10

Анонимен

преди 6 години

От тук пишещите никой не разбира за какво става въпрос, обаче дай му на българина да ръси "мозък".

9

Елементарно Уотсън

преди 6 години

Тези пари в касите са за необлагани с данъци сделки, даване на рушвети, незаконни дейности и т.н.За укриване на данъци в САЩ например се лежи в затвора дълги години.

8

М, да ...

преди 6 години

Става въпрос за легално декларирани средства -най вече в сферата на услугите - IT, а не частни лица с пари от неизвестен източник или имоти, ли? Корумпираните ви държ служители питайте, тези на заплата питайте за имотите им, а не бизнесът!

7

Само бой

преди 6 години

докато си признаят откъде са ги откраднали

6

Анонимен

преди 6 години

Много милионери наскачаха тук да се защитят :)

5

:))

преди 6 години

Ще по- добре фирмите да нямат пари и печалби, а да те теглят ддс-то от държавата ли? -:)) или в овшорни сметки да ги прекарат? -:))пп. По нормално е НАП да питаха що нямат пари, а не що имат ? В БГ що имаш пари бре? Що ни си ял бил и се веселил, а си заделил за имот? ппп. Ве пак става въпрос за легален бизнес, а не за имот с неизвестен произход на придобиване!

4

Анонимен

преди 6 години

И от лихвите само изплащат заплатите на служителите. Банките затова започнаха да смъкват лихвите по депозитите, заради такива тарикати с милиони, които ги мързи да правят бизнес, а не заради обикновения човек, който не може да си докара и 800 лева годишна доходност от лихвите по депозита си.

3

Що бе Момо

преди 6 години

Ще ходиш да ги крадеш ли?

2

Да се конфискуват

преди 6 години

и без въпроси

1

Момо

преди 6 години

Имена и адреси?