37

Анонимен

преди 6 години

До открийте разликитеРазликите може да ги открие само московско мeкере като тебе. Гарантирам ти че много по-лесно ще си намериш работа в общината в Хасково от колкото началническа работа в Лукойл. За второто ще ти трябва и съдействието на посоль Макаров.

36

nilesev

преди 6 години

Ти да видиш. Я кой завеждал метрологията в Лукойл. Аз пък постоянно се чудех как в 40литрова газова бутилка, в бензиностанциите на Лукойл ми зареждат 46-47 литра газ. И на всичкото отгоре вместо да мина нормалните километри, минавам с около 100км по-малко. Той бил Курнелиният хубостник. Истинско лъжливо комунистче. Като жена си.

35

Ха-ха

преди 6 години

Делян Добрев, Делян Пеевски - явно тиквата си избира все Делян-овци.

34

открийте разликите

преди 6 години

БСП не е на власт, а мъжа на Нинова е в частна компания.Добрев е от управляващата партия и е наместил свои хора в общински и държавни структури. Като последните усвоили над 100 млн. държавни пари.Експертът в енергетиката спря големи енергийни проекти, затова и го пазят толкова."Добрев увери, че България има добри аргументи за арбитражното дело и че няма да се стигне до плащането на един милиард евро" - платихме ли? Платихме! А реакторите къде са, що не питате Борисов?

33

Нинов

преди 6 години

До АнонименЗащо щерката на Бойко живее в Лос Анджелис,а не полива магнолиите в Банки,откъдето баща и ръководи държавата?Нали блиц писаха,че е завършила второ вишо у сащ.Да се върне да помага на тате.

32

Анонимен

преди 6 години

Борисов, най-добре е да прекратиш своето присъствие във властта. Ти не си виновен - толкова си можеш, но си един посредствен човек, който все повече закопава България. Ами тия посредственици до теб ? Може ли такъв изключително *** човек като Цветанов да е фактор в държавата ? В цивилизования свят Цветановците си пият в кръчмата и дори на ум не им минава да са във властта. Ами принцесата Деси от Дулово ? Нагла и проста жена, която дори бе министър. Виж и другите около теб.

31

БСП са гад.ини

преди 6 години

Оле-оле, БСП да обвиняват други за шуробаджанащина. Това може да важи само за тези, родени преди 2 години.

30

Анонимен

преди 6 години

Другарко Нинова, защо съпругът ви работи в Лукойл, а синът ви учи в САЩ?Защото съпругът ми не можа да си намери работа в Росатом или Газпром, а синът ми не го приеха в Софийския университет.

29

Веселин

преди 6 години

Яд ли ви е, че държавата върви на добре???????ЯД ВИ Е.

28

Делян Добрев

преди 6 години

Хубу , бе ... ще си ида ! Ама цялата ми рода ... до девето коляно ... плюс приятелите на родата ми ...... Ще си остане на ръководните постове в Аскьово !!! Айде ... от мен да мине ... Можем да намерим един пост - "младши експерт по озеленяването на тенис кортовете" и на Григорката Димитров , ако реши да се върне към корените си ....... :) 44039

27

mitova

преди 6 години

Начинът, по който управлява ГЕРБ, е известен на всички. Питам се, що за същество трябва да си, за да гласуваш за тях!

26

Бай Иван

преди 6 години

Да беше само Добрев да го оплюе човек, ама то няма община в България където да не се назначават роднини. Без значение кои са управляващите. Ако не бяха роднините на Добрев щяха да са роднините на кмета.

25

Анонимен

преди 6 години

Делянчо и роднинската му мафия в Хасково открданаха 120 млн от Обществени поръчки.Делянчо няма никакъв ценз, но беше назначен за Министър на Енергентиката, единствено защото е вярно герберастко пуделче и слуша безпрекословно Суджука и Лицето с грозното лице.Не може с диплома бакалавър при изкустата, при това фалшива да си Министър на Енергетиката.Това го има само в Тикволандия - страната на крадливите Суджуци и овчия народ.

24

Анонимен

преди 6 години

Май вървим към Президентска република.Тия крадци разсипаха държавата.Някой трябва да сложи ред.

23

КОКО

преди 6 години

Абе хора, защо се наричате журналисти, когато не се опирате на фактите, а правите произволни (дано не са умишлени) интерпретации на случките? Първо подзаглавието: Нинова никога не е казвала, че мъжът и не работи в Лукойл и не е крила това и второ- Нинова казва, че Лукой не е спонсорирал кампаниите и, а не съпруга И. Той е служител в компанията и няма как да я спонсорира.

22

Анонимен

преди 6 години

Вижте, недодялани герберске ***. Тонва че съпругът ти работи за огромна заплата в Лукойл не е шуробажанащина това е укрепване на вечната българо-съветска дружба.

21

Анонимен

преди 6 години

"Тиквата" всеки месец го посещават Европейски и Балкански лидери . Тебе те посещават работодатели ти ...Да им бараш малко камбаните :)))

20

Анонимен

преди 6 години

Имам чувството че живея в някаква паралелна вселена.Случая с пудела Добрев е ИДЕНТИЧЕН със случая 'Батко и Братко" но там имаше арести, дела, СЪД и т.н а тук говорим за морал?Да не забравяме че Тиквата ЯХНА властта именно от този скандал през 2009.

19

1234

преди 6 години

Тенор е мъжки глас ,сопрано и алт - дамски.Тиквата отново се прави на умен , но не му се получава.

18

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен..........Герберастки тролчета, тук..................Не знам за герберските тролчете, но ти руско *** вземи пример от мъжа на *** и почтни да работиш в Лукоийл за големи мангизи, ане да дращиш глупости по форумите и да получаваш жълти стотинки като ***.