20

Анонимен

преди 6 години

През 1953 година е извършен преврат в демократичен Иран и Мохамад Мосадек свален от власт. След него идва Мохамад Реза Пахлави, а след това шейховете. Ако ние не отчитаме историческия контекст, ние винаги ще оставаме изненадани и объркани от случващото се днес. Корените на това днес са в миналото. Политикът и политолог Хенри Кисинджър казва, че съвременните политици се провалят, защото са аисторични хора

19

Влади

преди 6 години

Хубава идея даде Тръмп : убитите терористи да бъдат погребвани с прасета до тях, демек няма да идат в рая. Няма да имат далавера да се самоубиват и да стават мъченици. Хитро, а?

18

Анонимен

преди 6 години

Това, което е правено в миналото, сега дава резултати. През 1916 година се сключва договорът Сайкс-***. Споразумението е в основата на съвременния конфликт.Този договор е тайно споразумение между Великобритания, Франция, Италия и Русия за разделяне на зони на влияние върху арабските владения на Османската империя. Съгласно споразумението Великобритания получава територията на днешна Йордания и Ирак, Франция получава Северен Ирак, Сирия и Ливан, Русия излиза на Проливите Итали също има дял!

17

българина

преди 6 години

Естествено че е имам, няма да е будист !?!?. Докато исляма не бъде изгонен от европа всеки ден ще е така

16

Анонимен

преди 6 години

Аз съм превърженик на идеята, че семействата на терористите трябва да се екстрадират от Европа, за назидание на следващите влечуги.

15

Киро шарнира

преди 6 години

Ей това е най -добрата поза за мощнно набиване на кардана чак до полуоските!

14

Анонимен

преди 6 години

Авраамовите религии или Голямата илюзия - юдеизъм, християнство, ислям - абсолютно едно и също. Контрол, страх, кръв. Християнството е било дори още по-жестоко!

13

Анонимен

преди 6 години

До НадетоИ на мене:))

12

Анонимен

преди 6 години

за тази къща дето се взривила и за бомбаджиите нищо не видях да пише, преди атентата ли е гръмнала

11

имам баялдъ

преди 6 години

няма да има натокани девици за терористи в рая.най много някой загорял м,,фщо не им казват истината имамите .

10

учуден

преди 6 години

До 9 АнонименАбе ти имаш ли изобщо грам мозък в главата ? Да не ти е омръзнал живота ? Съмнява ме, че ще посрещнеш нова година...

9

Анонимен

преди 6 години

ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА ОБЯВИ, ЧЕ ВСИЧКИ НАПАДЕНИЯ В ЕВРОПА СА В ОТГОВОР НА ТОВА, ЧЕ ГИ НАПАДАТ И ТАКА ПОМАГАТ НА ПУТЛЕРОЦИД В СИРИЯ!!!ПРЕДЕЛНО ЯСНО Е, ЧЕ КОГАТО ПУКНЕ ПУТЛЕРОЦИД И ПРЕСТАНЕ ДА ТЕРОРИЗИРА И ОКУПИРА ТЕРИТОРИЯТА НА СИРИЯ ЩЕ ПРЕСТАНАТ С АТЕНТАТИТЕ!!!ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА НЯМАШЕ И ДА Я ИМА АКО ПУТЛЕРОЦИД НЕ БЕШЕ ОКУПИРАЛ СИРИЯ И ИЗБИЛ НАСЕЛЕНИЕТО И ЗА ДА ИМ ЗАГРАБИ ЗЕМЯТА!ИЗВОДА Е, ЧЕ ПЪРВОИСТОЧНИКА НА ЗЛОТО Е КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ НА ПУТЛЕРОЦИД ТОЙ Е ОТГОВОРЕН ЗА СЛУЧВАЩОТО СЕ!!!!

8

Religion Means War

преди 6 години

До 6И исляма, и християнството и юдаизма, въобще всички религии са една огромна измама и средство да се контролират масите. Стига с тия простотии, че еди коя си религия значела любов - няма такъв филм. Инквизицията? Кръстоносците? Да не би с добро да са завладявали - всички религии са един дол дренки - страх, страх, за да може една шепа хора да контролират масите.Изключение донякъде правят източните религии (будизъм, хиндуизъм), които са по-скоро философия и начин на живот.

7

МОСАД

преди 6 години

Oт сега нататък, така ще е - бомби, атентати и джжихад. Свиквайте!

6

Анонимен

преди 6 години

исляма значи подчинение . Т. е да завоюват и подчиняват. За разлика от християнството което значи любов. Всички демонстрации на мюсюлманите, че исляма няма общо с тероризма са една огромна лъжа . Между другото знаете ли, че според техния коран , те трябва да лъжат "неверниците" докато постигнат своите цели . Това и правят , не че някой им вярва на забрадените и брадатите когато протестират че уж нямат нищо общо със терористите .

5

ДО 5

преди 6 години

Писането с главни букви се приема за викане , в Интернет .

4

ВЪПРОС към ДАНС

преди 6 години

Не трябва ли да се проверят Имами , Ходжи и разни други Ислямисти в България .Всички знаем че в Родопите има Училища за Терористи , финасирани от БЪЛГАРСКОТО Правителство съвместно с ИДИЛ и Саудитска Арабия ???

3

онбашията

преди 6 години

аз от пети клас боравя с експлозиви, имал съм два инцидента, но леки, как не се научиха тия шебеци на елементарни правила за безопасност?

2

Анонимен

преди 6 години

ИМАМИТЕ СА ОПАСНА РАБОТА!!!ЕДИН ОТ ТЕХНИТЕ ИМАМИ ОБЯСНЯВАШЕ КАК БИЛО ПРИЕМЛИВО ДА СИ ТРЕНИРАТ АУСПУСИТЕ ДА МОГАТ ДА СИ ЗАВИРАТ ПО ГОЛЯМ БРОЙ ШАШКИ С ДИНАМИТ В ЗАДНИЯ ДВОР ЗА ДА ГО ПРЕНАСЯТ ПРЕЗ ГРАНИЦА!!

1

Анонимен

преди 6 години

Какво става нали ислямът значел мир?