24

Анонимен

преди 6 години

До 2100 година няма да има такава Държава, братята американци с техните НПО в България, вече ще са ни претопили.

23

Анонимен

преди 6 години

Дрън,дрън ,ООН да не се вживяват ,като оракули и врачки за да предсказват ,каквото и да било след повече от 80 год.,до тогава България може и да е с по-голяма територия,може и да я няма ,Божа работа.

22

Олигофрения

преди 6 години

Ето защо Европа си внася бежанци! Това е продуктът на демокрацията - наркомани, алкохолици, *** и всякакви друг човекоподобен *** който дори не е способен да се възпроизвежда!

21

Анонимен

преди 6 години

При тая социална и икономическа политика изчезването на страната ни е сигурно. Сърбите казаха,че албанците не ги победили с пушки, а с к..рец. ДДС на всички неща за деца до 1г. трябва да стане 5%, а детските надбавки да се увеличат много, само до 3-то дете. Най-определящите неща, за да има държава са три- територия, народ и власт. Ако народът ни изчезне властта става ненужна и в крайна сметка съседните страни ще ни вземат територията. ЗА ТОВА РАЖДАЙТЕ!!!!

20

Анонимен

преди 6 години

Много и дойдоха на България , 30 години независимост. За да оцелява , тя трябва да е под нечие робство . Друг начин няма. ...Дори и през 1396 та , когато османците си налагат хегемонията , държава на име българия не е съществувала вече. Имало е 3 княжества които взаимно са се самоунищожавали. Излиза че завладяването на Балканите от Османската империя , е предотвратло изчезването на името , държавата , територията България ! Сърдене да няма.....с Русия и СССР , филма е долу горе същия.....

19

Shopp™

преди 6 години

България попада в списъка на 51 държави с намаляващо население------------Тоест, всички що-годе развити държави са на нашия хал.Не виждам какво толкова ужасно има, та постоянно се набива в главите на хората от руската пропаганда.И съвсем тенденциозно са изброени само източноевропейски държави, бивши съветски васали.Демек, колко е лошо да не си руски роб.А че и самата *** и подопечните и са в същия кюп, никой не споменава.

18

Анонимен

преди 6 години

Секретарят на МВР за случая в Несебър с едва не прегазените туристи и едната е ударена от шофьора. Туристите са незрящи хора, а секретаря каза да подадат жалба и да опишат насилника си. Ужас да се смееш или да плачеш.

17

Анонимен

преди 6 години

До 24Да мърсял земята българска... ти даваш ли си сметка колко ти е абсурдно изказаването? Че има ли на къде повече да бъде омърсена??? Като започнете да ми се правите на големите патриоти ме хващат дяволите.

16

Анонимен

преди 6 години

До До 23Късно е вече. създал съм :) ама спокойно нямам намерение да оставам тук още дълго :) цялата ви земя българска си е ваша. Направете я още по-голямо село да ви е добре :)

15

Анонимен

преди 6 години

До До 21Дали мисли, че си глупав балкански селянин ли? 100%.

14

Анонимен

преди 6 години

До До 18толкова си глупав, че дори не можеш да разбереш за какво ти говоря...

13

Анонимен

преди 6 години

До 15Аз като ви казвам, че сте диви балкански селяни вие не вярвате. Като нямате адекватна реакция първото нещо което правите е почвате да псувате. Толкова сте глупави, че нямам идея как пазите равновесие.

12

Анонимен

преди 6 години

А кой ще плаща детски на "етнос"?

11

Анонимен

преди 6 години

Винаги ми е било странно защо си мислите, че българина е нещо кой знай какво и е фактор в каквото и да е... все се слагате където не ви е работ и си мислите, че мнението ни има някаква тежест където и да е. Дори в исторически план сме никой. През по-голямата част от историята ни сме били нечий роби. Я византийски я турски защото просто нямаме НАЦИЯ. Ние не можем да сме задържни и да работим заедно, ни не можем да се понасяме взаимно. Колкото ти е по-зле толкова ми е по-добре.

10

Анонимен

преди 6 години

Какво значение име дали ще ни има или няма след като дори в момента няма нация в истинския смисъл на думата? На никой няма да му пука дали сме тук или не. Дори няма да забележат.

9

У.

преди 6 години

Тази прогноза не е вярна. До 2050 г. България ще се превърне в икономическо чудо, два милиона българи ще се завърнат в родината, защото ще ги привлечем с високи заплати и добър стандарт на живот, половин Македония и българите от Банат, Сърбия и Турция ще приемат български паспорти и ще потърсят работа тук, раждаемостта ще скочи, защото България ще бъде богата държава с най-щедрата социална политика в Европа.

8

Анонимен

преди 6 години

И голяма работа...

7

Tiger Forces

преди 6 години

Пряк резултат от марксисткия проект ЕС, където се установи глобален пролетариат, но в услуга на силните държави като Франция и Германия. Те изсмукаха човешкия капитал на по-бедния юг и югоизток и резултата е налице!Ако Маркс гледаше отнякъде щеше да се спука от кеф! Мечтата му се осъществи в сегашния ЕС няма граници, работникът ходи да бачка навсякъде, пролетарии съединявайте се!Болшевиките също щяха да се радват на диктатурата на Юнкер, който плаши със санкции и съд тези, които не слушат

6

Анонимен

преди 6 години

Всичките тези 3 милиона ще са ***!

5

Нино Курнели

преди 6 години

А 2150 ще има ли изобщо българин по тия земи?! А дано *** надали.