71

Анонимен

преди 6 години

21 годишен, мерцедес :thinking:

70

Анонимен

преди 6 години

Пропаднала територия. Бантустан.

69

Анонимен

преди 6 години

Много правилно анализира един по-долу, селските дизтарикати/ мутри са основният проблем на Лай//морието. Пейзана с Мерцедес, кой съм аз?? Това е по цялото Лай//морие. Местни урангутани, задължително с татуировки, анаболни задължително, със скъпи коли, прости до болка, овърдаляли се в далавери, кражби, изнудвания, фалшив алкохол, дрога и ***. Естествено са купили местните джандари и прокурори, и се чувстват недосегаеми. Как ще му ходят пред Мерджана.Ще го пуснат и ще бъде герой. България!

68

Анонимен

преди 6 години

После черноморските селяни се чудят защо ходиме на почивка в Гърция и Турция. Родното бетономорие е сборище на пияници и простаци от години

67

777

преди 6 години

каква мутра е този 20 годишен ***?!

66

ЪпсурТ

преди 6 години

На село ми показаха карате, На Албена ми пуснаха Челентано бате!

65

Това е

преди 6 години

ново дъно...Гнус ме е, че живея в такава държава...Каква ти държава бе брате, лумп*ени бият слепи хора по сред бял ден на претъпкана улица...Това и в Африка го няма сигурно...Постнете го видеото в министерство на туризма да набират още туристи за сезона. После и на сайта на МВР с молба за ново увеличение на заплатите....Нещастници...Ако бях там на място щях да го сваля от колата тоя и да го млатя докато ме заболят ръцете!!!!

64

Смях

преди 6 години

Смешна държава. Нали тръбяха че чакали туристи, че пращали полицай по морето да пази, че вземали мерки ... пффф същата държава цирк.Когато го осъдят на 5г елате ми се обадете. Всички знаем че ще го глобят 100 лв и ще го пуснат на втория ден. Това не е съдебна система, това е подигравка.Само да не ревете после че нямало туристи другия сезон или че всички подминават БГ като малка гара. Държава цирк с 240 палячовци.

63

Колчо слепеца

преди 6 години

В чуждо село, и керемидите бият. Добре дошли в България - рая на Балканите

62

Анонимен

преди 6 години

Еми ще ги оберат, кьорав карти не играе. Като не им харесва да се махат в тъпата си държава на техното море. Хората бизнес правят по морето а не да се занимават с тия словенски ***

61

Хаха

преди 6 години

5 години затвор че сложил токат на няква ,а вчера осъдиха убиеца на Костов ,който го застреля в главата от упор ,пред десетки свидетели в кафето на 4 години затвор .....да са смея ли ,да плача ли

60

писнани

преди 6 години

Полицията не работи и хората вече взимат нещата в свой ръце,а полицаите да връщат заплатите и да се омитат.

59

ognyanz

преди 6 години

Абсурдно е и това, че ако не е бил показан клипа, полицията изобщо е нямало да дойде да прави разследване. А потърпевшите са звъняли н 112. Това бездействие на МВР кой ще го разследва?

58

Анонимен

преди 6 години

Баткаааааа,всеки си намира майстора рано или късно !

57

Анонимен

преди 6 години

Вие какво искате ...Това е едно село на морето. Какви да са. Въпроса е съда , какъв е сега.

56

Анонимен

преди 6 години

Работил съм няколко сезона в Стария град и в квартала,както несбърлии от стария град наричан ,новия град. По-нагли и по-прости от несебърлии не съм срещал,хора с голямо самочувствие без покритие и със селски манталитет.Такива ,са поне 80 %от мъжете и юношите,жените им са,по-цивилизовани.

55

Кирил

преди 6 години

#37верно ли баща му го е ошамарил заради Мерцедеса? Дай линк към видеото моля. Аз намирам само видео от случката.

54

обективен

преди 6 години

Не познавам нито един дори средноинтелигентен от Несебър.Нито един.Само нискочели анаболни пуяци с татуировки, и задължително със скъпи коли.По цял ден обикалят улиците и се чудят с кого да се заядат.Не ходете там.В близка Гърция не можеш да срещнеш подобен "Тошко" никога.А за подобна случка "Тошко" вече щеше да е осъден на поне 10 години и поне 50 000 евро глоба.

53

Анонимен

преди 6 години

Авторът на клипа е камера от магазин

52

Анонимен

преди 6 години

Сега гледах клипа....Не мога даже да си обесня ...видяното. Това е абсурдно общество нашето. ДАНС и МВР трябва да се намесят силово тези дни , защото работата излиза от контрол в бургаска област. Как може да блъснеш и удариш СЛЯП човек ?!? Тоя поне 10 години затвор.