90

Холивудски сценарист

преди 6 години

Имам питане към прокуратурата и разследващите. Мога ли да използвам историята за новия ми филм ? Ще бъде страхотна драма с елементи на трилър и неочаквани обрати. Давам 10 процента от приходите.

89

Анонимен

преди 6 години

а колко издиша този "разказ"....

88

sdа

преди 6 години

Всичко е ясно. Остава самоубитият да направи самопризание.

87

Анонимен

преди 6 години

Ейййй за колко елементарни ни имат .

86

Анонимен

преди 6 години

ах какъв прогрес само...

85

Анонимен

преди 6 години

Наистина на *** взимат хората !

84

добре де

преди 6 години

Кой се самоубива с куршум в сърцето? Тва трябва да е най-сложния начин по който да свършиш работа. Дори всичко да е станало така както се твърди от полицията, самият брой на версиите които наизлязоха сигнализира за отчайваща некомпетентност (дали за реално разрешаване на случаи или прикриването на такива). И за двете не стават, ей!

83

Знаещ

преди 6 години

Според мен, убиецът е свързан с Фетхуллах Гюлен.... Няма как да не е.

82

бивш военен

преди 6 години

мутренското правителство, вече хептен си повярва, че сме най-тъпия народ на света ....интересно ми е колко време ще ми остане поста, преди някое герберастче да го разкара ... но мнението ми по "новината" ХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХ

81

Анонимен

преди 6 години

Елементарно, Уотсън!

80

художника

преди 6 години

Когато човек се самоубива, около раната е пълно с нагар от барута. Също така и ръката, която е държала пистолета. Ако това беше самоубийство, то щеше да стане ясно на момента, а не след 8 дена. Вие за т.пи ли ни взимате???

79

Виготура

преди 6 години

Цялата история е толкова съшита с бели конци, защо никой не говори за графологична експертиза на предсмъртното писмо, има ли балистична експертиза на оръжието, което е намерено? Има ли мотив за самоубийството? Трябва да си пълен *** за да се вържеш на милиционер.ските приказки на "разследващите".

78

Наемен убиец

преди 6 години

Обикновено така убиваме, с оръжието на жертвата в оживен парк. И след това подкупваме 10 разследващи, 10 лекаря да го изкарат като самоубийство, защото разбираш ли, ако не се счита за самоубийство ще ни разкрият много лесно ... Някой с IQ повече от 60 действително да вярва, че така се правят конспирации?

77

Рали1

преди 6 години

Съшито с бели конци.Как разбраха,че цигарите са на убития?При претърсването на претъпкания дом много лесно може да се подхвърли всичко,вкл.пистолет и цигари.Кучетата са умни животни.Това на нищо или на никого не е реагирало?

76

Анонимен

преди 6 години

Като назначават възкари за разследващи това ще е положението, ми то поне да можеха, та човек да махне с ръка и да подмине, ама те калинка до калинка!

75

Анонимен

преди 6 години

NE E VYARNO POLIZIATA RABOTI KATO CASTNA FABRIKA,KOYATO PRIBIRA PARITE NA DANAKOPLATZITE,A CASTNOTO E ZA LICNA POLZA,SASHTO KATO LEKARITE,SASHTO KATO MINISTERSKIAT SAVET,SASHTO KATO NARODNOTO SABRANIE,SAHTO KATO PREZIDENTA.

74

не е

преди 6 години

истина!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!бг

73

Анонимен

преди 6 години

Местен, Имаш право.

72

Анонимен

преди 6 години

Този пистолет Барета- 9 мм. е много скъп за частна колекция на вещоман-бивш военен понеже е на въоръжение предимно в полициите на държави и служебно представен на преден план от форменото облекло и необходими атрибути от въоръжението на полицаите по време на служба,а за армейските служители този пистолет е като за вътрешно ползване по време на учения и маневри,а пък за самоубилия се цивилен който е слушал за тази марка,но беден задлъжнял отвсякъде от къде пари да го купи с тази цел на използване

71

Местен

преди 6 години

Абе, ако действително покриват убиеца, нямаше ли да им е по-лесно да си остане неразкрито убийство вместо да го покриват по този начин...