57

Анонимен

преди 6 години

До муспи 57Не всички политици трябва да се поставят под общ знаменател.Само политиците крадат, така ли?А другата мафия-в съдебната система, полицията, администрацията?В България кражбата е масов, спорт, и не само политиците крадат и са корумпирани.

56

Анонимен

преди 6 години

До Коментатор 56Едно е да умреш на 30 години от рак, друго е да умреш на 90 години от старост, нали?

55

Коментатор

преди 6 години

Всеки е шокиран от такава диагноза и близките винаги се отзовават. Някои умират, другите пак умират но по-късно.

54

за ЕС

преди 6 години

Нали искате ЕС и НАТО?Искате западни евроатлантически ценности, мразите Русия, нали?Яжте западни отрови в храните и умирайте от рак тогава.И се оплаквайте на арменския поп, няма кой друг да ви разбере.Кое не ви е ясно?

53

Анонимен

преди 6 години

яжте западни храно от хоремага и се пукайте, като ***... елементарници

52

Анонимен

преди 6 години

Представям си ако беше Боко Тиквата с Менискуса те си щеше да ореве орталъка.

51

за рака

преди 6 години

Ракът е болест за обикновените хора, "елитът" не боледува от рак.Има официална медицина (за простолюдието) и медицина за "елита".

50

Анонимен

преди 6 години

Дъртата английска кралица Елизабет Втора никога няма да се разболее и да умре от рак.Кланът на Уиндзорите(СаксКобуртготите)не боледува от рак, както и клановете-масони Рокфелер и Ротшилд.

49

Анонимен

преди 6 години

До за ракаМоят дядо умря на 107 (по лична карта на 100) и беше болен от рак. Откриха му го последната година, преди да умре.

48

за рака

преди 6 години

Химиотерапията не лекува рака. Като знам какви дисертации пишат само, и как лекуват рака-ужас.Фармацевтичната мафия трябва да печели.

47

за рака

преди 6 години

Дейвид Рокфелер - USA банкер и глобалист - умря на 101 години, някои фамилии не боледуват от рак.Замислете се само.

46

Анонимен

преди 6 години

До за ракаИ големите кланове боледуват. Никой не е застрахован.

45

за рака

преди 6 години

Големите масонски кланове(Ротшилд,Рокфелер,СаксКобуртготите) не боледуват от рак.Ракът е само за простолюдието, за раята.

44

Пламен

преди 6 години

Докторите в България са пълни смешници бе! Говоря като цяло, обобщавам. Иначе има и свестни, но са много малко. От 100 доктора, 5 са свестните. Едно време поне са влизали само с 6-ци на изпит и са се учили както трябва. А днес влизат с 4-ки, преписват на изпити, защото иначе не могат да ги вземат никога, буквално им подаряват оценките, после стартират с 1500 лв заплата и след 5 години са на поне 3000, а ако се изкачат стават на 5000 лв. И накрая протестират, че им били ниски заплатите.

43

за рака

преди 6 години

Има лечение на рака, но то не е за простосмъртните.За да може да печели фармацевтичната мафия-трябва да има химиотерапия, а тя убива.Питайте клана Рокфелер в САЩ, те засекретяват всичко свързано с лечението на рака,патентоват и засекретяват лекарствата с/у рака.

42

2001

преди 6 години

Има изтрит коментар. Писаното е за 33...

41

Анонимен

преди 6 години

Натрупването на свободни радикали е една от причините за стареенето и за рака.

40

2001

преди 6 години

До 34. Брат, това за честни прегледи забрави! От както спрях да ходя на доктори оздравях. Честно! Забранил съм на жена ми да я пребъркват и пипат, защото преди две години филмираха всички, като казаха, че има нещо. То не беше доктори, то не бяха изследвания, то не беше чудо. Накрая ни писна и тя каза ако ще мра да мра! И си стисна зъбите и аз с нея. Не ми дваше даже да я питам как е. Е, добре е тогава беше на 42 сега на 44. Изглежда на 30. Доктори... Като кобилка е! Намразих докторите.

39

Анонимен

преди 6 години

ТАЗИ ЖЕНА ПРАВИ МНОГО ЗА ХОРАТА. ПРЕДИ НЕЯ БЕШЕ КОНСТАНТИН ПЕНЧЕВ, ЕДИН ТРЕТОКЛАСЕН АДВОКАТ, БЕЗДУШЕН ЧИНОВНИК.В 2001 Г. ЦАРЯ И ПЛАМЕН ПАНАЙОТОВ ГО НАПРАВИХА ДЕПУТАТ, ПОСЛЕ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА АДМ.СЪД, ОМБУДСМАН И НАКРАЯ - ЗА ДЕ УМРЕ ГЛАДЕН, ПЛЕВНЕЛИЕВ ГО НАЗНАЧИ ЗА ИЗХРАНВАНЕ В КОнСТИТ. СЪД, КЪДЕТО ИГРАЕ РОЛЯТА НА СТАТИСТ.СЕГА С МАНОЛОВА СЕ РАЗБРА, ЧЕ БЪЛГАРИЯ ИМА ИСТИНСКИ ОМБУДСМАН!

38

Анонимен

преди 6 години

"Води се необявена война и геноцид над българите, затова има толкова много рак."Най-вече българите я водят тази война срещу собствения си народ!Аййййй, как ми е писнало от такива изказвания!!!Значи може чужденец да дойде в България и да отвори фирма и да дава нормална заплата с всички осигуровки, а великите български фирми не могат?!