25

Анонимен

преди 6 години

Тази и тя чела - недочела. Ли Харви Осуалд няма нищо общо с убийството на Кенеди. Срещу президента е стреляно от няколко страни - вижте резултатите от аутопсията му. Осуалд беше хванат за мущерия.

24

123

преди 6 години

До муспиПо-точно не можеше да го напишеш. Браво.10х

23

муспи

преди 6 години

Кенеди направи фал какъвто и Сталин, опита се да се опълчи на световната чума. Като начало каза тихо, че САЩ имат нужда от пари и смята да напечата. Евреите му отговориха тихо, че не може така, Резервния фонд е частно предприятие и може да вземе заем. Тогава той в гръмка реч към американския народ каза че страната се управлява от тайни общества, и призова народа на борба за кажи го речи - независимост. Тогава евреите решиха, - при първия удобен случай да го ликвидират, - !вояж в Далас и бум!

22

Анонимен

преди 6 години

Кенеди е убит от американски полицай който е бил влюбен във българка. Освалд няма нищо общо.

21

Анонимен

преди 6 години

Русия атом е братски и е полезен,братушките вреден атом няма да ни пратят.Реваха русоробите,не на шистовия газ и ко стана? Получиха радиация от масква

20

Snorky

преди 6 години

Следата "Осуалд" е напълно грешна, но натрапена от ЦРУ И ФБР. Много по-важен е Джак Руби /собственик на нощен клуб и дребен мафиот/, на когото е заповядано да го убие.

19

Deliorman

преди 6 години

Кенеди е убит от масоните поръчено от Ротшилд,защото искаше Американската Банка да печата доларите а не Ротшилд.Едно от последните му интервюта Кенеди разказва за масоните като ги описва като престъпна терористична организация със кошмарни планове за постигане на Нов Световен Ред !

18

Д-р Холмс

преди 6 години

Алексения?! Вероятно по баща е Алексеевна или Александровна ?!?! Или Владимировна ?! Пак се почва с активните мероприятия....

17

Анонимен

преди 6 години

Руските хакери и Путин! Отново!

16

МОСАД

преди 6 години

Нямаме нужда от реклама.

15

проктолог

преди 6 години

Алексения Димитрова лъже като поп!

14

Анонимен

преди 6 години

Има грешка буквите са македонски, рускинята би трябвало да го знае. Или да пита Захарова

13

Анонимен

преди 6 години

Така му е било поръчано от Москва- да изрязва такива страници,за да отплесне подозренията в погрешна посока и да прати разследващите за зелен хайвер.

12

Анонимен

преди 6 години

Българската книга е том първи от избраните съчинения на другаря Тодор Живков. Жалко че не му стигна времето на Осуалд да си набави и останалите 34 тома до 1985 година.

11

Наивен

преди 6 години

При по задълбочено проучване в тази посока, няма начин да не се намесят имената на Кирил Методи. Без тях "българска следа" нямаше да има. Ех, защо не беше жива Агата Кристи. Такъв роман можеше да спретне. Та думата ми беше, американците да си гледат техните проблеми. Ужасяваща престъпност в "най великата демокрация". Всекидневни масови разстрели, гета в които външен човек е обречен. Огромен външен дълг и самочувствие на велика нация до небето. А обикновените американци ми са симпатични.

10

ДОЛФИ ШИКЪЛГРУБЕР

преди 6 години

Който не играе по свирката на ционистките кукловоди бива убит. Затова скоро в България ще им стане тясно и твъъърде дискомфортно на тия гадове.

9

Анонимен

преди 6 години

Поредната тиражирана недомислица! Бъдете внимателни - лесно се пишат глупости, а не се мисли за последствията!

8

Анонимен

преди 6 години

На този Осуалд сякаш не бе тази истинската му фамилия,а приличаше или бе еднаква с тази на една руска разузнавачка от последно време която с още десетина съдружници чужденци беше обявена за персони еди какви и тя се прибра и стана говорител пък после в новини сякаш се появи и беше нашумяла,пък мъжът и остана в щатите като щатски гражданин,та май от него бе фамилията що нейната,що на Осуалд,нещо такова щом още той тогава е изрязвал букви.

7

до 7

преди 6 години

Да се образоват ,все пак уникуми дето не знаят къде е Австралия не са мерило за известност.Какво да ни тресе синдром ?Че ние с тази история ако бяхме западна държава ,от сутрин до вечер трябваше да се хвалим колко сме велики.А тук 2/3 и идея си нямат какво означава да набиеш Византийската Империя.

6

Анонимен

преди 6 години

И нас ни тресе македонският синдром.Все сме в цевтъра на събитята, а че повечето не знаят, че съществуваме е отделен въпрос.