146

Магъосника

преди 6 години

И последно (понеже не смятам да ви отделям повече от времето си) искам да кажа, че светът, в който живеем (планетата Земя) има определени закони и се развива по определени правила. Може би (не съм сигурен) всички са чували за гравитацията, електричеството, а вече почти всеки има и смартфон. Има една много интересна научка (физика), която обяснява част от тези закони и явления. Това, че вие не ги разбирате и осъзнавате не означава, че те не съществуват!!!!!

145

Магъосника

преди 6 години

Трето, не знам дали осъзнавате, но с позицията си на журналист, "нещата", които пишете достигат до определен кръг от хора, и дори и да не вярвате, по този начин вие оказвате влияние на тези хора! Хубаво е да се отнасяте по-отговорно към работата си. '

144

Магъосника

преди 6 години

Второ, хубаво е човек, когато подготвя статия, проект или каквото и да било, поне малко да се подготви, да потърси информация, да почете. Едва ли някога човечеството и имало по-голям и свободен достъп до информация, както всички ние имаме днес. От написаното по-горе мога само да си направя извода за липсата на каквато и да е подготовка, което просто не е сериозно! Особено за тази тема! Аз лично използвам един много хубав сайт, който силно препоръчвам - google !!!

143

Магъосника

преди 6 години

Не знам от къде да започна!Първо искам да кажа, че това е може би най-глупавата статия, която някога съм чел! Честно казано, дори не успях да я дочета, защото се изгубих във великите разсъждения! Явно ние "магъосниците" сме прости и наивни хора. Какво да се прави, трябва да има и такива :)

142

doktor

преди 6 години

Отчаянието кара хората да правят неща, които дори не биха им минали през ума .....

141

И в исихазма го има

преди 6 години

Аз пък бях чул, че като кажеш една молитва 70000 пъти, се сбъдвала. За няколко души го видях нагледно, че проработи. Въпреки това не вярвах, но реших да пробвам от любопитство. Желанието ми беше на пръв погледн невъзможно, но още когато стигнах до 35000пъти, се сбъдна. Нито съм вярвал, нито съм влагал чувства или съм го взимал на сериозно. Просто всеки ден когато имах по няколк минути повтарях механично - в автобуса, докато заспивам и т.н. За месец и половина стана - Господи, помилуй ме.

140

Анонимен

преди 6 години

Личностното развитие ти казва, че всичко зависи от теб. Да се развиваш цял живот и да носиш отговорност за действията си. Да имаш какво да дадеш на децата си. Хората не са зеленчуци. Никой не ги третира така. Авторът може ли да поясни за кое събитие по-точно става въпрос ?

139

Анонимен

преди 6 години

Знаех си, че царят ни я довлече тази болест от Испания като каза: Требва да мислите положително!

138

Нов

преди 6 години

Позитивното мислене е избиване на комплекс за малоценност.

137

12345

преди 6 години

Колкото и странно да звучи визуализирането работи. Пробвайте да видите. Но не трябва просто да си представяте, а да го преживявате вътрешно.

136

Реалист

преди 6 години

Шампион но позитивното мислене е Корделка.Всичко вижда в тъмни краски и се и се привиждат оставки.Има и още десетина крескачи които пишат лъжи и простотии по форумите.Като ХА-ХА-ХА ! например.

135

до Vesko

преди 6 години

Съвременната психология е 90% шарлатания и 10% психотропни медикаменти. Съвременната психиатрия е 90% психотропни медикаменти и 10% шарлатания.

134

до 150

преди 6 години

Не правите разлика между Православие и папизъм, нямате идея за исторически факти... но сте тръгнали да обяснявате на другите как стоят нещата.

133

Жорко

преди 6 години

За мен има три неща: 1. Да ти пука (т.е. да обичаш). 2. Да го помислиш и 3. Да го направиш - в тази последователност. И трите изискват късмет, в който аз вярвам, и познаване на себе си, което е по-трудно от простотиите за позитивното мислене. Които пък са си чист маркетинг и начин да се вземе некой лев от хорицата.

132

папа-капиталист

преди 6 години

Ти си вярвай в "един бог творец и вседържител", а християнската бизнес-организация ще се осланинява още повече от балъци като теб.Ти да не мислиш, че Христос е бил християнин?!!Айде марш на опреснителен курс по основи на духовността (нищо общо с официалните религии).И със здраве!

131

seira

преди 6 години

"ПОЗНАЙ СЕБЕ СИ!"..................ПОСЛЕ Е ... ВСИЧКО ОСТАНАЛО!!!

130

Yavor

преди 6 години

Strashna? Bolest? Vie ste *** :)

129

от 146

преди 6 години

и да добавя - въпросният човек, който ми подари книгата, "която ще промени живота ви" събира наемите не заради силата на позитивното си мислене, а защото дядо му е бил царски генерал, а генерал не се става, докато лежиш, медитираш и предизвикваш със силата на мисълта си хубави събития.

128

Анонимен

преди 6 години

най -после една смислена статия в този nорно - $оро$иден сайт.Познавам хора, дотолкова оглупели с разни книги за позитивното мислене, че от години не работят, а медитират и изнудват близките си за пари.Това с позитивното мислене е работа за реститути - един такъв дори ми подари такава книга "тайната"....ама докато той събира наемите по Раковска и Витошка, аз трябва да бачкам.

127

Ангел

преди 6 години

каква полза ако спечелиш целият свят, а изгубиш душата си?