94

morelini

преди 6 години

До 107...да приемем че е така...кажи ми ти тогава защо го избират за трети мандат по твоята логика половин България са некадърници..така ли...Покажи някой който е достоен да застане начело а Държавата.Не че Борисов е китка за мирисане...но кажи Кой.....

93

АНТИ

преди 6 години

Правилно е разбрал другаря Ким, че във водорода е бъдещето.Неотдавна водородна бомба - за да го зачитат, скоро може водородна електроцентрала,а след нЕкоя година автомобил на водород.

92

Анонимен

преди 6 години

Щом Южна Корея е изстреляла ракета, съветът за сигурност трябва да и наложи веднага санкции. Така де, законите са еднакви за всички.

91

456

преди 6 години

Още веднъж два пъти ще ги помолят братушките и китайците, и японците ще им покажат как се прави Пърл Харбър, американците Хирошима и Нагасаки на Кимкорейците..Просто една сутрин ..

90

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен101 А нещо за Слава Украйни ,слава героям?

89

100

преди 6 години

До 100Що за извратен мозък трябва да имаш, за да се радваш как един луд диктатор разработва ядрено оръжие, заплашва цивилизованите страни, а ти да си мислиш, че е баси и якия, защото се бил "опълчил" на САЩ???!!!

88

morelini

преди 6 години

Как са *** днес...пълни с плюнки...както винаги.Какво му се кефите на този изтрещял индивид.Чак драго ви става.Погледнато реално и БГ е враг на СК.В НАТО сме...съюзници....като нищо след време ще има ракета която да стигне и БГ.Не може в днешно време всеки да има ядрено оръжие.Преди много години е договорено кой да има и кой да няма.Вместо да води мирна политика,да отвори границите си....да ама кой ще остане в СК.На кой ще бъде ВОЖД....

87

До 97

преди 6 години

До АнонименАхам, значи Кимчо си го харесвате и подкрепяте подобен режим, където и да е посвета и тормоз върху народа, но сте против САЩ, защото били агресори.Ходи живей в С.Корея, като Кимчо е толкова убав...и не трябва да се закача.То пък, малко мисъл и хуманност към другите хора по света, а не само гледане в собствената къщичка и щом тя е ОК, останалите можем да ги коментираме и да приемаме страданията им, безпроблемно.

86

Анонимен

преди 6 години

За никого не е тайна че Китай и Русия поддържат режима в КНДР и най -вероятно те са помогнали за водородната бомба. С бъркането в политиките на малките държави големите си правят буферни зони за войни. САЩ също не изостават в това отношение.

85

Анонимен

преди 6 години

КИМ ПРАВИ САЩ НА МАЙМУНИ. ВЕЧЕ ЦЕЛИЯ СВЯТ ИМ СЕ ПОДИГРАВА ЗА БЕЗСИЛИЕТО И ВСИЧКИ СА ДОВОЛНИ.

84

До 86

преди 6 години

До МанолскиДай пример с безобразия, рашка.Може да са имали някои не до там добри решения, но са атакували след безброй предупреждения и опити за комуникация със самозабравили се диктатори. И всички те бяха с мания за величия и опити да правят някакви велики военни сили.Зная, че Кадафи, Саддам и останалите ненормални диктатори бяха първи приятели на Москва, но...това е положението.

83

Анонимен

преди 6 години

Ядреното оръжие не е за водене на война, а за възпиране и отказване от мераците да бъдеш нападнат; Имаш ли ядрено оръжие, си гарантираш, че няма да си нова Либия или Ирак

82

Др. Менгеле

преди 6 години

Вижда се краят не само на Прасето, но и на цяла Северна Корея, да се готви Кремъл.

81

До 90

преди 6 години

До интересноКомунде путиноффилско, ходи се скрий някъде.Разбира се, че С.Корея трябваше да се спре още преди години, но отново беше пазена от Русия- пазителката на всички диктаторски режими.Ако това се беше случило по-рано, сега нямаше да имаме един дебел луд, с ядрено оръжие. Ако САЩ не бяха влязли в Ирак, сега можеше да имаме още един луд- Саддам, с ядрено оръжие, поставящ под заплаха своите съседи и целия район.Но, какво да ти обясняваме на теб, промития рашшанистки мозък.

80

Калеко Алеко

преди 6 години

По всичко личи, че Грухчо уверено се е запътил към фурната на собствената си Голгота. А и други прасенца от една сибирска *** напират да го последват, под бурните овации на местните си фенове !

79

Др. Ливайн

преди 6 години

Гаргарата с жълт чай и евавките със сажд продължават с пълна сила. Скоро на пациента ще бъдат назначени допълнителни процедури - масаж от мечка на голо и ексфолиращ пилинг до кокал от китайски мравки.

78

Е

преди 6 години

Ако бяха послушали Макартър през 1951,северна Корея нямаше да я има!Комунисти и *** допуснаха да се създаде ядрено чудовище в Корея.Забележете,чрез санкции.

77

интересно

преди 6 години

Преди години САЩ за отрицателно време обявиха война на Ирак , макар че нито имаха оръжие за масово унищожение , нито имаха вина за "атентатите " в Ню Йорк Та се пита , защо САЩ не обявяват война на Северна Корея , нали е заплаха за тях !!!Или нападат само държави , които не могат да се защитят !!!

76

Анонимен

преди 6 години

СЛАБО, ДОНИ! ЗНАЧИ САНКЦИИТЕ И НА КНДР, И НА РУСИЯ СА МАЛКО! ТРЯБВА ДА ГИ ЗАТЕГНЕШ!

75

Анонимен

преди 6 години

хаха явно мерките срещу КНДР не помагат, да наложи мерки на Русия :)) и ще стане като оня скеч, дето мъжете на две двойки се спречкват и всеки почва да бие жената на другия :)