17

Бау

преди 6 години

Охранителя го е организирал, за да вземе огромната награда от 500лв! Подло, но го спипах!

16

Анонимен

преди 6 години

Светът явно се е побъркал, да проявява съчувствие към отпадъци, които не си изпълняват служебните задължения и причиняват щети за милиони.

15

СатаНАТО™

преди 6 години

Този само още с постъпването на работа като охранител, са го набелязани за обиране. Егати охлюва. По говора му личи, че има забавена мозъчна дейност, плюс лошо зрение...честито!

14

АБВ

преди 6 години

Това, което пиша сега се отнася до тези, които критикуват охранителите. Тези хора са на работа. Те трябва да пренесат няколко чувалчета от едно място до друго. И затова получават заплата, не знам колко е , но надали е над 1000 лв. Нали никой не очаква, че за 1000 лв. ще тръгнат да се бият с някой, въоръжен с пушка, да не говорим за автомат? Те са бедни момчета, но не са луди.

13

Анонимен

преди 6 години

Мноо филми гледа нашия, то да не е отишъл на сватба че да се стреля,По лошото е че из държавата се разнасят количества нерегистрирано оръжие.

12

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Ами къде е...третия човек от охраната на парите,който да стои в страни и да...застреля наглите обирджии.Тази т,н....охрана е обречена,още със сформирането си и липсата на всякакъв...професионализъм.Пожарникар,въоръжена...охрана;то един,който се изявява като премиер и той същия...калибър.

11

СатаНАТО™

преди 6 години

Как ще получи награда за случилото се тоя ***, той трябва да бъде съден и му конфискуват всичко, за да покрие щетите. Кой човек като не си свърши работата и нанесе щети за 300 000 лева + нематериални за още толкова, го награждават?

10

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

То се вижда, че този е замесен. Хили се на неща, които биха предизвикали ужас в един неподготвен и нищо не знаещ човек ...Ама, не му завиждам. Евала на хората за куража !Могли - откраднали. Да си ги харчат със здраве. Да крадеш от банки не е престъпление. По-големи крадци от банките няма.

9

Анонимен

преди 6 години

Ми 4 човека( двама охранители и 2 *** обирджии) си разделят по 80 000 лева и всеки който откъде е. Чиста работа! За тия пари охранителите трябва да бачкат 7 години в тази фирма.

8

Драган

преди 6 години

горкият човечец

7

Бай Онзи

преди 6 години

Тези 1000лв да не са за два месеца?

6

нормално

преди 6 години

За хората критикуващи , да ви споделя от опит, че когато работиш с пари идва един момент когато ги виждаш като обикновен товар и ти е все едно дали са 100 или 100 хил.На мен не един път са ми правили забележка да внимавам , да не нося оборота заедно, да вадя само дребни и т.н. и като мине година без да се случи нищо и забравяш че едшн ден може и да се случи.

5

Ицо

преди 6 години

Той си е взел неговата награда работодателя да не го мисли ако и той не е съучасник.

4

снайпера

преди 6 години

Парата застрахована ли е, или и тук са на икономии

3

Анонимен

преди 6 години

Желчо, е как ще стрелят по теб, като са твои хора, бе!!! К'во се прайш на прoст?

2

Анонимен

преди 6 години

Нагласена работа.

1

хаха

преди 6 години

за 1000лв заплата толкоз драги работодатели