50

Анонимен

преди 6 години

Проблемът на националната сигурност на БГ не са техниката и оборудването,а кадрите в обективно зависимите от външни фактори "независими" законодателна ,изпълнителна и съдебна власт.До 1989г имахме десетки хиляди бронетранспортьори,ракети,самолети, танкове и т.н.- и какво?Поне един заклел се офицер с една прашка един камък да беше "изстрелял" срещу превратаджиите!А сега-с няколко самолета, гемии и бронирани машини ще воюваме!Кой офицер ще воюва, срещу кого и защо? Срещу Русия или НАТО?Простотии!

49

Анонимен

преди 6 години

Втора ръка фандъчке рейсове на газ да тровят хоратА защото някой пак е прилапал милиони , не можеше на ток да вземете а трябваше от австрия изхвърлените рейсове на газ .дишайте за 1.60 газ *** народ бе.

48

Анонимен

преди 6 години

Абе какво само замазвате очите с тия истребители Радев им каза колко милиона са откраднати , а санирането а всяка обществена поръчка къде е комисията за всички обществени поръчки милиарди откраднаха сега цял месец замазват очите на хората с тия самолети боклициии.

47

Ганчо

преди 6 години

Втора ръка самолети, втора ръка коли, втора ръка трамвай, втора ръка автобуси, втора ръка кораби, а бе всичко ни е втора ръка. Парламента също ни е втора ръка.

46

Анонимен

преди 6 години

Защо стари за да ги свалят бързо ли както казаха вече само дето не паднали от високото,а по ниското в хангара ги дърпали докат ги дотикат до някои платформи композиции.

45

Анонимен

преди 6 години

Цв.Цв. е жив двукрак интригант.Точно той отвори "войната" срещу дежурните медицински екипи,той е и главният организатор и координатор на изборните победи на ГЕРБ чрез "служебния" чадър над контрабандните търговци с наркотици,алкохол и цигари.Той е и част от клана Кобурготски-Живков ! Бащата- личен шофьор на Гр.Стоичков- отговарящ за МВР и ДС в Политбюро на ЦК на БКП, а синът-до бутонерите за ризите и иглата за вратовръзките си агент на ЦРУ!И какво да очакваме от такива бащи и синове?

44

Krom

преди 6 години

До Cv Cv Apartments Co. 35 - подкрепям изцяло. България може да има своя малка, модерна и добре подготвена армия. Вместо шайката страхуващи се за утре гащници, стоящи в Армията в момента. Но българския политик се страхува от армията. А в момента в който мине покрай Стамболов в градинката на Кристал се подмокря. И за това, като начало на "прехода" унищожи, смаза и омерзи точно Армията. Задайте си сега въпроса, кой не допуска да има друга армия, освен милиционерите и тях охраняващото НСО?

43

Анонимен

преди 6 години

Цвинокио не разбира абсолютно нищо от изтребители и от самолети, тия гробажии съсипаха и ВВС и дори Радев вече не може да помогне ГРОБ са съсипници и крадци.

42

Чавдар

преди 6 години

много пари тея самолети,найстина едва ли имаме финансовата възможност да ги закупим.Ако нашите картофи от парламента спрат да крадът,да измислят глупави закони,и ако се изкорени корупцията и сивата икономика може би след време ще можем да си позволим нови самолети!Няма ли да е по удачно да вземем ракетни комплекси,щом ние няма да можем да летим над нашето си небе,и никой друг да не може!Пускаш му ракетка и сваляййййй!

41

Анонимен

преди 6 години

цецо крадецо да си изпълни мидсията да напърлни гушите на началниците си от залъка на изгладнелия българин- копуване на скрабб за милиони долариама не е виновен алчния продажник ами народа дето го търпи- ткрива като него трябва да висят по стълбовете докато станат на чироз

40

Анонимен

преди 6 години

Целта на този скандал е ,още дълго време да не се купуват самолети за да си останем с руските МИГ.

39

Анонимен

преди 6 години

"Част от катастрофите, които виждаме, са поради това, че нашите автомобили не спират добре" - То с такива задкормилни устройства и болид от формула 1 няма да спира добре

38

Анонимен

преди 6 години

смех... каква авиация какви 5 лева... то няма ора ония авиация... закривай !Тролей трамвай сичко втора трета ръка смех

37

Корумпел

преди 6 години

До Анонимен 37Tова е така защото корумпираната и крадлива държава ,и служители използват данните от бюрата по труда и отчитат само официално регистрираните като безработни за да се покажат на Европа видите ли колко сме "добре" а реално сме по зле от Африка!

36

Алооооооооооо ?

преди 6 години

До Cv Cv Apartments CoКакъв Бойко беееее -Радев си е СМАЧКАН от преди ! Сега Нинова и Йотова го мачкат + Деса Секретарката на Слави !

35

Кратун

преди 6 години

Всеки с малко здрав разум в главата, необременен с престъпнления, чрез които някой го държи за топките , ще се справи по-добре от Баце и Цвъ. Цвъ.

34

Cv Cv Apartments Co.

преди 6 години

Искам да кажа България участва в един военен съюз - НАТО, почти всички държави от ЕС са в него. Няма смисъл от още един военен съюз - Обща европейска армия, в която според Б.Б. да си споделяме ресурсите. Това са на Бойко трохите за народа, на които да се хващат феновете му. България трябва да си има собствени добре екипирани ВВС, ВМС и СВ! Цв. Цв. да продаде част от апартаментите си и да дари сумата на Българската армия и тогава да се грижи къде му отиват парите!

33

Анонимен

преди 6 години

Никакви "общи" армии. Българската независимост и суверенитет трябва да бъдат опазени от лакомите европейски нео-либерални и империалистически лудости!

32

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 33Тази обща армия е добра идея, но държави като Полша и Унгария които преди подкрепяха такова нещо сега са на път да се откажат поради простата причина че това става репресивен механизъм на ЕС. Брюксел като се изчисти от всичката тая простотия и бюрокрация и има равенство между държавите тогава може да се приказва за такава армия.

31

Анонимен

преди 6 години

Някой да ми обясни ТОВА!!"Всеки трети български гражданин, намиращ се в трудоспособна възраст, не работи. Става дума за близо 31% от нашенците на възраст между 15-64 г., сочат данни на Евростат."Как така споре боковата "стъкмистика" беъработицата е 7% а всъщност 31% НЕРАБОТЯТ.Кво става в тоя *** кИнеФ....Бг