7

ай , ай

преди 6 години

Путин готов да си купи Тесла.....а, каква стана тя....Вчера наш,те хейтъри и *** и откровено глупави хора----твърдяха, че руската Лада е страхотен автомобил...а днес Путин не ще да си купи Лада. А, не така---ще слушаш наш,те ....купи си веднага Лада и не мечтай за Тесла. А сега сериозно: Дали някой от тези, които пишат --хвалебствия за руските коли----разбират колко са смешни?

6

Анонимен

преди 6 години

По-добре е да си купи американци, ако иска един ден да настигне САЩ !

5

Анонимен

преди 6 години

С lifepo4 батериите с които разполагат няма как да направят кой знае какъв автомобил. Проблема не е в акъла, а в културата. В РФ няма такива компании, защото те виреят в относително свободна среда, а там си ги гонят. Пример - основателя на vkontakte, на който му откраднаха проекта и избяга в Германия откъдето работи по Telegram. С централно планиране от върхушка не се прави силна икономика, а КТБ-та.

4

Сс

преди 6 години

Тя ладата е за такива като теб,ба

3

А така

преди 6 години

Да си купи Лада Нива,ба.

2

Анонимен

преди 6 години

Чакаме шорошите сега да плъзнат отнякъде и да почнат да ни разправят кък Тесла са свързани с руските хакери и как те няма да си купят такъв автомобил, защото Путин го харесва. Къде сте бе царвули още ли зареждате руско гориво на бензиностанцията главаноци.

1

Анонимен

преди 6 години

да купи да види какво немогат да произведат неговите ***.