ПРИ НИКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА В ЗАМЯНА НА ЯДРЕНОТО ИМ ОРЪЖИЕ КОЕТО СА ДАЛИ НА РУСИЯ!!!С ДВЕ ДУМИ ДАНО ТЯЛОТО ТИ СЕ РАЗЛОЖИ ОТВЪТРЕ ЦЯЛОТО ОТ БОЛЕСТИ А ДУШАТА ТИ ДА ИЗГНИЕ В АДА :D ПУТЛЕРОЦИДЕ ПРЕЗРЯН!

54

ченгел

преди 6 години

путин не изглежда добре на тази снимка да не е настинал .

53

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 44Мудак ты! Какъв велик американски президент? Линкълн? Уилсън? Кенеди? Един търгаш, специалист по хазартни игри и далавери (оставих му $15 в казиното в Атлантик Сити, върхът на кича!). Чакай бе, сополанко, поне нещо да свърши, че тогаз го величай! Досега най-великото му изпълнение беше танцът със саби (не по Хачатурян, а с арапчетета!) в Риад! Оранжев клоун!

52

Анонимен

преди 6 години

НЕ И ДОКАТО СИ ЖИВ ГАДИНО!!!!

51

еишщ

преди 6 години

на тази снимка путин е изглежда добре

50

Анонимен

преди 6 години

Никога! Крим е превзет за Русия още от богатирите на княз Потемкин "во время царствовании Императрицы Всероссийкой Екатерины Второй во веки веков"! Русия е дала море от кръв през Кримската война и през ВСВ, за да го остави на някакви потомци на избягали затворници, командвани от масони и техните довчерашни роби! Народът на Кримската Република избра чрез легитимен референдум да напусне управлението на една престъпна хунта превратаджии-убийци и се присъедини към РФ. Без пушка ***! С възторг!

49

Анонимен

преди 6 години

Само санкции и още санкции за милиционера.

48

Анонимен

преди 6 години

Абе нали уж санкциите не само нямали ефект ами и дори помагали на Русия? Сега защо Путин дава заден? Няма ли повече нужда от помощ? Укрепна ли достатъчно руската икономика?

47

Анонимен

преди 6 години

абе германия може да сключва милиардни сделки с русия чехия , унгария, италия , франция а нашите немогаима един стар лаф- на такъв дето неможе дигне самолета вълната му пречитака че не се оправдавайте защо не можете го вдигна - гербавата клика

46

Анонимен

преди 6 години

Нормални отношения може да има с нормални държави. Няма как да се водят нормални отношения с държава в която една КаГеБейска клика е узурпирала държавната власт и която противодейства на процесите на развитие в останалия свят с цял арсенал от средства включващи кибервойни, хакерски атаки, разпространяване на фалшиви новини, пропаганда и дезинформация, сепаратистки действия, подпомагане диктаторски режими, намесва във вътрешните работи на други суверенни държави и так далее ... и так далее ......

45

Анонимен

преди 6 години

какво има да се коментирачехия никога няма да приеуме еврото- отдавна е готовапреди няколко години договориха си два руски реактора - докато при нас мулето макейн ни набута на уестингхаус - измислена компания - е тя изчезна послечешкия президент със 140 души бизнесмени започна обиколката от сочи към москва и петербургнашето банкянско ме.ке.ре се разхожда до турцияи после се чудим имаме ли 80% де.би.л.чета- ами ясно е че имаме управлението е доказателството хайде де.бил.ски цъкайте -

44

Анонимен

преди 6 години

До В, не само че клесна но почна и да а к а ..ха.ха.ха преследваше на всякъде великия америкаски президент като някоя фенка на рок певец..ха..ха чак до Виетнам ходи да я забележат г-жа путина

43

В

преди 6 години

Айде и джуджето клекна.

42

Анонимен

преди 6 години

И Путин е наясно,че срещу САЩ трудно се оцелява