93

Анонимен

преди 6 години

Един свестен няма в Герб.... Всички са кумове, снахи, сватове, зетьове и суджуци. По-зле и от комунизма.

92

Чере паха

преди 6 години

Чета и ми се чини, че заглавието е "Имането ми няма да бъде опетнено", пък то било "Името ми няма да бъде неопетнено".Бе, къде гледаш бе калпазанин......

91

Анонимен

преди 6 години

Борисов взе оставката и рече: "Нали знаеш коя жена е ............, Тази която са я хванали! :)))))))

90

az

преди 6 години

До бай ПеткоВ момента живеем в пъти по-добре от 2006г да речем. И в стотици пъти по-добре от 1996

89

Анонимен

преди 6 години

На четири очи - не беше необходимо да чета повече!

88

Анонимен

преди 6 години

Да беше мислил за името си,когато правеше далаверката.Сега вече е късно.То е опетнено.

87

а

преди 6 години

А затвор кога?!?!?!

86

Анонимен

преди 6 години

Всичко е толкова просто. Какво достойнство, какъв морал. Поръчка спечелена от приятеля на дъщеря му, с която живеят на семейни начала. За съжаление повечето властимащи са под общ знаменател. "Когато фактите говорят и боговете мълчат"

85

Анонимен

преди 6 години

е какви нарушения да има, все пак му е зет, сигурно са спазили буквата на закона :))))

84

Анонимен

преди 6 години

Bravo na tosi pi4 sramuva se ot gerb

83

бай Петко

преди 6 години

Този "вестоносец" Горанов няма ли поне да се засрами от достойната постъпката на проф. Николай Петров да си подаде сам оставката, без никой да му я поиска, и да не плещи, че по-добре живеем от вчера, след като ВСИЧКИ Европейски институции признават за най-бедната страна в Европа, благодарение на "УСПЕШНАТА" политика на б.б. с увеличаващия се външен дълг в милиарди? Стига сме писали по форумите, а е дошло за време разделно, ама за всички !

82

наглост, та дрънка!

преди 6 години

Ало, докторе, името ти не само е опетнено, то е затрупано с ***! Колкото и да се мъчат сега ГЕРбаджийските престъпници, далавераджии и тарикати да те оневиняват! ти, мерзавецо, дето, за срам на медицината, се наричаш доктор, си чиста проба престъпник! При това - престъпник от най-висока класа! но, бъди рахат, пълдинският дебелак ще те "оправи"! Както оправи Цецо Цървула и още стотина ГЕРбаджийски престъпници.

81

100% гербераст

преди 6 години

Гербера си е гербер. Винаги краде, до края се държи нагло и отрича най-безочливо. Хванат да дава огромна поръчка на зет си и вместо да се извини и да си понесе отговорността, той продължава да отрича и да наглее. Кой гласува за ГЕРБ????? КОЙ? КОЙ? КОЙ?

80

на ход е НАП

преди 6 години

айдеее, още един с билет за почивна станция Вальо Бирата и Ваньо Алото потегля и Ники Милионотака е майна- дал си земал си милионо ама на си внесъл в "общака" на гербалия финикийски мънистър

79

Анонимен

преди 6 години

Тоа па за толкова пари в джоба на родата за какво ти е име утре раята ще забрави и вие ще си живуркате като царе

78

Анонимен

преди 6 години

Тези ще приемат антикорупционния закон, ще си назначат шеф и администрация и ще чакаме ,балъците , да влезе цялото правителство в затвора , където му е мястото !

77

Анонимен

преди 6 години

Дайте на моята фирма без регистрация по булстат и данъчен номер милион и половина лева ,пък нека съм опетнен като куче Далматинец!

76

Пророкът Гочо

преди 6 години

За три месеца министър и си оправи живота и този на внучетата, ако ще и хептен да е омацано името му с жълтокафяви субстанции. Или поне той така си мисли.Трагедията на тая територия с размери на щата Оклахома е, че там относително богат е човек с доход от около 100млн.USD годишно, а тук ***.и като Владито Горанов с някоя которка 2млн. си мислят, че са станали като Господ, защото изобщо не са ходили навън или там са се срещали само с икономите на богаташите.

75

яЗЕКА

преди 6 години

"Името ми няма да бъде опетнено!" Ама то вече е опетнено, бе селски...

74

Анонимен

преди 6 години

Ей ,че нагла работа....,този вместо да е арестуван за злоупотреба със служебно положение и лично обогатяване с оборот от милион и шестотин хиляди лева ,дава изявления-"нямало да е опетнен",това е маймунарска държава!