74

До 72

преди 6 години

Като прочетеш правилника и закона и извадиш книжка ще разбереш това което явно не знаеш.Чети ,учи за да не се излагаш.Да не си футболен фен?

73

До наркомана

преди 6 години

Уважаеми господин наркоман, ако на Вас Ви се пуши трева, пушете си, но защо ще се качвате на автомобила надрусан. Наркотик не е само тревата. На Вас наркоманите, като Ви хванат да карате надрусани, не само колата ами и главата трябва да Ви се взема. Като си се надрусал, защо се качвате на автомобил, ами вземете и се хвърлете от някое високо място. Няма да се хвърлите, защото знаете какви ще са последствията за Вас.

72

a

преди 6 години

До Анонимен 72Ми то има бе плъх. 70км/ч. Ама това се учи в правилника, ти от къде да знаеш.

71

От Лондон

преди 6 години

До спокоТакива само карат в аварийните ленти - българи, румънци и пр. Случайно имаше ли германци да карат в аварийната лента? Май не.

70

Анонимен

преди 6 години

Спокойно може да направят глобата и 5000лв, но силно се съмнявам, че някой ще я плати!

69

Дедо Мраз

преди 6 години

Ми то има минимална скорост, бе, мозъчен донор!

68

ПОДКРЕПЯМ

преди 6 години

Подкрепям глобата за каране в аварийната лента .Но тук , в тази Новина ме озадачи едно Изречение пуснато по между другото - *Комисията обаче не прие предложението в случай, че гражданите нямат 30 лева, за да платят за махането на скобата, да имат възможност да получат фиш от КАТ и да си приберат веднага колата, вместо впоследствие да си я прибират от наказателния паркинг.* Това е Лобизъм на Частни Фирми .Или по точно - Държавна Помощ за Физически Лица свързани със Платеното Паркиране .КОЙ?

67

Анонимен

преди 6 години

ей ми6ки ако ще карате с 120 въобще не се качвайте на магистралите !!! Трябва да има минимална скорост на магистрала!!!

66

Анонимен

преди 6 години

това с наркотиците е най голямата глупост.като се има в предвид колко бързо се разгражда алкохола,не може някой, който преди 2 дни е карал мъртво пиян да му се размине, а на друг който е пушил джойнт преди месец, да му вземат книжката за това.имайте в предвид, че именно заради алкохола стават най-опасните произшествия.това е поредния български абсурд.

65

Анонимен

преди 6 години

А дано,Ама на дали!

64

Анонимен

преди 6 години

Ако има кой да те хване, щото закони има, ама контрол няма.

63

Цеко

преди 6 години

Дотук добре, ама като мине скъп автомобил оттам и полицая се завърти на другата страна? Тогава какво правим?

62

Анонимен

преди 6 години

До сфСъщо се побиват под моста под Цариградско до Боила.Там също се надяват, че няма, кой да ги снима докато къртят рушвети. А иначе не ми е известно на това кръстовище да стават ПТП-та. Там където стават, КАТ няма ! КАТ е там, където лесно се къртят рушвети !

61

шматка

преди 6 години

До 61За тях Господ се грижи.

60

Men

преди 6 години

До спокоМалко ти е било!

59

споко

преди 6 години

карах в аварийната лента в Германия в задръстване, глобата ми беше 100 евро.

58

Анонимен

преди 6 години

не е вярно

57

Анонимен

преди 6 години

има места по магистралите където аварийната лента е единственото място откъдето можеш да минеш за да не си потрошиш колата в дупки

56

Анонимен

преди 6 години

Добре, както съм си сложил камера на колата и заснема някой такъв да ме изпреварва отдясно, ще може ли записа ми да е доказателство? Защото в Германия това си е практика и хората не чакат полицайте да ги заснемат, ами хващат нещата в свои ръце.

55

сф

преди 6 години

Често минавам по стария път за Младост. До пункта за вторични суровини има завой. Няма ограничителни знаци.Няма пешеходци.Трябва да си пилот-виртуоз с картинг за да го вземеш с 40 кв/ч. Там обаче редовно има патрулка на КАТ, даже и две. Защо ли ?!? Защото е скатано, няма камери и могат да взимат рушвети от някй който е забравил да си включи фаровете, или да си сложи колана.В същото време на кръстовището в Дружба с най-много ПТП в бг. идват само при произшествие .КАТ да се закрие !!!