41

антисоросоид

преди 6 години

Сто процента лобистка статия платена от "някой". Като погледнеме кои са наркозависимите , кой и от къде им плащат да пишат по вестникарските форуми не е трудно изобщо да се до сетиме.

40

тежката истина

преди 6 години

Бягайте от тук тревомани напушени. С вашите изцъклени очи и празни погледи. Нито един от вас не му пука за дрехите и горивата от канабис, а само за свитата цигара. ***.

39

Симбо

преди 6 години

Аз така отказах цигарите, спирам тютюна и след 1 седмица много ми се пуши и намерих трева но чиста и свиХ една "свивка трева" и така три до 7 дръпвания ама яки дълбоки да се усети успокояването и ми мина мерака за тютюна, след една седмица пак така, и после чак след 2 седмици и тва беше спрях тютюна с две свивки трева, и после нито трева нито цигари и тютюн вече 3 години, изводите са за вас .. И колко ядове и здравословни проблеми се спестих а и колко пари за лекарства за отказване на цигарид

38

Симбо

преди 6 години

Аз така отказах цигарите, спирам тютюна и след 1 седмица много ми се пуши и намерих трева но чиста и свиш едно цигаре, само три стъпки и ми мина мерака за тютюна, след една седмица пак така, и после чак след 2 седмици и тва беше спрях тютюна с две свивки трева, и после нито трева нито цигари и тютюн вече 3 години, изводите са за вас ...

37

Да

преди 6 години

Много е полезен, но не и за пушене !! Тия *** ми отравят душичката, като задимят наоколо !!!

36

Илиян

преди 6 години

Някои от коментиращите тука сте мн. зле ,честно...

35

Анонимен

преди 6 години

Ленът не става ли за пушене? Него защо не го сеят? Той няма ли да спаси света?

34

Анонимен

преди 6 години

Конопа не се смърка бе, бие се на инджекция...Специалист такъв.

33

иван

преди 6 години

Нашите управляващи са специялисти по губене губим от южен поток от белене да не говорим от скъпи медикаменти

32

...

преди 6 години

Само допреди 50 год. около всяко село се отглеждаше коноп - с този коноп нямаше как да се дрогираш, ако ще и денонощно да шмъркаш. И наистина от него се правеха доста неща. Първата причина да бъде изоставен е, че беше изместен от памука, а после и от вълната, коприната... тъй като станаха достъпни за народонаселението. На много по-късен етап започнаха регулациите, причина за които беше другия коноп. Просто покрай сухото подхванаха и мокрото.

31

аз

преди 6 години

За пореден път журналистически простотии. Единственото вярно в цялата статия е еднократното споменаване на термина ТЕХНИЧЕСКИ КОНОП. Става въпрос за растението, което всъщност не представлява никакъв интерес за любителите на дрогата. Проблемът е свързан с това, че много лесно отглеждането на незаконното, може да мине нелегално покрай отглеждането на законното. И точно тук са драконовските мерки и съответните бюрократични спънки. Които са си нужни - това е истината.

30

Анонимен

преди 6 години

Джойнт значи цигара от канабис и тютюн, смесено...

29

Webley revolver

преди 6 години

А дубрютру, заспали пънове!

28

Анонимен

преди 6 години

MARIHUANATA E TEGKA DROGA--POZNAVAM MLADEGI,KOITO OGLUPYAHA I SEGA SA NA SMARTNO LEGLO.

27

do 26

преди 6 години

Съвсем не е така. Погледнете запазените гробници.

26

Анонимен

преди 6 години

Те жената не са я смятали за човек, както и при всички други световни религии.

25

Златното руно

преди 6 години

Примерите за траките и за други племена и народи , които консумират или са консумирали семена от канабис , е антипример. Траките, колкото и а ги величаем, гледайки златото им, знаем, че са правили човешки жертвоприношения, например при смърт на мъжа се праща на оня свят и жена му. Как, мислите, се участва в битка, където се леят реки от кръв? А как се гребе за кораб, който се движи в морето? ВСИЧКИ първобитни народи са вземали наркотици. ...

24

Анонимен

преди 6 години

материалът е интересен.Поредната сфера, в която нямаме достатъчно подготвени кадри. Сега и стари от соца.Меглена Кунева какво е подписала по въпроса?Лично според мен, поради спецификата на релефа, а също етническата затвореност на някои райони е правилно да не се позволява по принцип. Друго е Странджа, съвсем друго Унгарската пуста. Огънят също е полезен.

23

Анонимен

преди 6 години

Канабис сатива и канабис индика са различни конопи.ама и двата са забранени нали?

22

Анонимен

преди 6 години

Не знам, аз имам мигрена от 10 години, и веднъж бях пред полудяване от болка и извиках съседа, вечно нахилен младеж да ми даде малко от неговата панацея. Той след 20 мин донесе, пробвах аз, ефект нула....та вика съседа, от най-добрия ти донесох, мен направо ме отнася....аз явно някакъв кърък се оказах - имало такива не им действа....обаче ако помага при мигрена и болка,естествено, без да ти съсипе бъбреците като съвремената химия, не знам какво ще му е лошото.