72

Анонимен

преди 6 години

Полицията да се допита до троловете на днесбг, те отдавна са решили случая.

71

Анонимен

преди 6 години

И откъде тоя грозен *** има 1 млн след като никога през живота си не е работил.Колко данъци е платил.

70

Анонимен

преди 6 години

До Един българинА от Америка за България и другите сороски фондации и на тях ли е е удобно да показват исторически книги за Белене, или филми, или интернет сайтове, интервюта със свидетели и преживели ужаса на Белене, журналистически разследвания?

69

Asq

преди 6 години

Това някаква промоция ли е? За 3 млн не повярвахме, че са му били непосилни, а сега се оказва, че наполовина са дали... Много евтино е минал, ама явно на онези само за почерпка са им трябвали.

68

Анонимен

преди 6 години

Ай сега НАП да му напишат акт за извършено разплащане в кеш за над 5,000лв!

67

Един българин

преди 6 години

До: номер 76 (До Един българин)Има разбира се! Само че на днешните комунисти от ГЕРБ им е неудобно да ги показват.Цял документален филм има за горяните и горянското движение.Даваха го по телевизията. Гледал съм и свидетелските показания на Ръжгева и Газдов!Не се прави на интересен все едно не ги знаеш кои са!Абе вижте какво, цялата тая пoмия отричаща комунистическите концлагери, както подобната отричаща нацистките концлагери и Холокоста ми дойде до гуша!Имало е Холокост, разбра ли???!!!

66

Смях в залата

преди 6 години

"Искали 3 млн. за Адриан, но го пуснали и за 1 млн" Много разбрани станали похитителите , днешно време . Или тва е било няква промоция??? Аре стига глупости на всички им е ясно кой го "прибра " "детето" .

65

Анонимен

преди 6 години

Преди 9ти септември България произвеждаше самолети, кораби и автомобили, имаше магистрали колкото в Германия, а после комунистите национализираха и съсипаха всичко!

64

Анонимен

преди 6 години

Единствената опорна точка която е останала на сороските ***, е да приравняват с всички средства комунизма с фашизма. Защи просто не изтъкнат предимствата на днешната демокрация пред соца?

63

Един българин

преди 6 години

До: номер 74 (Марин)Маринчо, мамин, кой е основал завода са автобуси в Ботевград, който след 1944 г. се национализира и се прекръщава на "Чавдар" знаеш ли?В тази "изостанала", "селскостопанска" страна Рачо Джамбов създава през 1924 г. първата работилница в Ботевград (Орхание).Изработват собствена марка автомобили със части от Мерцедес-Бенц, Додж, Крайслер и пр. След 1944 г. "учените" комунисти го назначават за технически ръководител а племенника му за директор. Защо???

62

Анонимен

преди 6 години

До Един българинА има ли исторически книги за Белене, или филми, или интернет сайтове, интервюта със свидетели и преживели ужаса на Белене, журналистически разследвания, Елена Йончева не се ли е пуснала още в Беленс. Или освен историята за оня чичото на баща ти дето разказваш анонимно по интернет форумите друго нищо няма.

61

Един българин

преди 6 години

До: номер 67"В лагерите пращаха черноборсаджиите, спекулантите и корумпираните чиновници..."Звучиш така сякаш слушам закоравял нацист от щурмовите хитлеристки отряди на СС.Те са разказвали точно така за нацистките концлагери: Ние казват, пращахме в концлагерите престъпници, това бяха партизани и евреи, които се бореха срещу установения режим по окупираните територии. Бойци от съпротивата - това са престъпници, и бяха наши врагове.Така са разказвали нацистите за Треблинка например.

60

Марин

преди 6 години

Преди 9-ти септември България беше една селска страна, загубила последните 3 войни с цената на много жертви. Добре, че бяха комунистите та да ви направят гражданчета.

59

Един българин

преди 6 години

Комунистите са много по-страшни от нацистите. Един чичо на баща ми е бил арестуван по измислен донос. Едва са го спасили благодарение на това че са намерили връзки в милицията. На мой колега дядо му е изчезнал безследно след 1944 година.Много други знам, които са били репресирани.Но щом Гьоринг на Нюрнбергския процес при вида на документалните филми от концлагерите извикал невъзмутимо че това било "западна пропаганда", нищо чудно че и нашите комунисти реагират така невъзмутимо за Белене!

58

Анонимен

преди 6 години

Преди 9ти септември България беше индустриална страна наравно съв Швейцария и Германия, българите бяха трети по стандарт на живот в Европа, а комунистите съсипаха всичко за 45 години!

57

Анонимен

преди 6 години

без пиячка как е изкарал ?

56

Анонимен

преди 6 години

Как пък не се намери един историк да напише книга за комунистическите лагери, сороските фондации добри пари ще платят, поне 100-200 хиляди зелено за такава книга. Или някой близък на репресиран в лагерите да разкаже за близките си, или да иска обезщетение, или да съди държавата да изкара малко пари, мераклии за това много.

55

АНТИ

преди 6 години

Преди 9-ти септември сме имали Златен Лев без ЕС, и без Бойкови магистрали.Сега, ако не е Валутния борд, то българския лев ще се обезцени, като шума !

54

Циник

преди 6 години

Комунистите ***...направиха България Бананова Република - синчетата им карат поръчкови Бентлита и Мерцедеси....а за вас.."Бързи кредити"...и *** дето "бананите и тоалетната хартия" са "класов враг"

53

Анонимен

преди 6 години

В лагерите пращаха черноборсаджиите, спекулантите и корумпираните чиновници, такива днес управляват България и са в парламента, а не в лагери. Мафиоти и бандити не пращаха в лагерите, защото тогава мафиоти и бандити нямаше, изкореняваха ги още в зачатък.