9

Анонимен

преди 6 години

Не му харесвало- то да не му е бащиния 'е !?

8

Анонимен

преди 6 години

А, забравих да го напиша : ДЪРТ комунист-утопист.

7

Анонимен

преди 6 години

Поредният комунист-утопист за шеф на НЗОК! Закривайте я тази Каса бе! Сигурен съм, че една здравна ''гражданска отговорност'' в ръцете на множество конкуриращи се застрахователни компании ще върши много по-добра работа от НЗОК. Аман от социални измишльотини!

6

Анонимен

преди 6 години

ZDRAVEOPAZVANETO V BALGARIA E PALEN KOSHMAR

5

Анонимен

преди 6 години

Потребителската такса не се отчита на касовият апарат,защото води до максимално доплащане на здравни и социални осигуровки от самите лекари и зъболекари които работят като самоусигуряващи се лица!

4

До аннонимен4

преди 6 години

Ти,къде го видя това развитие? *** да си провери зрението и акъла.

3

Анонимен

преди 6 години

Докога начело на институциите в България ще се назначават хора минали пенсионна възраст?Не трябва ли младите да застанат начело на държавата,или трябва с.тарци с назадничави идеи да ни дърпат назад в развитието ни?

2

iva

преди 6 години

Правилно ли е лекари и зъболекари да не ти дават платежен документ когато им плащаш в брой - не само като цена на лечение, но и за потребителска такса. Все пак това са приходи - те върху какво си изчисляват годишните данъци?

1

Г-н Плочев,

преди 6 години

Ако осъществите всичко изброено,ще заслужите адмирации.До сега никой не е говорил за тези проблеми. Най- вече за престоя в болниците. На петия ден те изритват и никой повече не се интересува от теб. Пет дни да мизерно недостатъчни за лечение на болен. Стигат само за няколко изседвания.Постъпих в болница в четвъртък. Събота и неделя раздават само лекарства и в понеделник ме изписаха с криза.Всеки болен има нужда от болнично лечение поне до стабилизиране.Дано не останат празни думи. Успех!