73

Анонимен

преди 6 години

Защото е е викал "Алах Акбар" или каквото там се вика!

72

Попов

преди 6 години

Интересно, дали може да се влезе в игралната зала с оръжие, навярно не, защото там са парите. Тогава как е допуснато в хотелската стая над залата да се внесе цял арсенал? Няма ли контрол, при положение че за охрана се правят толкова разходи? Та такъв ненормалник независимо от мотивите му може да внесе 2-3 куфара с експлозиви и да събори хотела с всички богати клиенти в него!

71

666

преди 6 години

Тоя си е най-нормален американец - т.е. откачалник! От тях всичко може да се очаква. Не забравяйте, че американците гориха живи хора във Виетнам, вкл. и деца.

70

Аноним

преди 6 години

По подразбиране арабите са терористи и не съм аз виновен за това...

69

Helleborus

преди 6 години

Вместо хората да спорят кой им промива мозъците повече, белия или арабина, по-добре да се пазят всички. Буквата на кое да е учение е празна къща, обвивка, дреха. Духът, който проповядва, е духът на самия проповядващ. Вие приемате духа на самия проповедник, а не божия дух, когато слушате каквото и да било учение. А когато го четете сами, изпълвате го със своя дух. Точно за това не бива да има узаконени проповедници, защото те ви облъчват със себе си. Бог има пратеници, това си е Негова работа.

68

Helleborus

преди 6 години

В САЩ са побъркани на тема коректно назоваване. Ако сбъркаш точната дума, може да те глобят или осъдят. Не може да кажеш беден, трябва да е социално слаб и т.н. Има хора, които се занимават с манипулация на човешкото съзнание и пишат тия простотии. Лично на мен идеологията която стои зад това ми е противна, ***. Освен, че е и генно инженерство на ментално ниво, хора ГМО, манталитет ГМО. Ако са написали някоя нова дефиниция за тероризма, може и този да не се вмества, но за мен си е терорист.

67

diasen

преди 6 години

очудващо коректна статия-от войната между религиите полза имат единствено войнолюбците и светът става все по-несигурно място за живеене,жялко...

66

Анонимен

преди 6 години

Много просто - защото терористът използва терор, за да постигне политическа цел. Психопатът няма конкретна цел. Това е разликата.

65

Анонимен

преди 6 години

а дали е бил християнин? как точно разбраха? това че е бял човек и не е викал АЛлах не докзва че че е вербуван мюсюлманин.

64

Анонимен

преди 6 години

Причината белите християни да не ги наричат терористи е същата, поради която афроамериканците не ги наричат *** - политкоректност

63

Анонимен

преди 6 години

Нашмъркал се е, какво толкова го мислите

62

123

преди 6 години

Просто поредният опит да пробутат закон за намаляване на оръжието сред белите. Ама нещо все не се получава. И е нормално де. Без Втората поправка тая държава директно изчезва.

61

ined

преди 6 години

Не е терорист, ами нормален американски ***

60

Анонимен

преди 6 години

Защото не е мюсюлманин.

59

laga

преди 6 години

Qvno e razbral 4e

58

Анонимен

преди 6 години

Може ли някой да каже, ако тоя бе стрелял по рап концерт какво щеше да пише по медиите? ха-ха-хаХайде да видим фактите обаче. Имал е жена от друга раса. Значи не е симпатизант на ККК. Стрелял е по кънтри концерт , което означава че е стреляй по бели реднеци. А това е похвално от страна на медиите . Затова не е наричан терорист...

57

Циник

преди 6 години

Имаше и един Чекатило в СССР който и до днес не е ясно колко точно души е избил, и изял....има и Тед Бънди....и цяла плеяда от откачалки трепали наволя....никога не сме го отричали!На арабските тарамбуки ще кажа - ненормалници има по целия свят...и във всички раси....ама само вашата "раса на алахогъзници" е раса от ненормалници!!!!

56

Anon

преди 6 години

12 гилзи? Гледай снимките- целя под е в гилзи...

55

Евротолерантен

преди 6 години

Стивън Падък няма НИЩО общо с Исляма, бидейки Исляма е религията на Мира и Любовта!

54

Анонимен

преди 6 години

От този форум за първи път разбрах, че "мозъкът може да се увреди душевно"!