33

Един българин

преди 6 години

До: номер 26Разбира се, във всички филми с подобни сюжети, милицията залавяше престъпниците измамници. Иначе няма да пуснат филма. Но така е и в американските филми, логично е, че "доброто трябва да победи" и финалът да е с "Хепи енд".На практика, и тогава и сега далеч не всички престъпления бяха разкривани.Тогава обаче нямаше свободни медии: Имаше само една държавна БНТ с две програми, официални, и вестник "Работническо дело", "Земеделско знаме" и още няколко подобни.

32

Един българин

преди 6 години

До: номер 26Ами филма "Топло"? Всички помним каква радост беше да ти прокарат парно от "Топлофикация" в София!"Обаче те са със Шевролет!"Татяна Лолова, "Топло".

31

Един българин

преди 6 години

До: номер 26Аааа, да ме прощаваш, щом по филмите сме гледали подобни сюжети, със сигурност е имало и в "социалистическата реалност" такива истински случаи.Няма как някой да си "изсмуче от пръстите" подобни идеи ако не са се случвали.На улицата на която живеех с нашите в центъра на София (бяхме на квартира) стана убийство. Познавам убиеца - беше ни комшия.Иначе кротък човек, но железничар, съответно военизиран. Със служебен пистолет уби един кандидат жених на дъщеря му. Излежа си го.

30

Анонимен

преди 6 години

Хитрата сврака с 2-та крака ...

29

Анонимен

преди 6 години

Тизи, които дават подкупи също са за съд-не ми е жал за тях.

28

Анонимен

преди 6 години

По физиономия прилича на Спас от Кочериново.

27

м-р Сейко

преди 6 години

Тая прилича на Гина от Лесидрен. И тя така лъже хората.

26

до "Един българ

преди 6 години

Имаше. По филмите.Както сега по медиите има "демокрация".

25

gost

преди 6 години

Имали пари за рушвети- дали ги! Сега ще се простят с тях и данъчните ще ги погнат! Сами са си виновни!

24

боян

преди 6 години

типичен гласоподавател на герп

23

Един българин

преди 6 години

Само да не вземе сега пак някой умник да почне да нарежда, че: "При комунизма такива неща нямаше!"?"Какво са парите за мен. На мен ми стига тая награда. Един ден пред нашата фасада, ме спират хора, чужденци, да си купуват билети, за да разглеждат нашата кооперация. Кооперацията на архитект Ястребовски."Тодор Колев, "Опасен чар", 1984 г.

22

адвукатина

преди 6 години

Не е "крала" - взела ги е назаем, безсрочно.

21

Реално

преди 6 години

А тя жената не краде, бере си само.

20

Анонимен

преди 6 години

Добре, но в тази държава да се живее става страшно и то защо, защото на хората даващи пари не се търси отговорност Ето сега имате профил в сурат тефтера 5-6 човека ви набеждават, че сте ги измамили и *** доказвай че нямаш сестра Или 5-6 човека се наговарят и казват, че са ви дали пари и *** доказвай че нямаш сестра, Оставка на правосъдния министър, Цацата и там всички по веригата министъра на МВР за ало измамите и прочие. Тая като сервитьорка с 5 деца как ще си наеме скъпи адвокати.

19

анонимен

преди 6 години

пьлен про----фан

18

dmx

преди 6 години

Адвокатите са я посъветвали това-онова, сапунисали са я, че няма проблеми, сега ще трябва да дели и с тях. А гаранция никаква. Може и със свидетели да я осъдят, а може и института на самоуправството да влезе в действие.

17

Анонимен

преди 6 години

Господа журналисти, някой ден ще изгърмите яко с тези заглавия- когато някой ви осъди за клевета. Кога разбрахте че тази жена е измамница? За да я наричате така. Не е съдена, и най-вероятно НЯМА да бъде осъдена.Вчера в испания убиха една жена и мъжът и пратил съобщение с признанията си на една позната и после се обеси- въпреки товя в новините казаха "ЗАПОДОЗРЕНИЯТ В убииство "

16

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

10 Да бе, тез ГЕРБ много прости, да излизат с такава проста схема. Поне не можаха ли да измислят, нещо по- тънко, нещо с финес! Ама поне има хляб за алхимиците по- форумите.

15

Циник

преди 6 години

И пак да ме убеди някой "умен и красив" колко съм зле, че нямам профил в Сурат-тефтер!Развъдник на педофили..Мошеници....и откровени ед иоти!Вола като рие - на гърба си го хвърля!Не е виновен - този дето яде баницата...

14

хахаха

преди 6 години

Явно баламите в България няма да свършат скоро.