65

Анонимен

преди 6 години

Време е на Ради радев да му припомнят , че има изоставена жена, 2 деца, на които да не забравя да плаща издръжката, и ако може да си уреди личния прецакан живот първо и после да се прави на президент пред *** и Путин

64

Деси

преди 6 години

Румене, ако четеш това, искам да знаеш, че новият ме задоволява по-добре. Всъщност по-правилно е да кажа, че ме задоволява и е истински мъж, ако ми разбираш намека. Скоро очаквам да подпишеш документите за развод, защото не искам да имам нищо общо с клоун като теб.

63

Анонимен

преди 6 години

Мда, по-голем м ухльо и ч ехльо от тоя ушат *** Ради радев здраве му кажи! Тури му вестник!

62

cazzo duro

преди 6 години

Имало едно време един ***. ***......най-обикновен. Нищо човешко не му било чуждо. Влюбил се в една ***/ай ся , и на нас ни се е случвало/ , развел се и "заживяли щастливо". Харно ама др. Решетников си го заплю като "избираемия президент". Перфектен избор -КГБ си знае работата-профила е идеален. Да го "стиснат за топчиците и да им играе по свирката за Решетников е детска игра. И ...Радка започна с лупингите. Да се чуди човек, когато е чужбина, български президент ли е или руски емисар....

61

Не че нещо

преди 6 години

Абе, Румката, тоя ***, тоя *** на Деската в менопауза, нещо да излезе, да каже за изцепките на жена си, или котка (***) му отхапа езика??

60

Анонимен

преди 6 години

*** и Деси още спорят кой да бъде първата дама. Засега са се разбрали Радев да е цар, а Деси - първата ...!

59

анализ

преди 6 години

без да съм в течение на спора, моето мнение е, че първото стихотворение е далеч по-добро, има поезия, има смисъл, интелигентно прикрита ирония...второто е просташки отговор, грубо изказване и директна нападка..

58

Пръч пръц

преди 6 години

Не е лесно да си *** комундрел и да са ти дали задачата да мислиш.

57

Анонимен

преди 6 години

Ай, добрутро! Сега разбрахте ли кой е президента на *** - Деса фатмаковата невеста! Ради Радев чехльото защо мълчи, ПОЗОРНО МЪЛЧИИИ??

56

Анонимен

преди 6 години

Не е лесно да си *** гербаджия и да са ти дали задача да мислиш.

55

Анонимен

преди 6 години

Ох, ще го кажа в прав текст - МНОГО, МНОГО, АМА МНОГО Е П Р О С Т А ТАЯ РАДЕВА ЛИ Е КВА Е! Срам ме, че тая била "първа дама!! Срам ме е и от президента, Радев бил, ама безгласна буква, кукла на конци, червеа ракета, бомба със закъснител! Жална ни майка България!

54

Анонимен

преди 6 години

Румката радев всеки месец си обърсва 10 хилки в брадичката, плюе той на вас пенсионери с по 160 лв пенсии, на Деси Радева бикините за една вечер струват повече

53

мира

преди 6 години

И кой каза, че шивачките са прости ? Тая поетеса ли, дето е някакъв вид придворна дама може би ? Ама в кой двор се пита...

52

cazzo duro

преди 6 години

милата тя! А е само на първия етаж в МОЛ-а още.......

51

Анонимен

преди 6 години

Ако *** беше истински български офицер отдавна щеше да забрани на Деса да покзва Фейсбук и да се излага ката същинска ceлcka пpъчka. Но той не е мъж а Пухльо и Деса ще ородължи да го излага!

50

Анонимен

преди 6 години

Румен е по-женствен от Деси

49

хам

преди 6 години

До Анонимен 54Абе и аз го харесвам Радев, ама тая ще го направи от милиардер милионер, ако се сещаш какво искам да ти кажа.

48

cazzo duro

преди 6 години

Ихаааааааааааааааааааааааа!! Браво! Как само си "подават" топката тез добри душички!Ххахахахахах! "Царят бил в добри ръце"!! Мухахах! В сравнение с този наш "цар"/***/ , един друг цар -"Ивайло -свинаря /1277-1280/ е като барон от френската аристокрация.:)

47

Анонимен

преди 6 години

Румен е по хубав от Деси.

46

БКП Курнелия Гергов

преди 6 години

На Деса Радкова едно може да й се признае - ако глупоста можеше да лети, тя би литнала като млада гургулица