67

Анонимен

преди 6 години

До шматкаТи не разбираш ли, че те наемат заради ниската заплата?Ако ги принудят да ти плащат 5000, ще се намерят и достатъчно французи за тая работа.Те сега не се наемат, защото има кой да ги измести с по ниска заплата.

66

Анонимен

преди 6 години

До шматкаМалък си още. Нищо не знаеш, сине.

65

Анонимен

преди 6 години

Вие се надявате да ви вдигнат заплатите, а ще си загубите работните места.

64

шматка

преди 6 години

До 65Ще си наеми ако искат да работят французите тази работа.Но когато няма желаещи ще наемат тебе но на 5хил а не на 1500.И няма да бъдеш дрипав българин.Нашите превозвачи работят на западния пазар плащат по малки данъци в бг а не могат да плащат заплати като западняците.Все нямат пари

63

Анонимен

преди 6 години

И кво ??? Пак Бойко договаря нещата, а каУня прецедент разтяга локумите !!!

62

Анонимен

преди 6 години

Браво на ББ. Отново 2 дена се занимава с гостите на България! Уважавана личност стана в Европа. Само напред към западния свят и нормалните хора. Успех.

61

Анонимен

преди 6 години

Не знам дали осъзнавате, но с подобен закон - ние сме прецаканите. Когато един френски работодател е задължен да плаща социален минимум от 5к за какъвто и да е работник - той ще си намеме франсе, а не дрипав българин.

60

До Обзървър

преди 6 години

Бойко, ти ли си бе? Поне изчакай да си замине Макарона. И като обеднее народа с още 50% да не мислиш, че ще се отървеш и избягаш? А ти още колко ще спечелиш? И то за сметка на бедния българин. И до кога? Луи 14 така се е държал с народа си, че накрая са му резнали главата. Търпението има граници. Унижението на което подлагаш българина е огромно! Колко още ще търпи???

59

Анонимен

преди 6 години

За нашият беден народ само еврото ни трябва!!! Ако не есента то при въвеждане на еврото ще се разбере, че ще обеднеем с 50%. Тогава това което е натрупал като гняв и ярост от българина ще избухне. Западна Европа обедня с въвеждането на еврото, спечели само върхушката. Докато Германия има икономика, ние отдавна нямаме. Как да стане въвеждането? Няма да е 100 лева - 100 евро. 100 лева ще са 50 евро. Тогава ще разберете какъв ни го забива Тиквун Велики и тогава ще скочи цяла България.

58

Олле

преди 6 години

Макаронеско как му се е метнал на дебелия врат на тиквата. Още малко и ще се изпляскат.

57

Обзървър!!!

преди 6 години

Ха ха ха!!! Вече десетина смешници в БЕЗСИЛИЕТО си са ми набили минусите бре!!!Ха ха ха!!! Заклевам се в живота на Путин и на едната от щерките му ако ми пука за реакцията ви,бре!Аз разбира се я предвидих в поста си,а това което съм написал в него не е прогноза а афиширане на отдавна взето ОКОНЧАТЕЛНО решение бре-жалкарчета провинциални бре!!!Ха ха ха!!! Забавлява ме вашата безпомощност и безсилие бре!!!пп-Иначе го пиша за свестните хора-просто да са ИНФОРМИРАНИ бре!!!Ха ха ха!!!

56

улю

преди 6 години

Подкрепкрепил дръШки. Крепи дедовия, пардон бабината.

55

Анонимен

преди 6 години

Френският президент защитава по-добре правата на работниците от колкото българският му колега.Затова Франция е велика държава, а България е.. .. е всички знаем какво е.

54

Анонимен

преди 6 години

Mutrio kak podava lapata,Samo XD

53

Анонимен

преди 6 години

На преводачката не и завиждам, заболя ме корема от смях. Как се сдържа не знам.

52

Обзървър!!!

преди 6 години

Ха ха ха!!! Как ме забавляват пищящите невежи и *** бре!Безсилието и безпомощността ви ме ентусиазират бре!Ха ха ха!!!И запомнете мухи-през 2019 година сме в зона Шенген а през 2020 г сме в ЕВРОЧАКАЛНЯТА бре!От 2022 г се въвежда паралелно еврото а от 2023г-юли месец БГ-то става пълноправен член на ЕВРОЗОНАТА бре!пп-Това което написах е РЕШЕНО окончателно бре,мухи!От вас абсолютно нищо не зависи бре!Остава ви само да набивате тука минуси в БЕЗСИЛИЕТО си бре!Щото друго не ви ИЗНАСЯ бре,***

51

Анонимен

преди 6 години

Законът за заплатите и командировките на Франция трябва да се прилага и в България, но тогава няма смисъл от бг депутати и бг закони а направо България ще стане колония на Франция.

50

Анонимен

преди 6 години

QUO VADIS DOMINE ?! QUO VADIS ?!

49

Анонимен

преди 6 години

Отзад се вижда банкянската магнолия малко. Менделсон се лее от кръчметата, а там повръщат нови и нови араби.

48

МАКАРОН

преди 6 години

е мъжкия вариант на КУНЕВИЦА