50

Анонимен

преди 6 години

на 15 години парите не познавал, не спял сам, не излиза сам ... нямал психично заболяване

49

СЛАБОУМЕН

преди 6 години

ХАЙДЕ БЕ, НЕ ПОЗНАВАЛ ПАРИТЕ... А ДА ПИШЕ (ЧАТИ) НА КОМПЮТЪРА - МОЖЕ!

48

Анонимен

преди 6 години

бг журналята са на такова ниво - шок, лична драма,,, бе кво ни 9интереесуват тия "новини"?

47

Анонимен

преди 6 години

До сминдух енд чесънДори и конспиративните теории не можете да ги нагласите както трябва.Ако има чичко падащ си по момиченца и той е с такива големи възможности,че цялата държава да го прикрива,той няма да живее в панелка е "Меден рудник",нито ще си върши работите по асансьорите.

46

Анонимен

преди 6 години

Ей на такива, няма значение дали са душевно болни или като момчето от Златоград - родителите да лежат!!!!! То и аз съм много добър и скромен човек, ама ако направя сакатлък ще си го излежа нали

45

Методи

преди 6 години

До Незнайко:Аз пък такива хора ги наричам ла*на без извинение. Не искам да влизам в спорове за държавицата ни , излишно е. Всеки вижда и сам прави изводите си. Другото което не мога да си обясня обаче е къде е тоя морал на родителите ?! Ако е мой син тоя собственоръчно ще го натикам в затвора.. Луд е на баба му хвърчилото. деградирал наркоман и *** е .

44

Анонимен

преди 6 години

Иван не излизал сам------------------------------------Това е проблема, не излиза сам, ама се прибира сам :D

43

Методи

преди 6 години

Сега типично по български се опитват да изкарат тая "грешка на природата" с психични отклонения, за да лежи в психото за малко и да го пускат. Тая държава затъва яко от години. И да не ни обяснява нашия премиер великия, че трябва да стоим тук и да не емигрираме. Да ама като отида в цивилизована държава с закони, които се спазват и като се случи такова нещо на дъшеря ми или на който и да е бок*ука, който го е направил ще го осъдят за 24ч на доживотен.

42

сминдух енд чесън

преди 6 години

Някой сети ли се да провери в този вход да не живее някой чичко или батко с навик да се заиграва с малки момиченца и момченца.Нещо прекалено удобен е този виновник

41

Анонимен

преди 6 години

Тоя да не е Джъстин Бойбър, та всеки ден да четем за него. Пишете като го осъдят.

40

Реалист

преди 6 години

Родителите няма да признаят, че детето им не е наред, защото носи техните гени и те са причината за неговото състояние.Лошото е, че закона забранява удостоверяване на детското състояние от психиатър без съгласие на родителите.Резултата го виждаме всички-откачалки навсякъде.

39

Анонимен

преди 6 години

Добре дошли в Бургас - най-добрият град за живеене! Психар рита на спирката жена и всички гледат, 11- годишна безстопанствена девойка пищи в асансьора, защото я колят, а никой не се отзовава...

38

нереалист

преди 6 години

Да вадят записите от камерите, наоколо не може да няма записи от някакви обекти. С кого е Никол на тези записи- с Иван или с някой друг, или с други.

37

Me

преди 6 години

Само на мен ли ми намирисва цялата тази история ? Прехвърля се вина на 15г дете, с умствени проблеми, от бедно семейство, с цел да се прикрие нещо много по-голямо, зад което стоят недосегаеми хора ?! И как така се заявява, че до убийството се е стигнало след спор къде да пушат наргиле и очевидци ли е имало ???

36

анонимен

преди 6 години

Щом не може да държи нож,да се провери на кого е ножа.Дали го е взел от вкъщи и какизобщо го е държал,ако той я е намушкал?

35

Справедливост

преди 6 години

Сега хайде на топло за 20- тина годинки да търка нара в дранголника, може ли, не може ли да реже няма значение, но мястото му не е сред нормалните хора.Само зад решетките

34

Георгиев

преди 6 години

А ако някой педофил от нейните фейсбук приятели е видял кореспонденцията им и ги е проследил тогава какво правим?

33

xy

преди 6 години

Не знаял на мама кр етена какво прави.Така е защото България е село без кучета.Преди години два английски бо клука по на 13 г. убиха едно детенце, но ги набутаха в затвора и още са там.А този не бил убиец, на мама готиното детенце, пуснете го още днес, та пак да заколи някой.И наистина ще го пуснат и кой знае колко още престъпления ще извърши.

32

info

преди 6 години

След като запознанството е станало през сайт за запознанства, мисля че трябва да се провери и кореспонденцията на жертвата. Момчето може наистина да има някакви психически отклонения и не трябва да се забравя, че много педофили може да са регистрирани с фалшиви снимки и данни на профила. Нека проведат обективно разследване на случая.

31

кука

преди 6 години

Да се провери ножа за негови отпечатъци. Да се провери и от къде е влизано в профила му във фейсбук. Някой чул, някой видял - не върви.