191

гошо печения

преди 6 години

Ако човек ще се жени през 5 год. За какво има брак? Тя пък не е знаела че на 40, мъжа и ще е на 60. Той оък не е знаел че колхоз ичките не са по работата, а пиенето е стандарт. Той е искАЛ. да е само любовница, тя го е накарала да се разведе и ето резултата

190

Боядисана коса!

преди 6 години

Видиш ли мъж над 50 г. с боядисана коса - първи сигнал за много сериозни психически проблеми.Второто - психическо, словесно насилие над жени - втори много сериозен сигнал.Изцъклен, вторачен поглед като види млади, хубави момичета - поведение на психопат, наличие на сериозни сексуални проблеми.Действия, които са еднолични, без съгласие на заинтересовани лица, когато има нужда от съгласуваност - нарцисизъм и егоцентризъм.Фрази подхвърлени в движение. Картина на психопатите.Жени пазете се!!!

189

Жена

преди 6 години

Повечето от коментиралите трябва да идат на психиатър щом защитават убиец!Хораа защитавате убиец-прегледайте се !!

188

.

преди 6 години

За такива боядисани чички, само ел. стол или въжето, може и доживотен без право на помилване.

187

Фолти Тауърс

преди 6 години

Най-голямата грешка: Брак с рускиня!

186

Анонимен

преди 6 години

204- СПРИ буренака, ИЗПЕКЪЛ ТИ Е МОЗЪКА- ТИ ПРОЧЕТЕ ЛИ КАКВИ ВЕЛИКИ ОВНА СИ ИЗТРОПАЛ?!

185

Драгалевският Ман Га

преди 6 години

Благодарение на мене беше бастисана "прогнилата"комунистическа държавица.Вижте сега колко свободно се живее:Всеки може да разказва вицове,за когото си иска,без да е следен от куките; Може да псува къдет, когато и по когото си поиска,без да му се търси сметка за това; Даже може да убива без страх от смъртна присъда.Даже ако си осъден за нещо,срещу определен рушвет институциите си затварят очите и в подходящото време можеш да отлетиш на някой екзотичен остров и там да дочакаш давността и да се върнеш пак да крадеш и безчинстваш.Те това се казва демокрррррррация!За това бастисахме държавицата

184

Анонимен

преди 6 години

Е някой да го е карал да я издържа.Развод ми дай, и повече не ме мъчи. Като си е правил авантюра с толкова по-млада жена, какво е очаквал. Това са безразсъдни неща да правиш брак с толкова години по-млада от теб.(ако и да ти е налетяла умишлено). Рано или късно приключенията идват.

183

БТР

преди 6 години

БОЯДИСАНИЯТ ДЯДКА,ЯВНО НЕ Е ВДИГАЛ ВЕЧЕ САМОЛЕТА,А ЖЕНА НА 42г. НЯМА ДА СТОИ В КЪЩИ И ДА МУ ЛЕКУВА ПРОСТАТАТА.

182

hmn

преди 6 години

тая па се свлякла от първия куршум още... Защо не е взела пример от Очичките? Той със 6 куршума си допива кафето, вади 2-3 по повърхностни и тръгва към болницата.

181

Защитници на убиец

преди 6 години

Във форума има много защитници на убиеца, което е показателно за подобни качества и наклонности. Никой няма право да принуждава друг човек да живее с него, ако той не желае. Затова има развод и всеки да продължи по пътя си. Всичко останало е злоба и примитивизъм. Но по тия ширини се счита за нормално да тормозиш и биеш вместо да се разведеш - това е много "мъжкарско". Примитивни хора с примитивни решения, така се живее тук.

180

ЖАЛКО

преди 6 години

Наистина съжалявам руснаците, но те са свикнали вече де. Иначе харесвам братушките руснаци, добра партия са като цяло, но рускините им разкатават играта.

179

Мъж

преди 6 години

Жалко за човечеца....

178

къносан

преди 6 години

Най са ми отвратни дядковци с къносани коси! Комплексар откъдето и да го погледнеш. Има дъртаци дето го могат и хич не им пука от бялата им коса, ама тоя явно не може и се вапца "за престиж", да мине за по-млад. Още повече и с простата закъсал, значи и в секса е *** и за всичко това му било виновно младото? Що ли не го е гръмнала първата му жена като я изоставил?

177

24 годишен

преди 6 години

По-добре цял живот на ръчни, отколкото една година женен за рускиня.... Руския се е,е само на снимка, но и тогава слагайте предпазител.....

176

Кина

преди 6 години

Понякога човек натиска грешния клавиш,исках да напиша "100 фиРми", но като си помисля този се е включил в грешния фиЛм на живота си и няма шанс за корекция. А ако това психо се измъкне, държавата отива на кино, по-точно в кофти сапунка.

175

Кина

преди 6 години

*** си е *** и 100 филми да има. Време е да се върне смъртното наказание/спасение за подобни психопати.

174

Анонимен

преди 6 години

Сега държавата ще го издържа и ще му плаща осигуровки. Парно, ток, вода, всичко ще му плаща. Бизнестъргаша направи отново далавера.

173

Сандо

преди 6 години

кофти като те завлче *** и се наложи да я стрелаш, трабва да се прави по умно и не на показ

172

Агджата

преди 6 години

Чичко паричко с младо рускинче се уредил - 22 г. разлика. Да ама рускинчето иска всеки ден пари и секс. Тоя сериозно е объркал рейса!