8

Smej

преди 6 години

Обидно е да ти сменят името и да ти кажат, че вече не си българин или турчин. Взаимно сме си причинили много злини. Но истината е, че ако не бяха щангите на социалистическа България героят на Турция щеше да е само един физически феномен - нисък и як да товари бали в ТКЗС то. Пожелавам оздравяване на Наим Сюлейманоглу и да се радва на живота.

7

Анонимен

преди 6 години

Двойка по литература на автора. Отново.Сами сте посочили като подтема един въпрос. На който в статийката не давата никакъв конкретен отговор. Изсипвате разхвърляно някакви факти и твърдения и - нищо. Няма да я направите скоро журналистиката така.

6

Анонимен

преди 6 години

Българите са такова долно племе, че дори не си заслужава да се изпикаеш, ако ще има някаква полза за това крадливо, алчно и долно племе аборигенско! Слава богу че изчезва от лицето на земята.

5

ЧЕРИ

преди 6 години

До Така еНАИМЧО Е ИЗГРАДЕН ОТ ЛЪЖИ. ТОВА ПРОСТО ТУРСКО СЕЛЯНЧЕ АКО НЕ БЕШЕ ИВАН АБАДЖИЕВ ЩЕШЕ ДА Е ПЪЛНА НУЛА. КОГАТО ВЗЕ МЕДАЛА ОТ СВЕТОВНОТО И СЕ СРЕЩТНА С ТОДОР ЖИВКОВ ОТ ОК НА БКП В КЪРДЖАЛИ МУ ДАДОХА АПАРТАМЕНТ В БЛОК 55 НА ЖК. ВЪЗРОЖДЕНЦИ, А ОТ БОК МУ ПОДАРИХА "ЛАДА"5. АКО ЗНАЕТЕ КАКВИ ОРГИИ ПРАВЕШЕ И КОЛКО МРЪСНО БЕШЕ У ТЯХ НЯМАШЕ ДА МИ ГОВОРИТЕ ГЛУПОСТИ ЗА БЕДНОСТ И НЯМАНЕ. ИМАШЕ, НО ТОЙ СИ БЕШЕ ЕДНО ГЛУПАВО О АЛЧНО ТУРЧЕ. БЕШЕ БОЛЕН НА ТЕМА МОМИЧЕТА. ФЕСОВЕТЕ ГО ПРИБРАХА КАТО МУ ГИ ОБЕ

4

а

преди 6 години

ии нещо не го сващам с това вдигане тестват силата на гравитацията или...еми то има машини които вдигат по-добре, повече и постоянно и не им дават медали, но все пак май е по-добре отколкото 22ма да гонят една топка 90мин. деца стойте в училище:))))

3

Анонимен

преди 6 години

До Така еДа ама имената ги смениха, настрана въпроса дали беше правилно или не. България беше независима държава, взе решение и го направи, а Турция не посмя да нищо да каже и да се противопостави. Така беше по времето на бай Тоше. А днес при бате Бойко България се навежда на всеки и лиже задниците на по-старшите партньори.

2

Анонимен

преди 6 години

Зобането на допинг и стероиди не прощава

1

Така е

преди 6 години

Испуснахме *** заради простотията на БКП да сменят имената на турците. А колкото се отнася до Наим ,той нямаше дори сабствено жилище.По негови думи е спял на хотел в Сафия.Такива изявени световни спортиски ги позлатяват , а у нас потупване по рамото и среща с Живков.В Турция веднага получе 6 апартамента от дарения и уважение.Защо да го упрекваме?заразлика от комунистите от БКП..Наим имаше чувствоза самооценка