59

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААти ще си доволно

58

Наблюдател

преди 6 години

България се нагъзва.А Полша отговори: Не приемаме шантаж от чиновници на ЕС

57

Анти националист

преди 6 години

До националсоциалистБългария вече е приела 50 от тези имигранти, които казвате, че няма да приеме. Изчитането на материала трябва да предхожда, а не да се замества от коментара

56

Анонимен

преди 6 години

Планът за унищожението на бялата раса е в пълен ход, всички знаем кой стои зад този план.Това са едни хора с лукави очички, носещи малки шапчици ермолки, нашата държава е спасила много от тях и за благодарност получаваме бежанци.Ехххх защо си нямаме и ние Виктор Орбан, можем саво да завиждаме на Унгарците, а ние си избираме тикви, физкултурници, суджуци но не и държавници.

55

Анонимен

преди 6 години

едни са ги грабили с години а ние ще плащаме сметката ...

54

Анонимен

преди 6 години

От цялата тая работа с бежанците ние сме на сметка защото дали някой от тия 1300 човека ще останат тук а и доста избягаха от предната партида.И без това в България за тях е мизерия ядат бой ги и т.н. Баба Меркел много ги обича и с отворени обятия ги чака да вървят там.

53

Анонимен

преди 6 години

Позаинтересувайте се за Брайвик,той е знаел че това предстои.Някои лобисти за пари са готови да направят всичко,дори да унищожат собствените си народи и да работят против интересите на народите си.

52

до Константинова

преди 6 години

Напълно сте права, докато Вищеградската Четворка има държавници, мислещи за собствените си народи, нашите васали-продажници не мислят за българския народ.По-добре глоба от 1 мил.евро (разбрах че е доста ниска), отколкото да приемем нашественици, които са от друг културен кръг, с друга религия, повечето без образование -това ще ни излезе много по-скъпо.

51

Анонимен

преди 6 години

Че то няма бежанци !!!Има черни,, котки,, от Африка от Пакистан, от демократичните Афганистан ,ИРАК .

50

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен59 Искаш да кажеш ,агресия на украйнските ев.р..еи ,срещу православието в Донбас .

49

Анонимен

преди 6 години

Не щем бежанци. Приемаме само бежанки отговарящи на определени физически качества и с нагласа да лапат бахури на промоционални цени.

48

Mr.STARBUCKS

преди 6 години

1300,съгласен съм, ама ако още на границата ги кастрират, та да не се множат :)

47

Анонимен

преди 6 години

Това е защото Бойко лъже Брюксел,че сме имали двама бежанци,от които единия е избягал.Затова ще ни натресат не 1300,а 13 000.А това,че в страната има незнайно колко хиляди нелегални мигранти,нашия "умен" премиер не счита за необходимо да осветли ЕС.

46

Анонимен

преди 6 години

А не, баба Меркел да си ги вземе. Не е редно да каниш гости в чужда къща, така че към Берлин.

45

Берлин

преди 6 години

Не мога да ви мисла, направо ше ви разцепат тpътките! Ако сте умни, още отсега се запасявайте с вазелин.

44

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 62Праща ги нато,за което не са ни питали дали го искаме.Американците си пазят живата сила след виетнамската война,когато много бяха убити,а други осакатяха.

43

Анонимен

преди 6 години

"Брат, по-добре да тъна в мизерия, отколкото да имам за съседи пакистанци, афганистанци и араби. "А иначе 50 български войника може да вленат в Авганистан...ама те не могат да дойдат в България!

42

Анонимен

преди 6 години

"ще си ги делим като овце ли. дали не им нарушаваме човешките права по този начин."Човешките права се нарушиха на тези...след като първо вленаха там непоканени в техните страни, заради техния петрол!!! Ционистите създадоха пионките си ИДИЛ и сега ще папкат баницата там!

41

Шаран-БГ

преди 6 години

И аз съм, божем, европеец- Ама много съм накрая.А тези, които се имат за същински европейци, са зависими напълно от САЩ. И янките ги трепаха тези народи, които се чудят кой път да хванат. И им е посочено - Европа."Великите и независими" европейци послушно казват "йес" / да не са се научили от др. Кунева?/ и приемат всякаква ***. И заставят и сиромасите като нас-- и те да приемат. Че определят и бройката !?!? БЛАГОДАРИМ, ЕВРОПО ! СССР пращаше танкове - тези още по-перверзни - пращат глоби !?!?

40

Анонимен

преди 6 години

Защо да приемаме талибани? Защо не приемахме украинци? Когато имаше руска агресия срещу тях? Европа защо не ги приема? Защото са бели и православни ли?