78

Анонимен

преди 6 години

Чудно как комунистите не са му видяли сметката?

77

Един българин

преди 6 години

До: номер 123Но, това в никакъв случай не трябва да предполага, че българи има намесени навсякъде по света във всичко. Несериозно е. Да, вярно е че "сме дали нещо на света", но не сме ние единствените. Да не забравяме че има и други народи, и България в никакъв случай не е "Юбер Аллес".

76

Един българин

преди 6 години

До: номер 123Имаме. Ама за разлика от твоето, моето чувство за национално самосъзнание както казваш не е въздухарско, а реално.Не трябва да се помпаме с фалшив патриотизъм.Цялата статия за българина работил за НАСА е съшита с бели конци. Нищо вярно няма.Стамен Григоров е известен с откритието си на "Лактобацилус Булгарикус".Димитър Пасков пък пръв е извлякъл алкалоид от блатно кокиче за да получи лекарството Нивалин, използвано за редица заболявания и което го има и в кръстословиците.

75

Един българин

преди 6 години

Дрън-дрън та пляс! Хайде сега, Господ е българин, знаем го това нали?Не ви ли омръзна да четете такива "фейк нюз" за това колко "велики" били българите?Лунният модул е изцяло разработка на американската фирма TRW Inc., включитлено и двигателите на спускаемия модул, които са с хиперголично гориво, смес от хидразин и двуазотен четириокис.Фирмата General Dynamics, в която е работил предполагаемият българин не се занимава с ракети а със самолети, като F-16 например.

74

123

преди 6 години

Тука бесните комплексари са се развилняли. Вие чуство за национално самосъзнание нямате ли, бе нещ*стници. Изключвам руският к*вал, дето се чуди само как да се изх*ди повече на всичко, което трябва да ни кара да сме горди, че сме българи. Той все пак си се е родил п*дчовек и така и ще си умре. Нормално е да завижда. Ама вие предатели сте за разстрел.

73

oтАв$тралияСидней

преди 6 години

нали знаете че Американците нито знаят за съществуването на БГ нито са чували или ако са чували казват че е в латинска америка някъде до Боливия. А аз като кажа че съм от България ме питат това град ли е? На мен вече ми омръзна и просто казвам да че е град, за да не отклонявам разговора с никому ненужни и безинтересни теми които не късаят никого

72

beks1

преди 6 години

а дали е помагал през втората световна война на нацистите с тези негови ценности?

71

Анонимен

преди 6 години

смятало се че е изобретил,ама то със смятане ще стане ли

70

до 59

преди 6 години

Даже на моменти се съмнявам в съществуването на България.-Така започват психичните отклонения. Не се притеснявай. Не си първият. Карлуково е пълно с такива откриватели като тебе.

69

11

преди 6 години

Кацнал ... на холивудския баир.

68

Един българин

преди 6 години

Когато българин излезе в чужбина и пита някой знае ли нещо за България, някаква българска следа да има някъде, хората се чешат по главите замислено, и единственото конкретно нещо за което се сещат е: "Георги Марков и убийството му с "българския чадър"".Доскоро за положителен пример сочеха Стоичков... до оня ден когато се "изходи на метеното".

67

Анонимен

преди 6 години

Навсякъде има българска следа.

66

Анонимен

преди 6 години

Глупости. Кво ще гори ракетата като нема въздох на луната? Петро-долари?

65

Ангел Живков

преди 6 години

Не-кацането на Луната е КГБ-теза. Не е вярно, че Ночев е изобретил модула.Той е поканен от фон Браун за участие в програмата Аполо, за да реши проблема с обратното излитане от Луната към Земята. Задачата е решена повече от успешно.Ночев е направил това, което останалите не могат и досега. Можем само да се гордеем,че е българин (роден в Карлово).

64

гхбг

преди 6 години

Тия, където разбират от конспирации, са същите, дето разбират от футбол, жени и политика. Горките. Минута мълчание за тех!

63

Джон Костов

преди 6 години

Вижте само какви високи планини има на Луната,по над 30000м.затова диска и е назъбен като кухненски нож.

62

u4en

преди 6 години

Кацането на Луната от Аполо - 11 е снимано във Холивуд !!!....А кацането на Аполо -12...Аполо -14.....Аполо -15....Аполо -16..и Аполо 17 ...е снимано във МОСФИЛМ !

61

добрютрю

преди 6 години

конспираторите открили Америка и се развихрили от сутринта.я споделете сега кое е вярно:"САЩ никога не са кацали на Луната", или"Те никога не се върнаха там, защото след петото кацане намериха..." "лунната Мона Лиза", "станциите на Хитлер" и некои други извънземни

60

Eni4er

преди 6 години

Първата авиобомбардировка е през 1911 г. в битката за Триполи.Италианската авиация бомбардира османците.Първият свален самолет е също там.Турците свалят 2 италиански самолета

59

Анонимен

преди 6 години

"В онзи момент малко хора обаче знаят, че заслуга за това има и един българин - карловецът Иван /Джон/ Ночев, за когото се смята, че е изобретил прилуняващия модул."Изобретил или се смятам, че е изобретил? Уточнете, защото има разлика !