33

Анонимен

преди 6 години

Жалко за 22-годишната Хусна Бегум и братята й - 26-годишният Ханиф и 29-годишният Хамид.Дошли с хубавите намерения да облагородят английски ген. Други ще ги заместят в благородната им мисия.

32

bolbov

преди 6 години

Не искам да си го призная но тези хора са много силни и чисти.Какво семейство каква връзка от очите ми текат сълзи.Сравнявам с нашите само разпадащи се фамилии и залеза на християнската цивилизация е вече в ход.Технологичното при имущество може да се стопи може и без нето но без високи морални ценности човек става животно.Комунизма беше алтернатива не разбирам защо Запада го отхвърли макар че е негова рожба?

31

Иван

преди 6 години

Доста изостанали в мисленето са и колгите коментиращи. Каква нужда има да се съдят хората, така решили, така направили. Нито сме били там, нито знаем, какво и как точно се е случило. В този блок има още 20-30 такива и по-тежки истории за хора от различни раси, социални прослойки.

30

Nikoi

преди 6 години

Деца се отглеждат за да останат да живеят и след смъртта на родителите! Иначе защо ги създават, щом ще умират с дъртите!?Има нещо много сбъркано в тази религия!!

29

Анонимен

преди 6 години

тоз като гледам май майка му и баща му са били брат и сестра

28

Анонимен

преди 6 години

Изненадващо е как властта във Великобритания все още не е хвърлила вината за пожара в блока върху българите и румънците.

27

Анонимен

преди 6 години

Заглавието вместо "Силата на семейството" по-скоро трябва да е "Силата на глупостта, фанатизма и изостаналостта в ислямските общества". Разбирам автоцензурата на авторите ...

26

Анонимен

преди 6 години

Брях, тези *** с какви големи сърца :) Имах си е аз кафеникавите медии да не го тръбят сега те какви са добри. Много добре им се впсисва в наратива.

25

:)))

преди 6 години

Те това са новите англичани.

24

Анонимен

преди 6 години

А ако си бяха стояли в родината, която и да е тя, сега щяха да са си живи и здрави със семейството. Какъв са дошли да го държат тука в Европа?!

23

хммм

преди 6 години

аз помислих че снимката е от някакво планинско индийско село откъснато последните 2000г. от цивилизацията до което можеш да достигнеш само с хеликоптер. Какво да ви кажа, европейски ценности, нали искаха да ги вкарват за сметка на българи и румънци, да са им честити и да ги гърмят по-често да им напомнят колко са "умни" западняците

22

Анонимен

преди 6 години

Сина какъв хитър и похотлив поглед има. Ужас.

21

Анонимен

преди 6 години

По-добре така отколкото да взривят някое училище болница или детска градина.

20

Анонимен

преди 6 години

За съжаление до 10-20години такива "фотогенични"и "жертвоготовни " същества ще са основното население на Европа. Силно ислямизирани. Дедкото с брадата а жената зачулена и угоена.

19

ne me triite

преди 6 години

Moderatore, da ti *** maikata pomashko-ienicherska! Da go nabutam v mohamedanskia ti zadnik!

18

Анонимен

преди 6 години

Ако си бяха останали по родните места вместо да се набутват "Гренфел тауър" в Лондонистан, сега щяха да са живи.

17

Анонимен

преди 6 години

в рода на Дънкан Маклауд е така...

16

Анонимен

преди 6 години

И това безсмислено самоубийство е героизъм?! Кой нормален родител не би направил и немислимото, за да спаси децата си? А 22-годишната Бегум явно са я спазарили като *** за уреден брак и подвизаване с бурка до края на живота й, без право да напуска дома без разрешението на мъжа си и непридружена от мъжки роднина. Сещам се за друг случай - баща на 20-годишна в Дубай я остави да се удави, защото спасителите щели да я омърсят, докосвайки я. Ревнив катарец пък беше залепил вагината на жена си ...

15

Анонимен

преди 6 години

Сградата някак си си беше на мястото дорде са се намъкнали тез деца да пафкат хашиш и наргиле вътре някой учудва ли се още защо Лондонистан му горят сградите. Като са били фиркани и дрогирани до козирката какво друго да измислят.

14

Анонимен

преди 6 години

Само ми е интересно - такива субекти със син пламък ли горят?