39

Анонимен

преди 6 години

пътувам към Варна а пред мен една цистерна пердаши със 100-110 мога да ви кажа ,че тези ТИР у нас са страшни ни камера ги лови ни ДАИ ,като си търся дизайнер примерно ме интересува колко е добра в работата си а не каква е що е

38

Анонимен

преди 6 години

Колите е наложително да имат Избирателна система с тест за подбор на шофьори !Кой може да ги шофира и кой -Неееееееееееееееееееееееее !!!

37

mdaa

преди 6 години

После, що имало гейове....

36

Анонимен

преди 6 години

Наистина ли съществуват мъже, които искат да имат до себе си такова същество?

35

са

преди 6 години

Добре де-отговорете ми каква е тая!!Всички виждаме на какво прилича!

34

boby

преди 6 години

Нищо не рабрах от това дето го каканиже тоз птеродактил...

33

А де

преди 6 години

Това са георите на днешно време. Празноглави и обезобразени балони под налягане. А по-страшното е, че една медия, която уж трябва да информира читателите си с обществено значими новини, ни занимава

32

Анонимен

преди 6 години

В много фирми съм работил и едно ще ти кажа: доста от шефовете ми нямаха елементарна обща култура. Та, успешният бизнес няма много общо с интелигентността, поне не и в БГ.

31

Анонимен

преди 6 години

Тя не е глупава просто живее в неин свят. Напомня ми на онези хора в Япония. Все едно живее във виртуална реалност.

30

Бау

преди 6 години

Шокиращо е как толкова глупава жена има толкова успешен и голям бизнес. Почвам да си мисля, че е просто фигурант и някой друг го върти. А това след катастрофа да публикуваш видео как плачеш е меко казано ***.

29

Анонимен

преди 6 години

Колата й ли е блъсната или лицето?

28

Анонимен

преди 6 години

Не е страшно когато IQ-то ти е двуцифрено число. Страшно е обаче, когато между двете цифри има запетая.

27

дон калтаков

преди 6 години

честно много време се въздържах въздържах и накрая не издържах и се изрязах след тая новина.извинявайте ако ви е замирисало

26

123

преди 6 години

работя в офис на куриерска фирма в близост до магазин на Мегз и тя постоянно идва да си праща дрехите при нас. Само едно мога да кажа от комуникацията ми с нея НЯМА ДРУГО ТОЛКОВА Т..О СЪЩЕСТВО ЧЕСТНО!

25

Анонимен

преди 6 години

Беше казала в някакво интервю, че учила психология, за да се научи как да разбира клиентите си, а по мое мнение най- вече да ги манипулира ;) Целият театър и в Черешката на тортата и постоянните й изцепки са като зашити с бели конци. И точно затова малолетните бъдещи хвърчалки купуват евтината й конфекция.

24

Анонимен

преди 6 години

Мен повече ми е жал за останалите софиянци, които всеки ден се сблъскват на пътя с хиляди подобни държанки като Мегз, Мис Тигрова,мис Силикон,мис плеймейт и подобни плиткоуумни пишшмян шофьорки........то направо е СТРАшно!!

23

Фотограф-Дизайнер

преди 6 години

Моме, дизайнът на тези устни от колежките ли го открадна?

22

dj

преди 6 години

До Възмутен: "Абе що ни занимавате с хора на който IQ то е по малко ,от температурата на въздуха на вън..." по малко е от температурата във фризера, не навън

21

Мега крокодил

преди 6 години

Тази за красива ли се има? То се вижда че няма един работен ден и че се е разкрасила, но ... на прасе червило нестава. Супер постановки и сори крокодил не ставаш за Холивуд, доста ти куцат уменията и всичко е доста фълшиво ... като самата теб.Чоа че бързам.

20

Snorky

преди 6 години

Искрено се надявам да се разбере кога е заприличала на ***. Преди, по време или след удара с ТИР-а. Ще следя целият случай с повишен интерес.