51

До Весо ЦРУ-то

преди 6 години

Василевпреди 15 минутиВ Крим Референдума беше незаконен, защото беше под дулата на руските автомати!!!Агент Радли Нъфет!ЦРУ!!! ======================Абе Василев, я ми кажи след като референдума по твои думи е незаконени жителите на Крим не искат да бъдат в Русия -защо тогава президента на Украйна Парашенко не отиде сам без охранав Крим сред хората и да ги поведе срещу "руските окупатори"?Защо Парашенко не отиде и да се срещне с кримчани като мъже - очи-в-очи?

50

Анонимен

преди 6 години

66 Ми затова ти говоря цяла НОЩ бе, цървУУЛ *** маллоумен, че без да имат производство са вдигнали заплатите на гражданите си изкуствено заради милиардите външен дълг. ОЛЛИГОФФРЕН!

49

Циник до 62

преди 6 години

Сиртакии суфлаки!За последните 10 години гръцките правителства са вдигнали НЕОБОСНОВАНО И НЕОПРАВДАНО ЗАПЛАТИТЕ СЪС 100%Тръгнал гърците да мисли цъ рву ла...та да не слуша как му куркат червата!

48

smej

преди 6 години

Има ли тук някой, който да е живял в Каталуня и да ни каже за живота там. Заплати, някакви цени. На екскурзия и аз съм бил. Много е хубаво. Ама и в Турция е хубаво. Да не говорим за Гърция.

47

Анонимен

преди 6 години

до 56 ***, те от 20 години все говорят за опрощаване ония от ЕС на гръцкия дълг. И кой ти е казал че трябва да се върнат тия милиарди напълно от Гърция? 400 Милиарда не се връщат веднага- просто му се връща тъпкано на народа- в случая гръцкия, като от тия 400 милиарда изкуствен стандарт заради който си го подлъгал, сега го приземяваш болезнено с 50% по-ниски заплати. Кажи ми къде е гаврата? За гръцките граждани или за европейските кредитори?

46

Анонимен

преди 6 години

Двете места разделиха Стоичков, само нашият го е страх да си каже мнението за референдума в независим Кюрдистан, че ония няма да го съдят като оная испанка!

45

Анонимен

преди 6 години

Циника имал фуния за наливане на акъл. Ама акъл нямал. Че нали ако имаше първо на себе си щеше да налее.

44

Циник до ръба

преди 6 години

И още...в Германия стана скандал, когато Шпигел написа, че пенсионирана пощенска служителка в Гърция взима 4200 ? пенсия!Ръб!!!

43

История даге

преди 6 години

Турците бяха предадени от арабите в Първата световна война ,излъгъни от агент Ловрънс ,че ще получат единен Арабски полуостров +Северна Африка до Мароко.А получиха сегашното си състояние.Ловрънс сам организира арабска войска която спечели за Британия и съюзниците Първата световна война, която е пагубна и за България -губим над 50% от територията си убити са 115 000 войника и офицери....

42

Циник до 53

преди 6 години

Че къде няма бе??? Колко трябва да си кух, че да си мислиш, че гърците НЯКОГА ЩЕ ВЪРНАТ 400 МИЛИАРДА - те теглят заеми да обслужват лихвите по заема....ама ти кухата лейка си ръгнал да ми обясняваш!Още сега говорят за опрощаване!

41

Анонимен

преди 6 години

Цинико маллоумен...един военен грък взимаше 2200 евро заплата. Обикновен ефрейтор. Годината бже 2008-***. 2011-та взимаше 1300 евро. Сещай се сам!

40

Анонимен

преди 6 години

До Анадолски- За да коментираш нещо ,требва да го знаеш експертно ,а не от пресата .Говориш клишета и си верваш.

39

Анонимен

преди 6 години

до 52 ***, ти си клиничен случай. Къде има безплатен обяд? Значи ще трупаш дългове, но това няма ти се отрази на покупателната способност? Е, гърците си мислеха така докато не натрупаха 300 милиарда дълг и след това паднаха много отвисоко. Сега получават с 50 м% по-ниски заплати отколкото преди 10 години, бе ШМИРРГЕЛ!Живах в Гърция 3 години точно в този период 2008-*** и 2011 когато ги настигна кризата тотално.

38

Анонимен

преди 6 години

ДО 49 ***, аз не мисля гръцките заплати, бе ОХХЛЮЮЮВВВ!Казвам ти какво ще стане с нашите при такъв дълг( те понеже мноооого високи)! И ти дадох нагледен пример с Гърция- като не си плащаш дълга жизнения ти стандарт отива на маЙЙЙната си!

37

Циник до 40

преди 6 години

Иска се акъл...ама още не е измислен начин да ти го наливам с фуния ръбче!Гръцките заплати седнал да мисли....с минимална пенсия от 100 ? у нас!!!Ако са ти пробили дупка в кофата...идвай!Имам фуния - ще наливаме!

36

Анадолски

преди 6 години

"НИМА СЕВЕРНОКИПЪРСКАТА РЕПУБЛИКА Е ПРИЗНАТА ОТ НЯКОГО? И ВЕЧЕ 40 ГОДИНИ СИ СЪЩЕСТВУВА. НИТНО ЕВРОПА, НИТО НАТО ЗАЩИТИХА ТОГАВА КИПЪРСКОТО ЕДИНСТВО. ДВОЙНИ СТАНДАРТИ.."Пропускаш нещо много важно... В Северен Кюрдистан има Петрол!!!

35

Ко става тука бе?

преди 6 години

Абе нещо много луди-болни се навъдиха ,по квартала съдя за една година 3 самоубийтва 2 убйства на близък и 2 *** в лудницата.Другите сме вечно пияни след 18ч....

34

Smej

преди 6 години

До До 23:Ама те пишат всеки ден и за Турция. Вкарали в панделата още хора, че не харесвали Ердоган и нещо дефицитът скочил. Не става по неоосмански икономиката, става само по американски. Ама хората се лъжат по велики лидери и после ядят *** им.

33

Анонимен

преди 6 години

НЯМА НУЖДА НЯКОЙ ДА ГИ ПРИЗНАВА.НИМА СЕВЕРНОКИПЪРСКАТА РЕПУБЛИКА Е ПРИЗНАТА ОТ НЯКОГО? И ВЕЧЕ 40 ГОДИНИ СИ СЪЩЕСТВУВА. НИТНО ЕВРОПА, НИТО НАТО ЗАЩИТИХА ТОГАВА КИПЪРСКОТО ЕДИНСТВО. ДВОЙНИ СТАНДАРТИ..

32

Анадолски

преди 6 години

До smej"Не ми харесва и референдума в Иракски Кюрдистан, защото имат петрол и ще се опитат да го играят шейхове."Правилно си се опътил... Дай още малко...Кой държи конците на Барзани!? Кои признаха референдума за Иракски Кюрдистан!?