31

Анонимен

преди 6 години

Така се процедира,"петиция" от "народа",след това се намесват бандите от НПО,след това,"Европа",се разправя с такива ксенофоби,като Джамбаски,за назидание на всички,дръзнали,да кажат нещо срещу "нещастните и преследвани от ВСИЧКИ българи цианиди,ще разтръбят това из целя свят с техните медии(други няма),след което България се наказва от Брюксел,ООН и всички НПО,за защита правата на "човека"...докато "чакащият друг да го "оправи" народ,бъде смазан окончателно!Чакайки да го оправят!..........

30

O_O

преди 6 години

Каква нечувана наглост! Подкрепям Джамбазки!

29

Анонимен

преди 6 години

предлагам да се приеме закон повече от двама сиг...ни на едно место да се обявяват извън закона и да се стреля

28

Анонимен

преди 6 години

Унижението и беззаконията водят до бунтове и революции. Управляващите да си влязат в ролята и да внесат ред в тая държава, ред на практика, а не на хартия! Инак, хората ще внесем ред, но това няма да се хареса на никого.

27

Анонимен

преди 6 години

Най-великата демокрация е дала пример с решаването на проблема преди 150г., прилагайки мотото на националния им герой ген. Шеридън, по Джамбазки.

26

Анонимен

преди 6 години

До Иван Минчев /Вазов/Щото сте изхвърлили всички трупове затова не знаете гроба на нито един национален герой. Никой друг народ не се гаври с трупове.

25

Анонимен

преди 6 години

Когато държавата не може да осигури ред, законност и справедливост, народът може да отвърне с методите на Линч, колкото и да не се харесва това на никого. Това е човешката природа, не ни принуждавайте да стигаме дотам.

24

Анонимен

преди 6 години

АЗ ПОДКРЕПЯМ АНГЕЛ ДЖАМБАЗКИ !!!Човекът открито заяви, че е "за" връщането на смъртното наказание!Онези в Асеновград как вилняха, помните ли? Защото две 12-годишни девойчета са се възмутили от подмятания с оскърбителен подтекст, а треньорът им е дръзнал да ги защити!В Бяла? Един не им дал цигара - не е длъжен (!), затова го удрят смъртоносно!Същото се случи и в Нова Загора!За Литаково - медийно затъмнение.Ако поне един от тези извършители бъде осъден справедливо, ефект ще има!!!

23

хъм

преди 6 години

goo.gl/HcYGBq

22

Надето

преди 6 години

Защо триете коментарите на хората?Нали уж държавата ни е демократична и има свобода на словото?Няма как да се каже на черното бяло.На всички е дошло до гуша от този етнос,който няма да бъде запомнен с нищо добро.Човек е толерантен,когато отсрещната страна показва желание за промяна.*** показват само и единствено наглост и арогантност.

21

morelini

преди 6 години

Момент...подписали ли са се или са сложили показалец.....Че от къде толкова знания за подпис...

20

брех

преди 6 години

Петицията е създадена от някакъв си Охран от Белгия. Този с това турско-арабско име явно си няма работа. Що не репортне ИДИЛ?

19

Анонимен

преди 6 години

Намерете линк към петицията и репортнете петицията като неподходяща (под смаата петиция има линк за докладване на неподходящо съдържание)!

18

Една добра идея

преди 6 години

Нека тия с петицията се срещнат с почернените майки,с изнасилените,пребити и ограбени баби,с измамените от "телефонистите" и прочее,па тогава ако нямат съвест-да продължат!Е,съвест и слуги на Со.рос са несъвместими понятия,ама нейсе...

17

до 16 Един от Северо

преди 6 години

Наистина ли мислиш, че те могат да мислят ?

16

Един от Северозапада

преди 6 години

Доживотна присъда без право на обжалване, за 32 годишния убиец!Поради липса на смъртно наказание!!!А ако се бе случило това, с убитото момче, нанякои от хората, подписали петицията? Какво ли биха мислили?

15

Анонимен

преди 6 години

Джамбазки е абсолютно прав!!! Къде да се разпишем в негова защита?

14

Един от Северозапада

преди 6 години

Джамбазки е прав. Око за око,зъб за зъб!

13

Анонимен

преди 6 години

Ние сме с теб Джамбазски

12

до 10

преди 6 години

Е, ми те спонсорират вестника .