21

Анонимен

преди 6 години

заради българския със основни ще емигрирам. Кви са тия съдии и прокурори дето толкова обичат престъпноцоте и мразят потърпевшите си съграждани умът ми не го побира.*** *** в тоги

20

Анонимен

преди 6 години

или да плати на женицата ,която нарита ,докато му чистеше мискинлиците на колене.или да изгние в пандиза.но да плати толкова че тая жена вече да не лази по хотелите.

19

Анонимен

преди 6 години

В крайна сметка Сундберг е отведен в кв. "Стадиона" в Несебър и настанен в апартамент в сграда "Калифорния"...минутка за рекламабеше ясно, че не само ще го пуснат, ами скоро ще е и на летището ...

18

начо

преди 6 години

стига с тоя швед бе,пияни руснаци потрошиха хотел в св влас и се биха с полицаи.пуснаха ги и нищо не написахте

17

Кратко и ясно,

преди 6 години

съдията Светлин Иванов е заблажил преди коледните пости.

16

Анонимен

преди 6 години

Като няма съд хората да взимат нещата в свои ръце и това е, явно има пълен разпад на държавата щом тоя мърляч не могат да го осъдят, за 15 мин работа.

15

Чудя се

преди 6 години

Какъв е смисълът да се поддържа супер скъпа съдебна система,след като за две пари работа не върши???Тия вземат няколко хилядни заплати,отделно рушветите,а КПД-то им клони към отрицателни стойности.Вече е съмнително дали въобще могат да решат дело без подкуп-няма да знаят как!

14

Незнайко

преди 6 години

До: "А бе" (номер 16)За съжаление, това е истината. Съвсем точен коментар. Всичките ни "антиевропейски" и "проруски" настроения идват оттам, че ни се водим, ни се караме.После Брюксел ни бил виновен! Бе ти като отидеш на гости в някоя къща и те накарат да си събуеш обувките мрънкаш че си попаднал на империалист колониалист ли или се съобразяваш със стопанина на къщата?Нека Бойко обясни защо не ни пускат в Шенген? Еми те затова!

13

Double Cross

преди 6 години

И защо са го пуснали тихомълком?Това ли е съдебната реформа на Борисов?Така ли възтържествува справедлевостта?

12

А бе

преди 6 години

Съдията намери начин да му вземе парите на тоя!Сега е ред на гранична полиция да се облажат и да си замине поживо-поздраво...Че сетне що не уважавали България!Ами кой уважава к**вите????

11

карина

преди 6 години

Едвам намерил, но все пак намерил........

10

Анонимен

преди 6 години

Какъв е тоя комплекс Калифорния и кой го държи, да се намери и хората да го накажат за предателството, такива са предали Левски.

9

suncho82

преди 6 години

Той поне се е извинил за постъпката си,което говори много. Не съм чувал обаче,когато българин пребие някой да се извини след това. Това говори за разликата между шведите и българите.

8

Друг

преди 6 години

Чакат да изрита още някоя камериерка, та да вдигнат мизата...

7

Анонимен

преди 6 години

не мога да разбера защо още не е осъден,нещо неясно ли има в случая или просто чакат да си разпределят парите ,които ще кихне и да му лепнат условна.Случая е ясен,присъдата е ясна,това си е за бързо производство и моментална присъда още на деня на залавянето

6

От 5

преди 6 години

Забравихте да пишете кога Тиквата с големия корем и г ъ з ще направи дебют в А група с неговия футболен отбор. Дайте му да бие една дузпа и след това пак ще го кърпят в хирургията.Продължавайте да пишете за пияницата Ралф, а за наркотрафика, за корупцията у нас забравете.

5

Илко

преди 6 години

Подготвят го да го изведът от БГ. Според мен трябваше да му се извиним преди да си тръгне....

4

Шведски смотаняк

преди 6 години

Колко удобно се появи този шведски пияндурник за отклоняване на вниманието. Гледах внимателно какво каза оня дядка от асоцияцията на хотелиерите и се оказа, че неговите думи са истерично преиначени и преувеличени. Иначе затова, че един футболен олигарх се държи като бей в Разград, затова, че ГЕРБ вземат милиарди борчове, които ограбват, затова че ГЕРБ рекетират хората, затова че ГЕРБ сега натискат да купим 30 годишни таралясници на цената на нови супер-самолети НИЩО.Пишете за пияндето Ралф.

3

Анонимен

преди 6 години

Пожелавам на съдията Светлин Иванов някой да изрита майка му така и ние да се кефим! Продажен дизтарикат е, взел е паричките от адвоката. Браво Светльо, дано да пукнеш от тази лакомия!!

2

Анонимен

преди 6 години

Ама какво го разнасяте по съдилища и медии тоя и занимавате хората с глупости, бре!!!Таз държава вече не може да се справи и с некой дето ритнал некой друг...!! В Швеция отдавна да бяха забравили вече за случая..........!!