70

Helleborus

преди 6 години

Съвременната политика греши, като не прави разлика в мотивите за независимост. Ако си местното население някъде, ако няма кое друго място да наречеш родина, както нашите турци си имат анаватан, тяхната родина майка, ако си различен като род, не виждам причина да не може да се отделиш на мястото, което ти е родния дом. Това няма нищо общо с разни преселници и външни, които като се понатрупат някъде и си мислят, че с утробата ще претопяват местни народи. Второто има резултатите на открита война.

69

Анонимен

преди 6 години

Колкото и да го оплювате герберасто-зорошоидите, този път Стоичков е прав.Каталуня и Испания никога не са били едно. В Каталуня винаги са възприемали испанците като най-големият им враг и това е от повече от половин век насам.Колкото и да е *** Стоичков за толкова години в Барселона е усетил и разбрал тези настроения. Не случайно преди време беше се изхвърлил, че Каталуня му е като втора Родина.Забележете - Каталуня, а не Испания.

68

Отвратен

преди 6 години

Не мога да повярвам колко много коментиращи защитават този гнасен отпaдък Христо Стоичков! От него и собствения му баща се отрече! А помните ли как беше пръв приятел с рекетьорите и масови убийци и изнудвачи от ВИС 1, ВИС 2 и СИК?! Снимаше се рамо до тамо с Главния и с Маджо, рекламираше ВИС и се бараше пръв другар на най-закоравелите престъпници и кръвопийци! Имате къса памет!

67

Helleborus

преди 6 години

Има едно право, над човешкото право, базирано на Правдата. Която прави разлика дали си коренното население, което се бори за родната си земя или си натрапника, който е завладял това население или пък си пришълец, който създава държава в държавата и краде чужда територия. Правото на родна земя е древното право! Друг е въпроса, ако негодници разцепват един род и народ, на по-беден или богат район, като убиват солидарността. Тези разлики определят дали е справедлива или не борбата за независимост.

66

Шоп Националист

преди 6 години

Референдум за независимост на Шопия от България! Аман от мякащи, олигавени селяндypи, които заляха София в последните години, като махнаха софийското жителство! Не се издържа! По Витошка вече не можеш да чуеш нормална реч! ДА на независима Шопия! Референдум! Веднага!

65

айдеее

преди 6 години

Филофобите пощръкляха!И да пищите,и не,Камата е прав за всичко!Къв е, що е, не е важно,важното е че казва истината!Пък вие си плюйте,ненормалници!Баси евроговедата!

64

Харманлиец

преди 6 години

До анонимен 62: Да! Никак не са малко българите в Испания, и сега трябва да обяснят на испанците, че Харисто Стоичков не е етнически българин, а Кюрдистанец, за да не ги мразят заради неговите изцепки!

63

Анонимен

преди 6 години

Абе с окупация може, ама с референдум, не става.

62

Чист ариец

преди 6 години

Оная лудата му щерка Мика ги плещи тия работи. Той горкичкият е толкова *** и неграмотен, че не може две думи на кръст да върже, камо ли пък да пише.

61

Анонимен

преди 6 години

Ице, държиш се като *** само за да печелиш симпатиите на каталунците, но не се замисляш как това ще настрои испанците към българите, които в Испания хич не са малко.

60

Анонимен

преди 6 години

До Жорро Вашингтон"Значи с войни може, с референдум не може! Много сте загубени!"Именно. В цялата световна история,територии се печелят/губят с войни.Който победи-негово си е. И тук няма добри и лоши. Това са категории за деца.

59

Бинго

преди 6 години

Да ви призная, досега не бях решила за себе си дали подкрепям референдума, или не. Просто нямам достатъчно информация по темата, а и никога не съм го обмисляла. Сега обаче, след като видях, че галактическия проcтак, грубиян и сериен убиец на диви животни с цел удоволствие - Христо Стоичков застава зад референдума, си давам сметка, че със сигурност съм против и симпатизирам на Рахой и властите в Мадрид! Благодаря ти, Стоичков, че ми помогна да се ориентирам! Самтайм уин, самтайм лун!

58

Путин

преди 6 години

До Бобо"Да се бяха обърнали към Путин.Той щеше да изпрати любезни зелени човечета,и референдума щеше да мине мирно и тихо."Колко плащаш ?

57

Жорро Вашингтон

преди 6 години

Значи с войни може, с референдум не може! Много сте загубени!

56

за 51

преди 6 години

А кой ги определи нищо определено няма на тоя свят. Tи още малко ще ни кажеш ,че и Вавилон и Римската империя съществуват, много сте интересни някои хората са ги определии и хората ще ги изменят казват му демокрация А не феодализъм след посткомунизма така е по света разбра ли бе селчо.

55

Анонимен

преди 6 години

Е какво е казал толкова грешно Стоичков-че жената и семейството и имат връзка с диктатора Франко.Все едно сегашния ни министър-председател да е свързан с Тато.Ами свързан е колкото и да се опитват сега всички медии да отричат това.

54

KObi

преди 6 години

Айде тогава един референдум и Кърджали към Турция, кви са тия простотии всяка област държава иска да става !

53

до 44

преди 6 години

Колко бити имаше в Крим бе гл,упак ?

52

Анонимен

преди 6 години

Ице по добре кажи на твоите приятели от Каталуня че се уляха.В 21 век в центъра на Европа да се бориш за независимост е смешно.

51

Анонимен

преди 6 години

какво общо има референдума в крим за "присъединяване", през призмата на 7.62 мм, и референдума в испания за независимост?корелация - нула!