39

Анонимен

преди 6 години

Тоя паметник е изпята песен. Иде ред на един друг наврян нахално в центъра.

38

НЯМА ВЕЧЕ БЪЛГАРИЯ

преди 6 години

ДНЕС ОКУПАЦИОННАТА АМЕРИКАНСКА АРМИЯ ЗАПОЧВА УЧЕНИЯ НА ПОЛИГОНА В НОВО ДЕЛО.

37

Анонимен

преди 6 години

ЕЛЕН ГЕРДЖИКОВ ЗНАЕ КАК Е СТАНАЛ ПОЖАРА И КОЙ Е ВИНОВЕН!

36

ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ

преди 6 години

КОЛКО ЛИ ЩЕ ЗАБЪРШАТ ОТ ПРЕМАХВАНЕТО НА ПАМЕТНИКА.

35

Lafut

преди 6 години

A Haydut babait Boiko sa gushka v krevata s Recep aga...asker babait ministar da sa bori s jandarite i teroristite...

34

Анонимен

преди 6 години

И СИМИТЛИЙСКИЯТ КМЕТ СЕ ТРЕВОЖИ-К`во става? Боко много се задържа в Истанбул... Да не го повредят нещо...

33

Анонимен

преди 6 години

И токога този паметник на кича е "важен"?

32

Анонимен

преди 6 години

направиха пожар на собствения си крангербурашка им работа

31

Анонимен

преди 6 години

Айде да си кажем истината! Подпалиха го, защото беше нерешим замръзнал казус, а земята около НДК е много апетитна. Сега привлякоха обществено внимание. Дали ще наемат друга фирма. Дали ще събират пари, Дали ще се съдят с някого. Дали ще го премахнат, за да се пръкне поредното кафенце. Няма да разберем. Но - каквото и да ти кажат - винаги става дума за пари. А тук са МНОГО пари!

30

Анонимен

преди 6 години

добре, че беше комунизма та да станат българите 9млнако беше демокрация 46г. с това население 6.5млн, ако 3млн се бяха изнесли, както през последнтие 25 години, българите щяха да са не повече от 3 млн, пък до 2000 година сигурно нямаше и да има останали. Демографите си го казаха - 2035 българите ще бъдат малцинство в собствената си държава.Да благодарим на демокрацията, на свободата, равенството, братството, на арабите, на исляма и на подлсушванията - най-свободните подслушвания

29

Анонимен

преди 6 години

Защото никой не е вярвал, че може да има толкова болни мозъци, които да подпалят крана ;]] Закривай!

28

до 27

преди 6 години

Оттурското петвековно-оцеляхме, но от руското, петдесетгодишно-НЕ!

27

Анонимен

преди 6 години

Това *** злото им е в кръвта , генетично !На времето един цър.вул ,вогдът им димитров подпали Райхстага, а преди това взриви и Св. Неделя- уби над 500 невинни!Както " индийците", така и червената чума няма никога да се промени.

26

Анонимен

преди 6 години

1300 години беше истински паметник, защото 800 години България е поробена с 500 г. турско и 300 г. гръцко робство и все пак е повод за гордост че сме оцелели.

25

санчо

преди 6 години

До Анонимен 23 Дончо, не отклонявам вниманието, , само си помислих че някому е твърде удобно тва пожарче, питах кому, че аз не знам, а ти пък гузен негонен бягаш.

24

Анонимен

преди 6 години

А всичко можеше да стане много лесно - дават картбланш на *** да действат. Проблема с паметника щеше да се реши в рамките на няколко часа. Щяха да го отнесат като скакалци. Нямаше и да се харчат пари. Със сигурност загубите от скрапта ще е с по-малка стойност отколкото сега са отпуснали за демонтаж.Елементарни сметки и поне някой щеше да е доволен.

23

Анонимен

преди 6 години

Не им стига акълът да измислят нещо ново, ами копират Гьобелс.Палят и веднага хвърлят обвинения!!! Интересни съвпадения.Още рано сутринта, още нищо несе знае в подробности, г-н Елен Герджиков вече знае кой и с какво е подпалил крана?И съобщава, че те имали ценности.Имат, естествено, но те са описани в имотните им декларации.

22

Анонимен

преди 6 години

До санчоНе отклонявяй вниманието от господарите си, знаем ви червените.

21

краси

преди 6 години

До колкото знам събарянето на опасни сгради става с насочен експлозив. Ако искаха до сега да са го натоварили с фадромите и да е равна площадка. Ама явно решиха да напрявят някой лев и измислиха някаква сложна технология. Що не го направиха по лесния начин, да се оскъпи работата и да се крадне някой лев. То дето се казва по силен вятър да го беше духнал щеше да падне тоз паметник. И голяма драма за този паметник точно, защо? В България в момента хиляди паметници се рушат, някой да прави нещо?

20

Анонимен

преди 6 години

Фандъкова да каже коя фирма спечели търга за рушенето.......Фирмата е гербарска естествено.Въобще, трябва около ГЕРБ да се търси, там е заровено кучето.