32

Анонимен

преди 6 години

КТБ била с 3,5 млад липси! Смях!КТБ беше банка на политмафията в България тя бе на Борисов , Пеевски, Доган и т.н.Тя бе собственик на БТК , Булгартабак и почти всички апетитни предприятия в държавата, а тази активи надхвърлят 3.5 млад ако се продадът по ясни и честни правила а не под масата. И когато Цветан Василев реши да играе самостоятелно бе ликвидиран и сега мафията начело с Борисов, Пеевски и Доган си получават дяловете за сметка на бедния български данъкоплатец.

31

Данъкоплатец

преди 6 години

Ако ще удържавяваме наред, искам Боко лично да ми подари акции! Нали уж държавата сме всички ние? Няма само те да лапат я!

30

Naco

преди 6 години

А,КЪДЕ е ДЪРЖАВАТА? НАРОДЕ????

29

Тато

преди 6 години

СоциализЪма се завръща! Спете спокойно деца!

28

Анонимен

преди 6 години

Суджук, ти пърдялника си не можа да опазиш от суджука на кмета на Симитли, ще ми спасяваш Дунарит......

27

Анонимен

преди 6 години

Имам усещането, че ДУНАРИТ ще е вторият голям удар на Тиквата след КТБ.

26

Боко Суджука

преди 6 години

Орешарски е виновен !

25

Анонимен

преди 6 години

Ще има кинти за платените протестъри на Боко Суджука - ранобудни студенти, умни и красиви, протестна мрежа и прочее гнусна гербаждийска платена ***.

24

Анонимен

преди 6 години

Че то по- нагъл крадец от държавата няма.

23

Анонимен

преди 6 години

А бе Бойко, къде е ортакът ти в краденото Пеевски.Къде са бившите ти шефове в СИК Маргините.Къде ги скри.

22

Анонимен

преди 6 години

Ами от парното кога ще ги разкара , от хуманна гледна точка в Дунарит са 1500 човека , ами на парното колко сме? Ами от водата , от горивата от тока кога ще бъдат разкарани кърлежите? Или в оръжието има келепир , а за другото - да го ду .х ..а. т бедните - страхотни управленски решения , няма що -сега убедихте ли се , че всички така наречени в България "партии" са единни в гю.ве..ча , да живеят изборите , където всеки свободно си изразява "мнението, а Слави даже иска задължително

21

Анонимен

преди 6 години

Бойче ще има пари за суджук, а?За тебе и за другите от гербаджийската клика.

20

Анонимен

преди 6 години

Искам да попитам - Държавата на Борисов ли е ?Да одържави Дунарит, означава да го открадне за себе си.

19

висок

преди 6 години

Ся, пак преди 2 седмици Пеевски се появи на оръжейно изложение в Судан и предлагаше продуктите на Дунарит!!!! Случайност?

18

висок

преди 6 години

Ся, допреди 2 седмици Дунарит сам си търгуваше с оръжията. Но му отнеха лиценза за търговия!!!!!! не за производство!!!! Сега ще сложим наши търговци да оберат печалбата. Наистина до 1 г. собственоста ще е в ошфорки!

17

ДО 17

преди 6 години

Именно Борисов е този, който през първия си и втория си мандат концентрира всички пари на Държавата в КТБ, за да може след това лесно да ги ограби, заедно с ортаците си - Прасилян и Цацаров и да обвинят Цветан Василев.Ама българинът толкова му е паметта, помни от днес до утре.

16

hipatiga

преди 6 години

колеги спрете да импровизирате.До края на 2013 г. КТБ закупи 24 предприятия.В краят на същата година банката заплати 40 млн .лв. данъци.След това започна разграбването на активите,които имаха пазарна цена над 2,5млд,лв.Сега си говорим за Дунарит, които се канят да го вземат посредници.До 3 месеца това предприятие ще изчезне в офшорките.

15

Анонимен

преди 6 години

Всички трябва да му се отчитат лично на него - и от превозвачите, и от контрабандата, и трафикантите на хероин и на бежанци, собствениците на хотели и заведения, сега и предприятията.За 10 години открадна над 20 милиарда.

14

Анонимен

преди 6 години

*** посредници не търпи!

13

Анонимен

преди 6 години

Не зная как така един полуграмотник, който не разбира от нищо, командва цялата държава, в разрез със законите и нормативите.Прави си каквото ще, защото знае, че Съдът е нягов и няма как да му потърси сметка.Интересите на гражданите не са защитени от никой.Правителството е шайка некадърни крадци и мафиоти, а Съд - няма.