32

Анонимен

преди 6 години

Бошнаков(репортера на БНТ) мисля че получи пристъп,подобен такъв при инсулт.Не се смейте,жалки сте.

31

Анонимен

преди 6 години

За това сме велики, много се мразиме.89

30

Анонимен

преди 6 години

Тея да не са спрели алкохола?

29

Анонимен

преди 6 години

До Изгърбич ЗадвратянРадвай се на победата! Стига с тези препирни!

28

Анонимен

преди 6 години

За мене Хубчев не трябва да бъде сменян в следващите минимум 5 години без оглед на класиранията ни в групите. Тъкмо закрепи нещо като отбор с потенциал за нещо. Говорим си за невероятен успех и не визирам конкретно мача, ако ми следите мисълта.

27

Temenuzka

преди 6 години

До АнонименТакова внезапно `пелтечене`се получава и при инсулт, а колегите му казаха, че му е прилошало. Дано да е добре момчето!

26

Анонимен

преди 6 години

Браво на вратаря. За такъв дебют всеки мечтае.

25

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

4 чорби и оня-дето-няма-характер-да-пази-за-леевски биха шведите. правете си изводите.

24

БЪЛГАРСКИЙ

преди 6 години

Срещу Франция трябва да напълним стадиона, заслужават го !

23

Реалистът 2

преди 6 години

..... Оставете Хубчев да работи !!! ... Според мен си избира по ПЕРФЕКТЕН НАЧИН футболистите , които да повика за определени мачове !!!!! Много по - добре БЕЗ "ЗВЕЗДЕЛИНИТЕ" от рода на Божинката , Ники Татковото , Чийзъса и Бербатов !!!!! ... Които явно повече развалят микроклимата в отбора , отколкото да помагат ! ... Само единствено , ако могат да подобрят представянето си , като гости ........ И ще са идеални , като един млад Български национален отбор ! :) :) :)

22

Анонимен

преди 6 години

До фенЧе това, не са ли класическите цветове на футболната топка ?

21

kolio99

преди 6 години

отдавна не бях гледал истински мач на националите!!!

20

Вуте

преди 6 години

Предлагам да напълним стадиона за мача със французойките...Тези момчета го заслужават...

19

Анонимен

преди 6 години

Май само Хубчев ще излезе читав от златното поколение. По традиция най-незабележимите футболисти после правят чудеса на треньорския пост.

18

Реалистът

преди 6 години

Едно голямо браво на момчетата и от мен ! :) ... Харесаха ми и срещу Холандия ! И днес срещу Швеция ! :) ... Млади и никак НЕ лоши играчи !!! Играят доста навито ... имат доста прилична техника ... бягат много ... :) ! Оставете Хубчев да работи до края на тези квалификации спокойно ... И смятам , че в следващия цикъл - този за ЕВРО 2020 определено можем да се поздравим с едно класиране !!! :) ... Дори съм на мнение , че отбора се справя доста по - добре БЕЗ "ГОЛЕМИ ЗВЕЗДИ" между тях ... :) !!!

17

Николай Николов

преди 6 години

Най-доброто, което може да се случи на България е победата над Швеция. 50 години стигат- това ако не е късмет, значи е напредък. Хубчев, зарадвай ни и по-нататък. БЛАГОДАРИМ, ТИ!!!

16

Do poduenci

преди 6 години

какви усилия хвърляха подуенци да си обвинят вратаря, нямаха защита вратаря им виновен. Никога от школата подуенска не излязло нещо качествено, за да стане качествено трябва да отиде в друг отбор. Който е отишъл в кабрио терена в Подуене се е провалил. Честита победа и подуенецът Петър да не дава оценки, вземи да каже, че и той можел да спаси дузпата, например. Не съм за чорба-манджа!

15

Е дали

преди 6 години

Господ отново е българин Тенк ю джизъс.

14

Анонимен

преди 6 години

То не само ни е първата победа над Швеция от 50 години, ами от 24 години не им бяхме вкарвали гол, а днес 3 гола и победа! За последно Стоичката се беше разписал за квалификациите за САЩ 94, тогава в групите пак бяхме със Швеция.

13

Анонимен

преди 6 години

Браво Български момчета, честита победа на всички Българи голям мач.Единствена забележка към канал 1 излъчваща мача.От къде го намерихте този пелтечеш спортен журналист, задаващ въпроси към футболистите?