45

Анонимен

преди 6 години

И Асад щеше да бъде ликвидиран за две седмици, обаче... май не стана точно така.

44

Анонимен

преди 6 години

Става въпрос за война бе, акъл. Харесват се, нехаресват се, по-добре заедно срещу краварите, отколкото поотделно. Простите арабески не бяха единни и умни и почнаха да ги убиват държава след държава като мухи. Всичко е въпрос на интерес, не на харесване. Ако не беше така Русия и Китай нямаше да си сътрудничат толкова.

43

Оракул

преди 6 години

Скоро Ким ще полети в Космоса,яхнал израелска атомна бомба

42

Жибор

преди 6 години

А кое е Номер 1- да убеждавате мръдналото келешче,че добрите дечица не правят така и следващия път трябва да бъде по-добричко,за да не ядоса добрия чичко? Не съм съгласен с тоя начин на превъзпитание: на такива хулиганчета трябва да им ударят тоягите,докато е време- не мозе един луд да разиграва нервите на цялото човечество! Или вие май точно това искате???

41

Анонимен

преди 6 години

И ако има някой много силно разтревожен от СКорейската ядрена програма, то това със сигурност НЕ е САЩ, а преките съседи на СК. Нека САЩ не се престарават в "загрижеността" си повече отколкото реално им се отдава.

40

Не позна

преди 6 години

аллаховците са били винаги и само на аллаховска страна. За Китай и Русия едва ли някой ще повярва, защото никой не харесва голям, силен съсед с много ядрени глави. Русия и Китай по-скоро се недолюбват отколкото да си сътрудничат.

39

Анонимен

преди 6 години

Късно се усети Трампата какъв номер му въртят Русия и Китай с Кимчо. И алаховците са на тяхна страна. На Донката само му остана Меркел и Рептилизабет да го държат като припада.

38

Анонимен

преди 6 години

Стара била авиацията и ракетите на Русия затова целия запад ходи около нея като наакан пес. Нямате връзка с главния някои хора

37

Анонимен

преди 6 години

Сащ е станало беззъбо псе което само може да лае. Време е просто да млъкнат за да не се излагат че от жалки вече започнаха да стават и досадни.

36

Шалом

преди 6 години

Всъщност революционното при унуката на Ким е, че ракетите ползват за гориво личните му екскременти. Във всичко останало са си руски, както и бомбите. Вкл. и серийните им номера. Малко са старички, с украински двигатели, ама те руснаците по-нови нямат. Всички военни разработки някога, направиха техните евреи, които после избягаха в Израел. Затова авиацията на Израел не я лови С400.

35

Анонимен

преди 6 години

Оня циркаджия нали щеше да гърми по Острова ? Няма ракета до там ли? Или го е страх СК за втори път са е изравнят с морското равнище ? :)) Корейска шкумба.

34

Анонимен

преди 6 години

Браво! Мистър Тръмп проявява разум и зрялост. Друг въпрос е от какво е продиктувана тази зрялост, но така или иначе това е правилната реакция!

33

Майка си б.ло

преди 6 години

До АнонименДа по времето на Конфуции ядреното оръжие е било в напреднала разработка знае той!

32

Shopp™

преди 6 години

До 27Може ли със 75% в сферата на услугите да направят такъв БВП------------На руснаците делът на услугите в БВП знаеш ли колко е, проверявал ли си някога?

31

Анонимен

преди 6 години

А що беха избор номер едно за Либия, Ирак, Афганистан, Сирия...А сетих са, щото там го немаше лудия Ким с бомбите. Поука: вместо да се молиш у пещерите, прави ядрени оръжия. 100%-това защита срещу демокрация по краварски.

30

Радио Ереван

преди 6 години

Лошо му е на перчема, повръща му се от самия себе си, но сам си го избра. Да си казва, че е *** и да се скрие или да не се обажда.

29

Анонимен

преди 6 години

Ами пусти мерак за слава и господство. Откъде да предположи, че ще се сблъска с някакъв непримирим азиатец, който го навря в калта буквално.

28

До 28

преди 6 години

Не, ракетите ползват несиметричен диметилхидратит и азотен четириокис. Така че нефт не им трябва а силна химическа промишленост, която явно имат. Като нищо могат да си произвеждат и синтетичен бензин. Поне *** имат в изобилие

27

до 29

преди 6 години

Старата лисица е до стената, наплют и наакан от някаква си Северна Корея, която никой не е чувал...

26

Анонимен

преди 6 години

"Много луди с ядрено оръжие на една планета не е хубаво" Конфуций