51

До 123

преди 6 години

Галев, ама нали Галеви миналата седмица бяха оправдани - не били шефове на престъпна група! Тука е така - ще видите, че и тоя случай ще се замаже...

50

Анонимен

преди 6 години

Простотията на българските баби е безгранична,както алчността и наглостта на българските полицаи,всички без изключение!

49

Полицай Патриот

преди 6 години

Еми така е, като работим цял месец за по 1300 лв, които до никъде не стигат, се налага малко извънреден труд :) А пък и измамените от колегата пенсионери първо, че си имат градинки, прасенца и кокошки и пари не им трябват, а пък и реално, да им се вземат и последните пари е патриотизъм, защото така няма да имат пари за лекарства и ще измрат скоро, което ще спре пенсиите им, а така печели бюджета и оттам и цялата държава!

48

Анонимен

преди 6 години

Прости люде, прости! Всеки ден, всеки ден без прекъсване се говори за телефонни измами и измамени. Раздават се информационни листовки. Какво ми реват като сами са си виновни? Какво да се направи като нямат акъл? Как някой да им върне парите като сами са ги дали? Турските у индийските сериали са им промили мозъците.

47

alf

преди 6 години

Ало измамите разкриват интелекта алчността и всички хубави черти на бг народа. лошото е че това е масово и става все по масово

46

Ala_Bala

преди 6 години

Отдавна се знае, че без участие на полицейски служители и банкови чиновници тези далавери не могат да стават. Къде ли дрънка веригата на тази банда ...кой знае...може и да се е провлачила по жълтите павета?

45

Калин

преди 6 години

С тая полиция в България, врагове не ни трябват! Това е една сбирщина на типове от най-долен вид, продажници и биоотпадъка на болното ни общество!! Жалко е, за честните и добронамерени полицаи, но те реално са толкова, толкова малко, че даже споменаването им няма стойност!

44

factotum

преди 6 години

Не се е отчел на най-висшата мутра на Дондуков 2 и е ударен :)

43

Анонимен

преди 6 години

Ех на бати милионера ,богат ще става ,постчето си продава.*** да са ти честити трохите ,сега за резил на цяла България стана ,че и затворче може да отнесеш,ама нали "колегите" ти са измамници и теб метнаха и ти си хвърли всичко през балкона.Искам да се излагате за жълти стотинки и да се продавате.

42

Додо

преди 6 години

Полицай, при това висшестоящ, който вместо да е стожер на закона, се съюзява с най-долната прослойка от криминалното общество - обирджиите на пенсийки на възрастни хора, кретащи с по 250-300 лв на месец! Това звучи като най-грозна злоупотреба със служебно положение на държавен служител! Жива гавра! Ако това се случи в Америка, където има страшен подбор на кадрите в полицията, такъв нещаcтник би получил минимум 15 г пандиз! Основно, защото е полицай и обществото има очаквания за висок морал!

41

Анонимен

преди 6 години

някой куки май са много лоши мутри....марихуаната ли ти е крастата...бензин за Астрата??!

40

Анонимен

преди 6 години

Тоя директор на 300 лева останал ?!?! Срам нямат ни достойнство !

39

Пророкът Гочо

преди 6 години

Ако полицията работи, трябва тоя шеф да го приберат в поделението във Враня, там хубавичко да го "обработят", а снимките му с описание на медицинските подробности да бъдат показвани на колегите му преди развод всеки ден един месец например. За съжаление откак Тиквоний пое полицията, тя тотално се оттегли от едната си функция - да пази морала,реда и собствеността на гражданите и се съсредоточи тотално върху другата - да пази властта и да обяснява на раят какво иска Буда от нея.

38

123

преди 6 години

Абе само на мене ли тоя ми прилича на галевият... Все едно по един калъп са правени и отвътре и отвън.

37

Анонимен

преди 6 години

Ам нали бяха шведи алождиите?

36

Анонимен

преди 6 години

тез Ало апаши в гинес трябва да влезнат, по-подли хора от българите няма май .

35

Анонимен

преди 6 години

до 27: А ти до кого си го написал това?Не знаеш ли,че това са бабички,които не могат да работят с компютри.Трябва телевизията постоянно да им говори след новините в 20ч.ама това да не е Спас от Кочериново.За его веднага се разшетаха и го заловиха,защото е измамил дори прокурори.Сам си е виновен.

34

Будали

преди 6 години

Нямат ли блиски и деца тия пенсии, та да им се обясни че това са измами стия пари през балкони и прочие...

33

анонимен

преди 6 години

Значи ало измамниците правилно са казали да си дадат парите за залавянето на престъпниците,защото така наистина МВР са заловили шефа им .И сега,ако наистина има работещ съд-всички участници в тая схема ще бъдат осъдени.

32

До 25

преди 6 години

Абе тъ.пак не виждаш ли чемамят 80 годишни. Ще видим тебе на тая възраст колко акъл ще ти е останал.