12

РеалДоналдТръмп

преди 6 години

Молех се за Париж, те си избраха Макрон, сега съм на #ПрейФорБерлин, ама Меркел ще спечели в изборите в Германия. Аджеба, вземете се в ръце, скъпи еврогейци, че молитви не ми останаха.

11

шматка

преди 6 години

Кога най сетне някой политик ще се престраши да каже че това е война между религиите.Защо никой от ислямския свят не излезе с официално обръщение по повод несекващия ислямски терор.Това е война драги европейци.Проумейте го най накрая

10

Анонимен

преди 6 години

Всички са готови да стоят до Барселона и да се борят с тероризма, все едни и същи приказки от няколко години, докато *** трепат европейците.

9

Разпутин

преди 6 години

Това което съобщават с наемането на микробуса от това лице си ечиста тъпотия.Няма такъв *** на света който да наеме транспортно средство с коетода извърши подобно тежко престъпление и да предостави собствените си данни като подарък на полицията !Явно и тук в Испания полицията и медиите са напълно безпомощни и безполезни, както милиционерите му и казионните телевизии на бате ви Бойко у нас . . .

8

Анонимен

преди 6 години

Изповядва будизма нали? Няма начин да е от мирната религия ислям. Те такива неща не правят.

7

do 8

преди 6 години

Влезли са в турски ресторант,как да ниама мюслюмани

6

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 6 години

Д р и с

5

proroka Oleg

преди 6 години

да живее гейдемокрацията..докато не сапунисат вси4ки мукамби нема да има мир

4

Анонимен

преди 6 години

европа подкрепя Испания, осъжда терира и в същото време приема милиони мигранти мюсюлмани

3

Анонимен

преди 6 години

Меркел да се снима, а Папата да му го измие като на вярващ католик.

2

Анонимен

преди 6 години

Как пък един път терориста не се казва Хавиер, Джейсън или Луиджи ?

1

Ген Гадорян

преди 6 години

Божее колко клишета само! Мислите им били с тях хахаха. Мислите ви са само за банковите ви сметки и вилички и яхти. Тия *** кришнари трепят само анонимни хора. Ако почнат да трепят публични личности, ефекта ще е убийствен. Но така или инак те завладеят Европа с раждаемост, никакъв терор не може се мери с Бебелашников