33

БПФ

преди 6 години

Жалка женице, ти си НИКОЯ, за да коментираш Стоичков - пълна нула си - ЗЕРО, зелена *** !!! Ицо като мъж каза ИСТИНАТА, а вас ви е страх дори от тия, дето не могат с пръст да ви пипнат, защото са в другия край на Европа и на никой не му пука за тях.

32

Вв

преди 6 години

Всички с нетърпения ще очакваме интимната среща тази нощ между Тиквата и Каруцаря в женски дрехи - министърката... Бре, бре... Ква министърка имаме. Тя не се плаши от малката "тиквичка" на Тиквата.

31

Анонимен

преди 6 години

Ицо - министър председател!!!Давай, Ице... Ти си. Сега е време да направиш пачка. Обади се на Тиквата и му кажи, че ако до утре не ти изпрати негова снимка как буха Захариева у гъзо ще станеш новия министър председател и ще му вземеш пая.Захариева да пуска на Тиквата тази нощ, че току виж Ицето станал важна политическа фигура в България.

30

За

преди 6 години

Захариева, всички кадри в Гроб имат връзки помежду им. Пусни на Тиквата този нощ.Захариева, кажи нещо и за ИВАНКА ТРЪМП и за Митьо Пайнера.

29

Тази нощ

преди 6 години

Захариева да избира. Тази нощ или Тиквата ще и смаже котето или ОСТАВКА.

28

Ее

преди 6 години

Е, щом Ицата се оказа по-умен от тази... Ясно Ви е на всички. Гробаджии са много ниска топка. Дори Ицо е над тях, а той е каруцар.

27

Анонимен

преди 6 години

ОСТАВКА за вицетата Симеонов и Захариева

26

Анонимен

преди 6 години

Ицо е по-умен от всички тез калинки, бръмбари, кърлежи и подобни накацали във всички министерства и не си e изкарал парите със дъвкане нa суджук. Ицо премиер тиквите в Сибир.

25

Анонимен

преди 6 години

Навсякъде има по един минус. Ей, Захариева? Не се дърпай! Тиквата тази нощ ще те посети. Много наперена беше, а сега се дърпаш.

24

Анонимен

преди 6 години

Госпожо Захариева - така не се прави!За седмица-две лъснаха кириливите ризи на "супер" кадрите на ГЕРБ.Къде е тръгнала да се изказва и то срещу българин, срещу сънародник. България доказа, че няма външни министри;доказа, че външната ни политика се изчерпва до там, че да даваме съгласието си за щяло и нещяло .Така първи признахме Македония, признахме и Косово /Румъния и Испания не са признали Косово/ Е, сега след като сме признали Косово ще признаем и Каталуня и Крим

23

Ъо

преди 6 години

Значи, завършваш специалност - Тираджия и каруцар и ставаш политик в България. Ясно, ясно Захариева.Що ти трябваше и тая реклама? Мълчи си ***! Куха лейка си. Тиквата си мълчи щото не е испанец. Ти, коха стана ИСПАНКА? Къв ти е Ицо? Кой ше те покона в Испания. Тия са битер бедняци. Каталунците искат да се махнат от бедняците. Това е... Нищо сложно няма по този въпрос. Разделение между бедни и богати. Ицо застана на страната на БОГАТИТЕ. Пък и глас Божий, глас народен.Кой крив, кой прав? Н

22

ами

преди 6 години

Кадрите показани в БГ са нищо с кадрите показани в Гърция.....бити бяха жени деца,стари хора....извличаха ги от тълпата,която нищо не правеше и ги налагаха с палки и ритници.....отврат!!!Браво на Стоичков!

21

Ра

преди 6 години

Разбрах, Захариева иска Тиквата да и смажи котето.Абе, Тикво... Що се излагаш. Пари за виагра ли нямаш ?

20

Анонимен

преди 6 години

Значи според тая мозъчна инвалидка Китай може да ни окупира и да ни забрани да се самопределяме като българи и да искаме независимост ако се наложи. След като 1млрд китайци гласуват член 155.

19

Р

преди 6 години

Захариева, нагази в помията. Ицо ще те разцепи. Дори Тиквата си мълчи

18

Анонимен

преди 6 години

Тая не беше ли протежето на пома-шката шуш-умига Плевнелиев ?

17

Helleborus

преди 6 години

Но от друга страна, всяка група, която се е развивала на определена земя, няма друга родина майка, а не е получила възможност за независимост, има право на такава независимост, защото е на собствената си земя. И е крайно време политиката да спре да борави с универсални категории, да разграничи правоимащи от натрапници. И никой повече няма да смее да сравнява български земи с каталунски или косовски. Напротив, ако ти е била отнета родна земя с измама или сила, редно е да се стремиш да си я върнеш

16

Анонимен

преди 6 години

Европейския Съюз мълчи, а тази с изказ на ТИРАДЖИЯ се изказа.Тук става дума за хиляди хора,

15

Ууууу,

преди 6 години

Скрий се,***! И кога поне външно ще заприличаш на министър?

14

Ко

преди 6 години

Абе, българи! КВО СТАВА С ТИЯ ПОЛИТИЦИ? Еми, това е клалифициран ЧУБАНИН от женски пол.