142

Анонимен

преди 6 години

Азия е най - големия пазар в света. Колкото телефони, компютри се купуват в Китай и Индия в ЕС не могат да ги купят за 10 години. А отделно колко сами си сглобяват там за по - евтино не е истина. В Азия са и Япония, Южна Корея, петролните държави и т.н. които са с силно платежоспособно население, при това многобройно. Европа силно се надценява.

141

К.М.Т.

преди 6 години

Как очакват да не я загубят, след като ценностите им тотално се разминават.Ердоган обмисля да връща смъртното наказание в Турция, а от ЕС се надпреварват коя страна ще даде по-големи привилегии на хомосексуалните.То не бяха паради, то не бяха узаконяване на браковете им, то не бяха разрешения за осиновяване на деца! Никой поне малко нормален лидер не би искал младото поколение от страната му да расте с такива развращения!

140

Анонимен

преди 6 години

Диваци....

139

Анонимен

преди 6 години

И без това не ни трябват в Европа. Достатъчно много са влезли в нея. Повече не е нужно

138

Дарвин философ

преди 6 години

Турците вече предпочитат Русия,това е проблема на ЕС.

137

иии

преди 6 години

ЕС- малък полуостров в Евразия.

136

Размисли

преди 6 години

След напускането на Англия ЕС вече няма да е военна сила ако не приобщи Турция...В ЕС без Англия само Франция има добра армия и единствено тя има собствен ядрен арсенал ...Без Англия или Турция ЕС няма да има тежка дума на шахматното поле....

135

Анонимен

преди 6 години

Европа не е най - великата цивилизация в света. Най - кървавата и най - жестоката да, но това не я прави велика. По скоро е обратното.

134

Анонимен

преди 6 години

Не е вярно, че за съживяването на турската икономика и трябва съюз с европа. Ние имаме съюз с европа и от 30 години не можем дъх да си поемем. На Турция и трябва независимост от европа. И да извива европейски ръце както може.

133

Dmtr

преди 6 години

В Европа трябва да признаят: Изгубихме завинаги Турция и Русия!

132

Анонимен

преди 6 години

Турция пусна Турски поток и европа я загуби. А германия пуска северен поток 2 и никой не я губи. Що така? Има ли мислещи хора тука или всичките са с шлифовани мозъчета?

131

Социопат

преди 6 години

Опозиционния лидер сам се отказа,от реч.Страх го е от народната любов след като се съюзи с политическите крила на терористите...

130

ЮНКЕР

преди 6 години

А това ще го удари като бумеранг. Защото най-важният инструмент за съживяването на закъсалата турска икономика е продължаването на преговорите за митнически съюз.-НАЙ-ПРОСПЕРИРАЩАТА ИКОНОМИКА ВЪВ ЕВРОПА СЪС 5 % РЪСТ-НАЙ НЕДОМОКРАТИЧНА НАЙ ПРОСПЕРИРАЩА

129

филибелията

преди 6 години

До ЛевскиИскаме си Румелията и всичко дето шопите ни обсебиха! и панагюрското съкровище!

128

Левски

преди 6 години

До българинаА пък ние загубихме султана! Осиротяхме!

127

Тато из Правец

преди 6 години

Изгубихте го заради тъпотата си-позволихте му да се сприятели с Великият Путин !

126

българина

преди 6 години

ако всички загуби на европа бяха такива, вече цяла европа щеше да е швейцария! долу турция и ес

125

az

преди 6 години

да си го признаем...Турция загуби Европа!

124

шматка

преди 6 години

А дали е така кой кой ще ни каже:)))От къде знаеш че е викал така.По телевизията ли го показаха.По онази тв в която нахлуха военните.И спри да си слагаш плюсове.Не е спортсменско.Ако плюсовете са ти толкова ценни и аз ще ти сложа.Ей на

123

шматка

преди 6 години

До султанаТака ли ви казаха.СамообесилиДа не са ГИ самообесили.По принцип в килиите трудно ще намериш с какво да се обесиш.Ти си тотално зомбиран.:)))