24

до 23

преди 6 години

Така и трябва.Но специално по въпроса за твоя метод - ако по д/пето на неотзивчивата дама има и тлъстини, това означава ли, че тя няма да получи въпросния ритник за сбогом?Защото с термина "глутеус" се обозначават само трите мускула на седалището.

23

Анонимен

преди 6 години

Пълен лузър. Асоциален егоист, нарцисист. Липса на възпитание в семейството или приятелските кръгове. Грешно сформиран и асоциален мироглед. В главата му е пълна каша за човешките отношения и обществения мироглед. Инстнктивни и първосигнални действия на пещерен човек.

22

Анонимен

преди 6 години

Ватман се помисли за Батман.

21

Анонимен

преди 6 години

До нереалистАз поне,нямам никаво чувство за собственост. Казах го вече,шута в глутеуса и следващата.

20

Анонимен

преди 6 години

И Минчевия е ватман ве,него кой нема ли кой да ликвидира?

19

нереалист

преди 6 години

До АнонименИли щеше да застреля някоя друга. Проблемът не е в кифлите. Проблемът е в него.

18

нереалист

преди 6 години

До До 15Мъжете на първо място поставят собственото си его. Любов и привързване няма. Има собственическо чувство и чувство за власт. Всяко неподчинение води до наказание. Някои хора имат способността да се вкопчват в даден човек, да си мислят, че той е тяхна собственост и неговият живот им принадлежи.

17

varg

преди 6 години

90 % от тежките криминалните престъпления са заради жени.

16

Анонимен

преди 6 години

До 17 "Нереза е написал най-точният коментар браво!"Точно така. В Холандия държавата отпуска ваучери за сексуални услуги на инвалиди.Според мен такъв ваучер,трябва да се отпуска на всяко момче навършило 14 г.Така ще разберат какво представляат жените.Нали учлището, трябва да подготвя за релания живот.

15

Анонимен

преди 6 години

Нереза е написал най-точният коментар браво!

14

До 15

преди 6 години

Може, може. За жена човек е готов на всичко. Не знаете какво да е се влюби мъж. Мъжете обичат силно и пламенно. И са готови да убиват за любовта си.

13

Анонимен

преди 6 години

Този случай,убитата в "Лагера".преди време в Пловдив ТИР-аджията,дето беше изпотрепал семейството си. Чудя им се на акъла. Как може за някаква жена да вършиш такива работи.Жени- с лопата да ги ринеш. А и те са си такива.От тях благодарност не може да чакаш.Като ония шльоко от "Лагера" дето я издържал 12 г,пък тя само пиела и някрая го напуснала. И оставила децата на бабата и дядото,да не и се пречкат.Шута в глутеуса и следващата. Морето е пълно с риба.

12

Нереза

преди 6 години

Бива ли за една женска, ей затва дълг на бащата е като станат синовете му на 14, да ги води на парцалеса да видят какви гнусотии са готови да правят за едни 50 лева, да не им идва през ум да се влюбват или няква такава глупости

11

Анонимен

преди 6 години

Защо е тази статия? Който се интересува от криминални деяния, ще следи публикуваните дела в сайтовете на районните и окръжните съдилища. Не общувал с другите затворници- е и? Отказал среща с журналист- длъжен ли е да се среща с журналисти? Защо е това ровене в нещо случило се преди 16-17 год? Хванат е, има присъда, излежава я. Каква е целта на статията? Да се страхуваме и да се пазим от колегите си и от ватманите? Мълчаливите да ги смятаме за потенциални убийци? Малко ни е стреса всеки ден.

10

Анонимен

преди 6 години

Помня го тоя случай. Струва ми се малко странно, че толкова лесно си е набавил пистолет със заглушител.

9

От до 6

преди 6 години

КОментарът се отнася до автора на първи коментар, който пожелава тройни нещастия на друг потребител тук.

8

Анонимен

преди 6 години

За да се оправи трябва да осъзнае вината си и да се покае.Спомнете си в "Престъпление и наказание" как се държи Разколников, има много общо. Но при Разколников се появява Сонечка и тя му показва, какво реално е извършил, и го кара сам да се предаде. Разбира се там и следователя му прави добро оставяйки му някакво време сам да се предаде.

7

Анонимен

преди 6 години

Спомням си случая.Погубил е два живота в разцвета на младостта им. Дано никога не излезе тази oткачалка от затвора.Жалко,че малко хора като този си получават заслуженото.

6

Anonymous

преди 6 години

Цял криминален роман сте написали!!!

5

Анонимен

преди 6 години

До До 1Това което ми го пожелаваш да ти се връща тройно!