159

бургазлия.

преди 6 години

Валери Симеонов е осигурил достатъчно работни места в Туризма дори има обява че за неговите хотели наема персонал без квалификация и най вече за ЗЛАТНИЯ РОГ в М.Търново.Навярно някой са му ползвали услугите по време на командировка за охрана на БТГ.

158

До един там

преди 6 години

Пич,не знам какво ти е образованието,но като гледам как пишеш,не ще да е особено високо!И да те светна,в МВР договори не се преподписват!

157

Решетников

преди 6 години

Решетников е замислил поредната си провокация към правителството на ГЕРБ и България. И сега чрез БСП насъсква полицията да протестира, но ще му излязат пак криви сметките!

156

ЗАПЛАХА

преди 6 години

ПОЛИЦИЯТА е Най-добре Платена в България . Тези хора са Пенсионери на 42 години .Това е Потрес .Трябва да се направи като в Грузия - Уволняват всички за 1 ден и се назначават Хора които не са работили в тази Изгнила Система която е Паравоенна вече - пази Границата вместо Армията .

155

Salfit

преди 6 години

Da napuskat, stom ne im haresva...Da otivat kelneri i kamerierki v Park Rossen, Shkorpilovci i Sarafovo...

154

до 157

преди 6 години

Нали се сещаш че да търсиш представителност в подобен форум в който 80%от драскачите са *** и всякаква друга пасмина от асоциални елементи и комплексари - е загубена работа и залъгалка за наивници.

153

ДонДон

преди 6 години

По-високи заплати?!ОК, НО при нова система за оценка на работата:Бонуси според резултатите и най-вече - при системно несправяне - уволнение с отнемане на ранното пенсиониране без правона държавна служба!Същото и при случай на корупция - дори и най-дребното провинение (10лв на пътя, например).Да видим, колко ще оцелеят така!

152

Анонимен

преди 6 години

СПРЕТЕ ТРАНСФЕРИТЕ НА ПАРИ МЕЖДУ БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ И ПРОТЕСТИТЕ САМИ ЩЕ СПРАТ

151

Анонимен

преди 6 години

До АнонименХахаха ама *** коментари прочетох.....най тъпия бе че полицаите били по закона на въоръжените сили и нямали право на протест. ....тука напрово бъка от компетенти.

150

Анонимен

преди 6 години

Като няма дрехи, голи ли носят службата? Хе на магазина има всичко удобно и да кажат какво искат всеки местен бизнесмен ще им осигури.А парите които се полагат за дрехи ще им изплатят без проблем накуп. Не ризите им са проблем, но не смеят да кажат, че са в напрежение от много години от нескончаемо реформи, бумащини, простащини и политизирането на службата по цветановски.

149

пенсионер

преди 6 години

До ЕДИН ТАМ Б е синко някой насила ли те прати или ти сам изтърка прага на канцеларията на ЧР докат тивземат заявлението и кой знае колко му кихна КЕШ.Преди да протестирате за увеличение н заплати поставете проблема с тези които получават заплата и пенсия да ги освободят защото са за сметка на вашия труд.Давате еднакви дежурства неговия статус е по висок от твоя.Синдиката това не им прави впечатление защото те са от тази категория единияот тях е Попето от Гранична полиция баш шеф Синдикат.

148

Анонимен

преди 6 години

Просто вече трябва някой да ги строи, да им припомни, че полицай е призвание, а не печалбарщина и хленчене, да им припомни какво им се полага и който му се струва малко да отива в сектор ,,Човешки ресурси'' и да постъпи коректно.То който трябва действително да стачкува не смее да се обади, а тея получават всичко от държавата и мрънкат.

147

Анонимен

преди 6 години

Министър, ако искате да им дадете нещо, просто им го дайте, а не заблуждавайте народа с този театър, че протест и няма как! Народа каквото и да го унижавате пак ще гласува за вас и дори точно поради това!

146

МАЙНА

преди 6 години

Палячовци

145

Анонимен

преди 6 години

Министър Радев е военен и още си няма представа за каква разглезена гилдия става въпрос. Ако може да им направи малко физкултура, строева и да върне отдаването на чест, но едва ли

144

Анонимен

преди 6 години

Абе, Попов! Щом е толкова тежко да си в МВР, що не се върнеш към учителската си професия? А господина Попов дори не е полицай, а граничен полицай някъде на ГКПП Златарево май беше.Да го пратят на Капитан Андреево да види каква е разликата между работата и плещенето по телевизиите/

143

Анонимен

преди 6 години

И за какво протестират тези пиклювци?За това,че малко им плащат за да пазят политиците и престъпниците ли?Във Варна,по ул."8-ми приморски полк"(предполагам и по много други),*** с мощни и шумни коли и мотори си правят,по всяко време на денонощието(разберете,по всяко време), гонки и вдигат децибели ....и никой не ги пипа с пръст!!!Няма кьорав полицай!Денонощен тормоз,ам изглежда овчото стадо се е примирило и даже не блее.Само аз,тъпата и наивна овца правя безуспешни опити...без резултат!

142

НРБ

преди 6 години

*** народ слаба държава!В България заплатите са по-малки от Македония!При царуването на Винету стандарта в България е Африкански!

141

Анонимен

преди 6 години

Синдикати в МВР ??? Те не са ли по закона за Въоръжените сили? Къде там има право на протести. Който не му харесва, да напуска,

140

1

преди 6 години

До АнонименДо АнонименПравиш ли разлика между "почивен ден" и "работен ден"?