36

Бургас

преди 6 години

Тоя гамен,въобще да не ми го изкарват светец!Най-вероятно е друсал и после избягал,най-тежкото наказание за тоя противен хлапак...Дано го разкъсат чакалите,убиец долен.

35

Анонимен

преди 6 години

Трябва много фино да се пипа, защото стреса му е невероятен.Само да не излезнат в очи с него и да му извикат - стой полиция.Психолозите трябва да си свършат работата.

34

Анонимен

преди 6 години

Абе убиха си го журналистите е това е истината. ***

33

саматар

преди 6 години

Живо е детето.

32

ДДДДДД

преди 6 години

Без помощ не може!!! Да намерят кой му помага и той да застане на скамейката до него. Тогава много бързо ще го предаде

31

Анонимен

преди 6 години

Защо го наричате Крис. Така го наричат майка му и баща му. От това трябва ли да ни става по мил и симпатичен. Явно някой от вас е чел за Стокхолмския синдром и сега като тънък познавач на човешката душа се опитва да ни го прилага. НО хората вече имат изградено мнение за Криси и фамилия

30

До 27

преди 6 години

Може лятото да расте на воля и да се Учи на труд при баба, карайки А8цата. Но иначе си е софиянче от Люлин. Излезли от селото, ама селото се загнездило в тях и не излиза. Извинявам се на хората от село, които все още живеят и се трудят там. Между тях има много повече ХОРА отколкото между нас. Не всички, които го търсят са му роднини и им плащат. Щат за търсене на такива *** на село няма

29

Анонимен

преди 6 години

Няма място, където да не е било претърсено - кеф ти Фейсбук, кеф ти Вайбър, кеф ти Месинджър, кеф ти нйасран полицейски ***, кеф ти сополив милиционерски нос.....

28

Нов

преди 6 години

И кво сега? Остана да подпалим или изсечем гората :)

27

Анонимен

преди 6 години

Някой да проучи кои са баща му и майка му, със сигурност ще стане интересно.Седят си хората в София и дават акъл, явно не са особено притеснени.

26

Анонимен

преди 6 години

Не могат да намерят един малолетен ....а какво остава да ни пазят от терористи и главорези....Безполезни полицейски!

25

Анонимен

преди 6 години

До gosoСещам се за вица: "Петърчо спри да биеш ои главата момиченцето с лопатата, че ще се изпотиш и ще настинеш". Много се овълчихме и не отиваме на добро.

24

До Кристиян ХА-ХА

преди 6 години

Каква София,какви пет лева бе пубере,не четеш ли той си е местен.А като ви чете човек постовете,повечето сте с неговия акъл.

23

Анонимен

преди 6 години

Чудя се каква е тая майка юнашка на която синът го няма десет дни и тя си седи в София и ни учи на морал и обяснява колко ценностен човек е момчето. Мисля, че всички видяхме колко е. Сега въпросът се отнася за тях като родители. Могат ли да покажат на *** какво е доблест или не.

22

Анонимен

преди 6 години

Чудя се как досега никой не се сети да иде да вземе интервю от прегазените от това "добро момче". Между тях имаше жена със счупен таз, на нея и предстоят операции и месеци на легло, за да има шанс да се изправи отново. А вие ни проглушихте ушите с издирването на този малък престъпник. Ясно е, че се крие в някоя къща. А и да е решил да става шумкарин какво толкова? Един безполезен индивид по-малко.Рано или късно ще се появи. Да пуснат на подслушване телефоните на мама и тати и ще стане ясно всичк

21

Анонимен

преди 6 години

Къде са перушана, динко и динекоидите да го заловят? Нали се бореха срещу всякакви нарушители?

20

Анонимен

преди 6 години

Що се занимавате с тоя ***, бе? Сам ще се появи нейде...освен ако не е избягал при братя Галеви в ЮАР!

19

Анонимен

преди 6 години

А може ли да спрете да ни давате сводка за това ***. Бутнал седем човека, но всички много се притесняват за неговия душевен комфорт, даже и листовки му лепят. Не разбрах този младеж само майка ли има. Непорочно заченат ли е. А бащата какъв е и кой е. За него ни дума, ни в опълчение, ни стон. Ако може някой да ни каже тези дни търсене колко струват на държавата и колко ще струва лечението на потърпевшите, защото за него те сами ще си плащат.

18

Анонимен

преди 6 години

нЕма се коркате. Ще се яви като се поуспокои ситуацията и не го чакат белезници. Като всеки друг престъпник ще си остане безнаказан. После се чудят защо нарастват случаите на саморазправа.

17

Анонимен

преди 6 години

Тоя голям комита излезе! Ще го хванете с предател