46

Анонимен

преди 6 години

Подготвени статии за след атентати. *** игра. ***. Всеки път я такси, я нещо друго, така де, да даде човешко лице. Да не вземе някой да помисли нещо различно и грешно. Много гнусна пропаганда.

45

Анонимен

преди 6 години

Не искам мохамед да е солидарен с мъката на хората , искам мохамед да го няма

44

леля Агата К.

преди 6 години

Престъпникът се връща на местопрестъплението.

43

Циник

преди 6 години

И всеки път....като по чудо....изкопават "добрия мюсюлмански самарянин", който събира кървавите парчета на избитите от верските му събратя! Събира...той...и си мисли:"Ашколсун на "мъчениците за вярата"!Никой не може да спре правата ЕДИНСТВЕНАТА ВЯРА!!!

42

TOVA ISKAT TE

преди 6 години

TRQBVA DA GI INTEGRIRAME DA GI POKANIM V DOMA SI DA GI NAXRANIM DA IM OTSTTYPIM JENA SI I ZA TEXEN KEF I DECATA SI

41

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 45А какво да правим с политиците които пуснаха такива сополи като теб да пътуват свободно по света?? Щото те са същите които пуснаха и амуджите да пътуват.

40

Анонимен

преди 6 години

В доброто старо време хората мислеха как да печелят повече пари а днес ненормални безделници се чудят как да се самоубият по ефектно.Какъв е извода????Плебса трябва да го мачкаш и гърбиш с работа ДЕНОНОЩНО за да не му бръмчат бръмбари в главата.

39

Анонимен

преди 6 години

Време е да се съвземем от терора и да убием политиците, които го докараха в Европа.

38

Анонимен

преди 6 години

OTKAK UMRA NE ISKAM NI MOXAMED NI XASAN DA ME VOZQT ISKAM DOKATO SYM JIV DA PIQ EDNO S TQX AMA NE STAVA.

37

ползата

преди 6 години

Поне ви увряха главите,че ви манипулират.

36

do 39

преди 6 години

В случая ИД счита, че Испания е "откраднала" от земите на "Халифата" още от времената на Андалузия итн. Това го казаха още вчера миролюбивите представители на религията на мира.

35

Анонимен

преди 6 години

Kaква изненада, че една от основните медии която пропагандира културния марксизъм в Европа (Юронюз) е намерила "Мохамед" добричкия мюсюлманин на мястото.

34

goso

преди 6 години

аха, стария виц "ако те сгази линейка това нещастие ли е или късмет" може да се преработи в нова версия, да има наблизо мохамед, това нещастие ли е или късмет

33

:(

преди 6 години

Пропаганда! Гнусна пропаганда!Един Меемед превозва, 100 Меемеда крадат, 1000 Меемеда точат ножове, 1000000 Меемеда се радват!

32

Анонимен

преди 6 години

"Ако нещо бе доказано след ужасното зверство в Барселона, това е непоколебимостта на човешкия дух, констатира телевизия канал "Юронюз"."Аха, евронюз вече подготвя почвата за Меркел и евротиквите с предстоящите гръмки речи за силата на европейския дух, толерантност и как атентатите няма да ги изплашат. Ще се ползва стандартната проформа "Ужасен/а съм, но ала бала, ние ще бъдем силни и няма да допуснем бла бла".

31

Палауз Митков

преди 6 години

До Митко Палаузовидил и израил са вечна дружба.бкп-то е дребна мишка в световен мащаб.

30

Мдааа

преди 6 години

Медиите, контролирани от Джордж Сороc са основен играч в Джихада! Тяхната роля е да държат неверниците в пълна заблуда за това, ккво всъщност представлява исляма, и какво предвижда за тях! Та затова и сега, в този момент, докато кръвта на жертвите на Джихада още не е измита от улиците на Барселона, те ни манипулират, навирайки ни е лицата "добрия Мохамед". И вашето време идва, *** долни на Сороc!

29

Анонимен

преди 6 години

Обърнете внимание на коментар 23 и тествайте в Гугъл това което каза човека. Направо не е истина...

28

Анонимен

преди 6 години

Ето, че Брюксел вече е спуснал на Евронюз стандартните опорки за добрият мюсюлмански самарянин на име Мохамед (колко удобно), който спасил цяла Барселона и там некви държавни служби, дето му се мотаели в краката и обирали лаврите.

27

Анонимен

преди 6 години

А ние ще строим нова джамия до паметника на Левски,където имами ще обучават терористи.