14

Анонимен

преди 6 години

Този Гринго е истински гринго. Да си ходи в прериите

13

Коя Софка, бе?

преди 6 години

Онази ли, която преди време беше заявила, че когато тръгне да пазарува за сватбата си, ще поиска Общината да й разреши да се движи по пешеходната част на бул."Витоша" с лимузина!Има ли смисъл да коментираме?Да сте чули такива претенции от Райна Кабаиванска, Лили Иванова или някой друг от техния ранг?

12

Анонимен

преди 6 години

До АнонименМладото гадже на Софка. Айде, сега ще питаш коя е Софка...

11

Trolland Dump

преди 6 години

Oт гринго какво друго да очакваш, освен да си оправдае името...Сега следва една максимална присъда, понеже е публична личност и трябва да е за пример.

10

младен

преди 6 години

"Фолк певицата разказа, че двамата с Гринго са неотлъчно заедно от 2 години, имали съвместни ангажименти като певци и в чужбина. Маринова посочи, че с Гринго имат сключен договор с "Диапазон Рекърдс"."Ама Софке, кукумяфке такава, какво общо има това с това че е изнудвал някой и че е престъпник???

9

Анонимен

преди 6 години

ВИНОВЕН Е ЩОМ ИМА И СЪУЧАСТНИК!!!!ТОВА СЕ НАРИЧА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА ЩОМ Е ПОВЕЧЕ ОТ 1 ЧОВЕК!

8

до 8

преди 6 години

Човека-самолет, ако от него нищо не зависи, за какво ни е? Дай да го закриваме, заедно с всичките му *** секретарки, щото бая народни пари трошат и само вреди нанася с празните си приказки, точка

7

Ти глупав ли си

преди 6 години

До номер 5:Като задаваш такъв смешен въпрос, ти въобще вярваш ли си?! Какво общо има Румен Радев?!Какво общо има президентската институция?!Или просто си тролиш и се опитваш да накараш хората да започнат да ти се обясняват . Май нямаш много връзка с главния мозък . Мисля, че не си ***, просто се опитваш да направиш смешна и *** дискусия тук.Измисли нещо по- добро...

6

Кон дьо

преди 6 години

Тоя па и певец стана!?Явно е важно, кого помпаш!Или какво!

5

Схемата

преди 6 години

Маминия тои с кожа от какао 8 г до му лепнат

4

Анонимен

преди 6 години

Питам се къв президент е човека-самолет Радев, че допуска такива неща да се случват под носа му?

3

Гол Ям Праз

преди 6 години

Да се прибави и обвинение за грубо нарушаване на обществения ред, извършено с изключителна дързост и ционизъм, визирам псуването на Гринго.

2

Анонимен

преди 6 години

Е кък така стана, оти го закупчахте Гринго? Он е зает човек, сега кък шъ изнудвъ другите айдуци от аресто? А да ви съди за пропущените ползе,а!?

1

Анонимен

преди 6 години

хахха, ето едни професионалисти за партията на Славчо!