69

Анонимен

преди 6 години

Всъщност Симеонов се е объркал и е повдигнал тема, за която управляващите твърдо мълчат - заплащането, в случая Симеонов говори за отпадналата преди 10 години от Кодекс на труда добавка за клас и така само напомни на хората, че имаше и такова нещо, което демократите ни го отнеха. Затова Борисов го скастри да мълчи, защото добавка за клас няма. В момента добавка за професионален опит има само там,където има някакъв договор между работници и работодател, обикновено това е колективен трудов договор

68

Анонимен

преди 6 години

при възможността за протести на Бибитко леко му е премаляло и е набъхтял кофата на Валерката

67

Анонимен

преди 6 години

Няма добавка за клас в Кодекса на труда - тя отдавна отпадна.Нещо не схващам защо пак се пише за това прослужено време ...

66

Герчо с тамбурата

преди 6 години

Погледнах календара и с ужас установих,че след два месеца у нас настъпва Зимата,а до сега нищо не е направено за зимната подготовка на населението, освен увеличението цената на газа с 60% итока с 30%. и увеличен е темпа на сечене кой както завърне горитПо отношение на газа-всичко е приказки имаме малко тръби и то висока цена-най- високата в света.Хазърбайджан щял да пълни тръбъта-та няма да стане никога.Азърите са като нас тънкофай.Те тях си не могат да задоволят и вземат от Русия.Защо тогава л

65

Анонимен

преди 6 години

Хубаво е че ще паднат 20 заплати в МВР и БНА.

64

Анонимен

преди 6 години

Там където са отменили клас прослужено време е редно да се върне старото положение и да се изплатят на хората парите от момента на отнемането.

63

boicho.boichev.7

преди 6 години

Е,можело и на синдикатите да се чуе думата.като кажат "не" не става работата.Ама казват ли?Досега мълчаливо и безропотно под0посваха всяко намаляна не заплатите и орязване на правата на работниците.

62

Анонимен

преди 6 години

Тоя за какво отговаряше? А, да....да тероризира бабичките!

61

Анонимен

преди 6 години

На Валерката му е широко около врата, та затова гледа като вампир.

60

Анонимен

преди 6 години

И Баце,и синдикати ,ама всички са за Белене!Тоя курорт трябва да се преоткрие.

59

Анонимен

преди 6 години

симеонов отдавна се кани на медиите,не може да тръпи журналистите.но щом българския народ го тръпии и той ще тръпи и чучек ке игра.

58

???

преди 6 години

Някой може ли да каже, къде пише за тази добавка а стаж, опит и т.н. В Кодекса на труда нищо не намерих по този въпрос.Имам чувството, че обсъждаме предложението на Симеонов за отпадане на нещо, което отдавна вече не е в сила.

57

Анонимен

преди 6 години

Тиквите и ортаците им в краденето пак дадоха на заден.

56

М, да ...

преди 6 години

До 62 АнонименКогато имаш държава и държавници, а не разграден двор и шайка измамници, мутри, тарикати начело като ОП и ГЕРБ - Симеонов, Борисов, ...пп. верно опитният "политикант" ББ сътворява по-малко глупости от новополитиканта Симеонов! :))

55

Анонимен

преди 6 години

До ИстинатаКак да почне като му искат еди-колко си стаж на същата работа и какви ли не др. бариери.

54

Анонимен

преди 6 години

Председателят на КНСБ е голям ***. Само го погледнете - треперят му мартенките от Бойко. А за Валери Симеонов да не говорим. На снимката прилича на мазен турчин - деспот.

53

Истината

преди 6 години

Истината е, че само човек, който не е работил или е имитирал работа, може да твърди, че трудовия стаж няма значение и не трябва да се плаща за опит и знания.

52

СЪГЛАСЕН

преди 6 години

До аларма АМИ КАРОЛЕВ го забравихме и тоя плюмчо, където е за всичко компетентен.Иначе разбирането си коментира, че е от много опит, ама опита с годините не трябва да се заплаща.

51

Анонимен

преди 6 години

В частните фирми никой не ти гледа стажа а дават тежки конкурсни изпити, Стажа остана само в държавната администрация но там не е качествен стажа и е с връзки.

50

Анонимен

преди 6 години

Не щем ти извинението! Има за още неща да се извиняваш! И много да страдаш за дебелоочието си!